Şimdi Ara

Kokuyorum Yardim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
3
Favori
47.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senin takıntılarin var.. kokuyla alakası yok psikolojik..burnun bukadar hassasa var bişeyler.. şimdi ergenken kendinle biraz uğraşırsın. Sonra bu yaptıkların sana zor gelmeye başlar.. temizlik hastalığından kurtulursun...burnuna kötü koku geliyorsa dişlerini hergün fırçala, güçlü okaliptuslu fresh şeker yiğebilirsin kokusu da kalmaz burnuna da gelmez...

Ayrıca bir hastanenin psikoloji servisi ne gitsen iyi olur..başka şeylerde cikabilir..hayatına dikkat edersin o zaman. Benden sana tavsiye
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 4 Şubat 2022; 16:37:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birader ayakkokusu için çözüm şu. önce gidiyorsun birer tane ayak deodorantı ve ayakkabı deodorantı alıyorsun.
    Sonra gidiyorsun şu ana kadar giydiğin bütün ayakkabılarını ve çoraplarını çöpe atıyorsun çünkü içlerinde o leş gibi kokuyu yapan bakteriler var bolca.
    Sonra en son bir duşunu alıyorsun ayaklarına çamaşur suyu döküyorsun. iyice kurulardıktan sonra önce ayakdeodorantı sıkıp çorap giyeceksin sonra ayakkabı deodorantı sıkıp ayakkabı giyeceksin.
    Ve bundan sonra asla çorapsız ayakkabı ya da ıslan ayakkabı giymeyeceksin.
  • Sorunun devam ediyomu

• evet devam ediyor.

arkadaslar özetle kiyafetlerim yumusatici - parfum ve biraz sigara kokuyor sorun yok. ayakkabiyi eve gelip cikardigimda corabim siril siklam oluyor cok terlemis ama corabimi yada yeni cikardigim ayakkabinin icini kokladigimda pudraya benzer bir sey kokuyor, duydugum koku değil. ama okulda oturdugum sirada gercekten degisik bir koku geliyor. vucut hijyeni yada kiyafet felan degil. ayaklardan geliyor ama cozemedim hala. 2 gun arka arkaya ayni ayakkabiyi giymem ama sorun devam ediyor hic rahat davranamiyorum. olay psikolojik degil, evet psikolojik takinti haline getirmem aşiri terlememe yol aciyor ama bir kokuda söz konusu. her sene hangi sinifta olursam olayim insanlarin burasi kokuyor ne kokuyor? tarzi söylemlerine maruz kaliyorum. ve o koku benim cevreden geliyormus. hala her gun banyo yaparim o kadar özen gosteririm ama amacima ulasamiyorum. hic adil degil bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Solıtude

quote:

Orijinalden alıntı: ConMerik

Şişmansan kilo ver. Değilsen iyi bir doktora görün.

Kilo sorunum yok. Dediğim gibi doktora gitmek son tercihim olucak çekiniyorum.

Alıntıları Göster
    Yav koku yuzunden utanılır mı allah aşkına . Git doktora çare bul. Tıpta vardır illa bir açıklamadı.

Koku nun beterleri var. Ürolojisi var kasık toto cildiyesi var. Koku nedir ki????

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam hala kokuyor musun
  • kapalı ortamlarda uzun sure kalinca evet sanirim ayak kokusu, sigara kokusu tarzi bir sekilde kokuyorum. ama normal gezerken felan hic bir sey yok. okul ortami gibi bir yerde havasiz kalinca

• kardeşim ailene durumdan bahset. sonra doktora gidin ilacını al, uygula . Ama artık o ayakkabıları kullanmanı tavsiye etmem. imkanın varsa iki tane koku yapmayan yeni ayakkabı al tedaviyle birlikte onları kullan. eski ayakkabıları giydikçe malum bakteriler tekrar bulaşacaktır ve ilerleme olmayacaktır.Ayak parfümü vs denen kimyasalları da daha fazla kullanma ters tepebilir. yanında yedek çorap taşı derim. bir ara ayakkabıdan kaynaklanan koku olayı vardı bende de. eğer bir yere gitmem gerekliyse ev sahibine açık açık söyler gider banyoda ayaklarımı yıkar yeni çoraplarımı giyerdim.Bunda utanılacak birşey yok, aksine sıkıntıdan kurtarır seni. senin dediğin kokuyu az çok anlayabiliyorum, askerde botlara sinen kokudan dolayı koğuş buram buram kokardı :) geçmiş olsun

Tavsiye : akşamları leğene ılık su koy, içine tuz veya karbonat karıştır ve ayaklarını beklet. hergün tekrarla faydası olacaktır. Tabi ilaç kesin çözüm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_GoD -- 21 Ekim 2018; 13:19:17 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xplexe -- 23 Ekim 2018; 20:43:33 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xplexe -- 23 Ekim 2018; 20:41:0 >
  • ayak konusunda cogu seyi denedim ama hicbirsey ise yaramadi. Kafayi yiyorum artik. Normal evde veya baska bir yerde kokmuyor ama okulda ayakkabi ustunden nasil koktugunu anlamis degilim.. okulda nitrik asit buldum ona sokarsam is hallolur herhal..

• feysın arama cubuguna ferhatozcan35 yaz bana ulas. Gereken bılgıyı verıcem.

• terlemezsen kokmazsın
  • kalitesiz ayakkabi ve coraplardan kurtuldum bayagi bir gectigini dusunuyorum koku olayinin. Ben artik o kokuyu duymuyorum ama cevrem duyuyor mu tam emin degilim. sinifin havasiz kaldigi durumlarda bir cok kisinin sinif leş gibi kokuyor demesine maruz kaldim, işin kötü yani hepsi benim cevremde oturuyor. kiyafetlerimi kokluyorum parfüm kokuyor ayakkabilari ayaklarimi kokluyorum neredeyse hic koku yok. ama yine hala bir seyler ters. tamamen kendimi rahat hissedemiyorum bu durumdan gercekten çok sıkıldım. o kadar özen gosterip kokmak, ne bileyim çok koyuyor. iyi bir cildiye doktoruna gitmeyi planliyorum yakin zamanda

• Solıtude S kullanıcısına yanıt
    Solıtude sırf bu yüzden bu siteye kaydoldum sorunun aynısı bende de var yaşlarımız aynı ve ben sırf bu yüzden dershaneyi bıraktım bana da kimse söylemedi kokuyorsun diye ama hep etrafımdakilerin veya sınıftakilerin sınıf kokuyor burası kokuyor dediklerini duydum ve en sonunda dayanamayıp dershaneyi bıraktım. Benim de ayaklarım terliyor ve cildiyeye gittim kursept diye bi ilaç verdi kullanmaya başlayalı 3 gün oldu ama daha bi faydasını göremedim.Bu sene mezun senem ve sırf bu kokudan dolayı insanlar rahatsız olmasın diye geçen hafta dershanemi bıraktım. Sorunum tam olarak seninle aynı ama ben kokuyu kendim alamıyorum ayakkabımı kokluyorum koku yok. Yani eskiden kokusunu alıyordum ama karbonat ve pudra kullandım şuan kokuyu alamıyorum ama kesinlikle kokuyorum.Eğer sorunu çözersen lütfen benimle iletişime geç.

• Koku probleminin birçok nedeni olabilir. Katkılı gıdalardan, pakete girmiş yiyeceklerden, gazlı şekerli içeceklerden de uzak durmak lazım. Tavsiye edilen su tüketimini de aksatmamalı. Düzenli yürüyüş yapmalı. Vücuttaki zararlı maddelerin uzaklaştırılması da koku sorununu ortadan kaldırabilir ama bunu doktora danışarak yapmak lazım.
  • Selam bende ayni durumdayim cozum buldun mu lutfen yazar misin

• Bu cinlerle alakalı olabilir mi acaba yani mistik birsey gibi cunku kokuyorum ve sebepsiz ayak koku degil bu arkadaslar benim diaimda herkes kokuyu aliyo burunlarini cekiyo ama koku almadiklarini soyluyolar fakat girdigim ortamda herkes burnunu cekmeye basliyo acaba anusle mi alakali ama baktirdim normal cikti ayrica temizlikse tertemiz bir insanim ayak parmagimda kucuk bi mantar olayi var vucuduma mantar girmis ve koku saliyo olabilir mi yada acaba alkol gibi mi kokuyorum seker hastasi miyim

• Allah rizasi icin bilgisi olan bana su instagram hesabindan yazsin @ALREDYDIEDD bu bilinmeyen koku olayi yuzunden okulumu isimi biraktim olmuyo bir problem var bagirsaklarim en ufak olayda bozuluyo ama koku hep var insanlar hep burnunu cekmeye basliyo ben geldigim gibi burunlarini cekiyorlar demekki keskin bir koku yayiyorum denedim malesef gercek

• quote:

Orijinalden alıntı: Alredydeadd

Allah rizasi icin bilgisi olan bana su instagram hesabindan yazsin @ALREDYDIEDD bu bilinmeyen koku olayi yuzunden okulumu isimi biraktim olmuyo bir problem var bagirsaklarim en ufak olayda bozuluyo ama koku hep var insanlar hep burnunu cekmeye basliyo ben geldigim gibi burunlarini cekiyorlar demekki keskin bir koku yayiyorum denedim malesef gercek
    İrritabl bağırsak sendromu olabilir. Sebepsizce ishal durumu oluyorsa psikolojik etkenli bu rahatsızlık sizde olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.