niye geçmeyelim..senin bunu esprik ve fizibilitesel bir bakış açısından dünyevi pencereye bakarak sölediğini düşünüyorum...
gecenlerde bi konu vardı dh nin neyini sevionuz diye
işte bunu seviorm
stone la + basanlar
ezikten alchemy dersleri felan
super ya
quote:
Orjinalden alıntı: saygacfurkan
Wow aga bu yöntemle tam onbinyüzbeşmilyonikiyüzellişerbin tane +5 bastım.2 hafta bekledim bi bastım önce ekranda ciyem belirdi.S.a kardeş dedi bende a.s dedim ciyem dedi sizin forumdan bir tane aga + basma taktğini çalmış benden oraya yaymış dedi bende evet dedim çok iyi agamdır benim o dedim.Oda sana selam söledi aga
lider oyun sitesindeyse bende o siteye üyeyim bilgileri toplayıp buraya diğer kişilere sunuyorum suçmu tabii benden bahsediyorsan...
quote:
Orjinalden alıntı: ZL
Hurafe bunlar desem ban yazmassınız dimi
katılıyorum hepsi sadece şans
yaw ne basmakla kafayı yıceksiniz kullanın snr satın başka alın
quote:
Orjinalden alıntı: saygacfurkan
Wow aga bu yöntemle tam onbinyüzbeşmilyonikiyüzellişerbin tane +5 bastım.2 hafta bekledim bi bastım önce ekranda ciyem belirdi.S.a kardeş dedi bende a.s dedim ciyem dedi sizin forumdan bir tane aga + basma taktğini çalmış benden oraya yaymış dedi bende evet dedim çok iyi agamdır benim o dedim.Oda sana selam söledi aga
quote:
Orjinalden alıntı: PunkLee
quote:
Orjinalden alıntı: _ŞaMaTa_
:S
Gerçekten bu kadarıda fazla ya her konuya smiley +1 :S :D yazmaktan bıkmadın mı kardeşim ALLAH ALLAH herife bak ya POST KASICI
Nomad nerde ya:(
quote:
Orjinalden alıntı: MetallioR
quote:
Orjinalden alıntı: dracula_sese
bİrİ sİze +1 basilmiŞ bİr sİlah versİn daha sora sİz onu çok kolay +3 yaparsiniz +5 İse +3 bastiktan sora 2-3 hafta kasada beklettİĞİnİz +3 e +5 basiosunuz öle olu ben denedİm ve oldu ama +5 artik olmuo +3 çok kolay oluo.
agam bende de bi makina var oraya koyuyon silahı kulak memesi kıvamına gelene kadar astral basıyon sonra çay kaşığı kadar laki pavdır koyup "acc. elixir" basınca -4 oluyo silah...
böyle saçma şeylere inanmayın yha şansın varsa tutar ben 64 lük sos bowuma +5 basmak için 60 tane elixir patlattım ama tutmadı en sonunda astralla yaptım ama bazı ları 5 elixir le +5 yapıo yani şans işi...
+ basma tamamen sans isidir. Kilit plz
BENCE TAMAMEN ŞANS İŞİDİR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme