Şimdi Ara

KOLAROV ORUCUNA BAŞLIYORUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Kolarov kulüp binasına adım atana kadar ölüm orucuna başlıyorum. Katılmak isteyen koçyiğitler varsa beklerim.

Kurallarımız:

Yemek yok.
    Su yok.
    Alkol yasak.

Çay-sigara okay arkadaşlar efkar dağıtmamız lazım. Nargile içmiyoruz mide bulandırır. Sıvı kaybını minimumda tutmamız lazım dehidre olmuyoruz çayla destekliyoruz sürekli. Çaya şeker atalım besin niyetine en azından şeker girsin vücuda.

Benim midede ülser var ben bugün başladım oruca aşağı yukarı 10 saat oldu. Çok bi ömrüm yok. Aşağı yukarı 9 gün 14 saat içerisinde helvam kavrulur. Kulübe gerekli mailleri atıyoruz tehdit ediyoruz arkadaşlar. Boş durmayalım başkanı baskı altına alalım, yoksa ayran yapacaklar bizi Audi Cup'ta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celal de Souza -- 25 Temmuz 2019; 10:59:27 >

• Görende dünyada tek bu adam kaldı sanacak. Çöp bir oyuncu. Tıpkı emekliliği gelen Falcao gibi. Bizim takımlar böyle bitik adamlara dilenmeyi bırakmalı. Genç, gelecek vaad eden, 10 milyon Euro civarina satılabilecek isimleri almalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Görende dünyada tek bu adam kaldı sanacak. Çöp bir oyuncu. Tıpkı emekliliği gelen Falcao gibi. Bizim takımlar böyle bitik adamlara dilenmeyi bırakmalı. Genç, gelecek vaad eden, 10 milyon Euro civarina satılabilecek isimleri almalı.
    Çöp dediğimiz adam son iki sezonda 90 maça çıkıp 12 gol 16 asist ile oynamış. Böyle beki geçtim orta sahamız yok kaç senedir. Fiziği hala taş gibi.
  • Gerek yok, çöp.
    İyi ki alınamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edizkowicz

Gerek yok, çöp.
    İyi ki alınamadı.
    Lazio >> Manchester City >> Roma

Hepsinde ilk 11. Fenerbahçe'nin oynadığı toplam şampiyonlar ligi maçı sayısından fazla tek başına ŞL oynamış.

Arkadaş herhalde bu üç takımın teknik heyetinden daha iyi top biliyor. Maaşallaaah tütütü nazar değmesin..
  • Yaşlı, çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celal de Souza

Çöp dediğimiz adam son iki sezonda 90 maça çıkıp 12 gol 16 asist ile oynamış. Böyle beki geçtim orta sahamız yok kaç senedir. Fiziği hala taş gibi.

Alıntıları Göster
    Ekleme

Lig İtalya - Takım Roma bence bir kat daha değerli kılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Anlamazlar hocam. Gelin orucuma katılın, eylemi kolektif hale getirelim. Baktık olmuyo maçlarda merdiven boşluklarında oturup sigara içeriz, tehdit oluşturmak lazım.
  • Arkadaşlar totem meyvesini verdi. Camiamıza hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gençler kolarov tamam, stoper zaten gelecek ama sanki forvet için giresunsporluu muric yeterli görülüyo

hazır oruca başlamışken hiç bozmadan kaliteli bir forvet için devam edin.
  • august landmesser kullanıcısına yanıt
    Her transfer dönemine bir totem. Uğur kaçmasın.

• Abi alacaksankaliteli oyuncu al bkn max kruse gibi bigi kolarov gelirse o da çok iyi olacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca falkao denen adam gs gelirse yaşlı falan ama çok iş yapar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oruca tekrar başlıyorum.
  • 35 yaşında bek istiyoruz ya cidden garip. Adam zaten en fit olduğu zamanlarda bile bek için yavaştı. Sadece stoperde oynatabiliriz ki o mevkide de yetersiz olduğun söylüyor deneyen tüm hocaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doomfist95

35 yaşında bek istiyoruz ya cidden garip. Adam zaten en fit olduğu zamanlarda bile bek için yavaştı. Sadece stoperde oynatabiliriz ki o mevkide de yetersiz olduğun söylüyor deneyen tüm hocaları.
    33.

Geçen sezon 9 gol 2 asist.
    Önceki sezon 2 gol 13 asist.
  • quote:

33.

Geçen sezon 9 gol 2 asist.
    Önceki sezon 2 gol 13 asist.

Alıntıları Göster
    10 kasım 1985 34 e 2 ay kalmış. Bu adam bek icin hantal ve gitgide atletizmi daha da azaliyor yasindan dolayi. Hizli iyi bir kanat kevgire cevirir kolarovu birebirde. Yaptigi istatistiğe de çok kanmamak lazım çünkü çok fazla uzaktan riskli orta ve şut deneyen bi adam. İsabetli olmayan paslari sutlari hesaba katilmiyor tabi direk su kadar tabela yapmis diye bakiyo herkes ama isin bu tarafi da var.

• Sonuç olarak 35 değil. Şu an 34 de değil.

Oynadığımız lig STSL, Kolarov'u kevgire çevirecek yeteneğe sahip kanat sayısı en fazla 2-3'tür.

Adam zaten artık sol stoper oynamak istiyormuş, bek performansı yetersiz kalırsa -ki hiç sanmam- Zanka gibi hantal iri bir adamın yanında iş yapar.
  • quote:

Sonuç olarak 35 değil. Şu an 34 de değil.

Oynadığımız lig STSL, Kolarov'u kevgire çevirecek yeteneğe sahip kanat sayısı en fazla 2-3'tür.

Adam zaten artık sol stoper oynamak istiyormuş, bek performansı yetersiz kalırsa -ki hiç sanmam- Zanka gibi hantal iri bir adamın yanında iş yapar.
    gs: babel feghoulu e.mor j.durmaz
    bbsk: visca, elia
    bjk : quaresma boyd olasi bi bolasie transferi var.
    ts: nwakaeme, a.ömür
    malatya: fofana, bifouma, g.tore
    alanya: djalma, junior fernandes

bi cirpida aklima gelenler bunlar. Stoper icin de yeterli bi oyuncu degil kesinlikle. Hizli bi stoper olur diyosunda adam hantal kardesim hantal. Skrtelden daha hizli degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: doomfist95

gs: babel feghoulu e.mor j.durmaz
    bbsk: visca, elia
    bjk : quaresma boyd olasi bi bolasie transferi var.
    ts: nwakaeme, a.ömür
    malatya: fofana, bifouma, g.tore
    alanya: djalma, junior fernandes

bi cirpida aklima gelenler bunlar. Stoper icin de yeterli bi oyuncu degil kesinlikle. Hizli bi stoper olur diyosunda adam hantal kardesim hantal. Skrtelden daha hizli degil.

Alıntıları Göster
    Kolarov Skrtel'den hızlı değil mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.