Şimdi Ara

kokusuz icki var mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
13.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tekila ve vodka kokmuyor diyenler içip gelmiş herhalde. Aklıma gelen Malibu var kokusu gayet güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Tekila ve vodka kokmuyor diyenler içip gelmiş herhalde. Aklıma gelen Malibu var kokusu gayet güzeldir.

malibu süt olabilir aslında. tadı da güzel hem. vodka ve tekila kokuyor mu şimdi? her kafadan bir ses çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

Tekila ve vodka kokmuyor diyenler içip gelmiş herhalde. Aklıma gelen Malibu var kokusu gayet güzeldir.

malibu süt olabilir aslında. tadı da güzel hem. vodka ve tekila kokuyor mu şimdi? her kafadan bir ses çıkıyor.

Tekila en kötü kokan içkidir. Vodkanın kokusunu ben severim ama başkaları için aynısı geçerli değil.

• Kimse Vodka kokmuyor demesin leş gibi kokuyor.Özellikle terleyince.Dostum kokmayan içki yoktur,her içki kokar.en az rahatsız edeni de vodkadır,eğer terlersen de vodka içtiğini 2 m öteden anlarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs

İçki içeceğin Türkcesidir. Bu yüzden benim cevabım su.

içecek neyse yunanca mı
  • tekila kokmaz. vodkada fazla koku yapmaz üstüne sakız çiğne
  • cin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omRcftc

tekila kokmaz. vodkada fazla koku yapmaz üstüne sakız çiğne

Sakız işe yaramaz. Karanfil kesiyor bazen vodka kokusunu. Ayrıca ben rakının kokusunu seven biriyimdir mesela ama ne zaman tekilanın kokusunu alsam hafif midem bulanır.
  • malibu kokusu gayet güzeldir.
  • Vodka

• quote:

Hocam valla ben koku almadim hatirlamiyorum ama kafasi cok guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

quote:

Hocam valla ben koku almadim hatirlamiyorum ama kafasi cok guzel

Tekilayı pek sevmem ama vodka severim. Ancak bu koktuğu gerçeğini değiştirmiyor. Kokuyu sen alamazsın zaten ama çevrendekiler alır. Sakız çiğnemiştim üstüne geçmemişti.

• Kokan icki degil ki alkol. Az icersen hicbiri kokmaz zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

Bi yere biraz rahat olmak icin bir seyler icip gitmem gerekiyor. Ama kokusunun olmamasi veya bastirabilmem lazim. Ya da koku tatli bi koku olabilir mumkunse eger boyle bir sey. Yardimlarinizi bekliyorum.

baileys, malibu yada cardinal.. gerisi yalan, vodka tekila tarzı şeyler içme, kokuyu sen almasanda kokarsın..
  • Mojito içebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.