moonrosejum bugün deftones günüm sabahtan beri deftones dinniom, him'i yarına bıraktım
sayenisde ben de dalinli bişiler dinliom o bööle kokuo ben bööle kokuom
hatırlıom, yok bende o mp3 yaa bnm yerime de dinle
bende bugün aldım embriodan yaffs başka şeelerde var ne iş
naslı yarim haber saldım bilmem neeeeeeeeee
quote:
Orjinalden alıntı: MoonRose
nihohoh söle embrio'ya küfür rekorunu yollasın, sandalyeden düşmüştüm ben dinlerken ağzın açık kalıo yawf :S
yaw kotam dolu olmasa ben de alcam ondan da naaparsın
quote:
Orjinalden alıntı: Roswell
quote:
Orjinalden alıntı: MoonRose
nihohoh söle embrio'ya küfür rekorunu yollasın, sandalyeden düşmüştüm ben dinlerken ağzın açık kalıo yawf :S
yaw kotam dolu olmasa ben de alcam ondan da naaparsın
efet onu da sööledi sonra o da yarına kalsın dedik müthiş yaffs
kola topicinden msn muhabbetine dönüş war.....
Bende FANTA içerdim! Ne güsel!
Neler yapmazdık ki???Örnek: vb.
daha sağlıklı midelere sahip olurduk
Su Olmasaydı Ne İçerdin.....
quote:
Orjinalden alıntı: rektum
Su Olmasaydı Ne İçerdin.....
hort
Resul Balay - Nazlı Yarim Haber Salmış (bunu dinleyin) dinleyin kopacaksınız (Resul Balay - Oy Eleşkirt'i dinlemeyin beyniniz şoka mağruz kalabilir)
quote:
Orjinalden alıntı: ssaamm
Kolanın olmadığı zaman kola diye birşeyden haberimiz olmadığı için, eksikliğini duymayacak ve muhtemel olarak "ayran/su/süt olmasaydı ne içerdik?" diye konu açılacaktı.
Ne güzel demişim zamanında
quote:
Orjinalden alıntı: Whoppix
mırra içerdik
helal....
toprak çıktı muhtemelen
ya hakiki bi mırra içmeyeli epey oldu yaw...
şimdi millet kolayına kaçıp nescafeden yapıyor bi halta da benzemiyor hali ile...
kola olmasaydı çocuklar küçük yaşta bunua alışmazlardı bi kebapcıda yemek yiyorum yanımdaki küçüçük daha konuşma bilmeyen çouk paso ağlıyor meğer kola istiyormuş
kola olmasydı ben ilk okul 3-4-5 orta okul aşırı derece kola içmezdim ve kilo almazdım
kola olmasaydı kola içende olmayacaktı insanlar daha sağlıklı olaktı, kola sağlıksız bi içecektir hiçbir yararı yoktur
kola olmasydı ben tekrar bir sene aradan sonra kolaya başlamazdım (iyi haber gene bıraktım)
kola olmasaydı ben killu biri değil normal kiloda biri olurdum kilom 75 ama boyum kısa
offff offf kola demeyin bana
valla kola hiç olmasaydı bi eksikliğini duymazdım ama şimdi kolanın tadını biliyorum ve onsuz yapamam.kahrolsun amerikan emperyalizmi.
DAHA SAĞLIKLI OLURDUK
PFFFFFFFFFFFFFFF SIKILDIM YAUFFFFF
quote:
quote:
Kolanın olmadığı zaman kola diye birşeyden haberimiz olmadığı için, eksikliğini duymayacak ve muhtemel olarak "ayran/su/süt olmasaydı ne içerdik?" diye konu açılacaktı.
Ne güzel demişim zamanında
benim gibi bir müptelanın yasayamayacagı kesin
fanta portakal sulu gazoz demek mi oluyor.yoksa herkes fanta marka portakal sulu gazoz mu kullanıyor.
tekerleme gibi oldu beah.bide portakal sulu gazoz olmadı.portakal aromalı gazoz diyelim