O slotu herkes bilir, orada ne item düşse + vardır. Ben genelde + basmam o slota gider + lı silah düşürürüm. Daha kolay oluyo. Örn; Geçen patladı silah +10 da oraya gittim +9 bidaha düşürdüm. Üstüm full +9 mutluyum.
Nere ora
Edit:X - Y aldım :)
bende merak ettim bak şimdi..sun felanda düşüyor mu bari ezikte olsa adam gibi bi setimizi olsun dimi
edit : banada verin x - y
koor. ss da var ama yeri samarkandın neresi onu çıkaramadım
bende gördüm ss de varda şehirin hangi kapısından kaç adım gidince oraya ulaşıyoruz onu yazmamış arkadaş..
kuvvetle muhtemel Güney kapısıydı :)
Yanlış oldu :) Arkadaşlar koordinatlara bakmayı öğrenin.
Samarkand'ın kuzey (yani haritada baktığınızda üstte kalan) kapısından çıktığınızda farkedeceksiniz :) Koordinatları takip edin. Kapının dibi neredeyse.
RElaks ciddi misin 32lvl çara+9 mu dizdin?
Abi adam sro oynuyo kordinat nerde diyo
o değilde relaks sen ciddimisin 32+9 mu dizdin sen yaw cevapla:D
Ben Ciddi değildim tabiki
Ama bu kadar kişininde ciddi olduğunu sanmıyorum, anlaşmalı bi şekilde "Bizde inandık" rolü yapıyosunuz. Ama farkedemedim. Tebrikler
quote:
Orijinalden alıntı: ReLaKs
O slotu herkes bilir, orada ne item düşse + vardır. Ben genelde + basmam o slota gider + lı silah düşürürüm. Daha kolay oluyo. Örn; Geçen patladı silah +10 da oraya gittim +9 bidaha düşürdüm. Üstüm full +9 mutluyum.
Şu mesaja bi bakın lütfen. İnsan istesede inanamazki buna
Herşey bi yana, neden 32 levelde +9+10 Set dizme gereği duyalım
Üstad o kadar kişi inandık numarasımı cekti, harbi inandımı bilmiyomda, artık onları görünce benim bile inanasım geldi kafam karıştı
Ama şu an keklendiğimi düşünüyorum, inanmıyorum yani.
cidiyetimi sana şöle anlatam bak istersen az önce drop:D[simage][/simage]http://img15.imageshack.us/img15/4962/sro2010102622022575.jpg
ben tam ayarlayamadım şu res mi biri ayarlarsa sevinirim kasmaya başlaıdm arkadaşın söledigi şey üzerine bencede orda bişe var :D yan çarı sos dizdim isterse adı bu I__FaThEr__I :DD süper mekan
Kodların arasına koymalısın resim linkini;
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme