Şimdi Ara

Kolay + Basma Yöntemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tamam da arkadaşlar nie dalga geçionuz ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manisali45

Tamam da arkadaşlar nie dalga geçionuz ki

niye geçmeyelim..senin bunu esprik ve fizibilitesel bir bakış açısından dünyevi pencereye bakarak sölediğini düşünüyorum...
  • gecenlerde bi konu vardı dh nin neyini sevionuz diye

işte bunu seviorm

stone la + basanlar

ezikten alchemy dersleri felan

super ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

Wow aga bu yöntemle tam onbinyüzbeşmilyonikiyüzellişerbin tane +5 bastım.2 hafta bekledim bi bastım önce ekranda ciyem belirdi.S.a kardeş dedi bende a.s dedim ciyem dedi sizin forumdan bir tane aga + basma taktğini çalmış benden oraya yaymış dedi bende evet dedim çok iyi agamdır benim o dedim.Oda sana selam söledi aga

lider oyun sitesindeyse bende o siteye üyeyim bilgileri toplayıp buraya diğer kişilere sunuyorum suçmu tabii benden bahsediyorsan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZL

Hurafe bunlar desem ban yazmassınız dimi

katılıyorum hepsi sadece şans
  • yaw ne basmakla kafayı yıceksiniz kullanın snr satın başka alın
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

Wow aga bu yöntemle tam onbinyüzbeşmilyonikiyüzellişerbin tane +5 bastım.2 hafta bekledim bi bastım önce ekranda ciyem belirdi.S.a kardeş dedi bende a.s dedim ciyem dedi sizin forumdan bir tane aga + basma taktğini çalmış benden oraya yaymış dedi bende evet dedim çok iyi agamdır benim o dedim.Oda sana selam söledi aga
  • quote:

Orjinalden alıntı: PunkLee

quote:

Orjinalden alıntı: _ŞaMaTa_

:S

Gerçekten bu kadarıda fazla ya her konuya smiley +1 :S :D yazmaktan bıkmadın mı kardeşim ALLAH ALLAH herife bak ya POST KASICI

Nomad nerde ya:(

• quote:

Orjinalden alıntı: MetallioR

quote:

Orjinalden alıntı: dracula_sese

bİrİ sİze +1 basilmiŞ bİr sİlah versİn daha sora sİz onu çok kolay +3 yaparsiniz +5 İse +3 bastiktan sora 2-3 hafta kasada beklettİĞİnİz +3 e +5 basiosunuz öle olu ben denedİm ve oldu ama +5 artik olmuo +3 çok kolay oluo.

Kolay + Basma Yöntemi

agam bende de bi makina var oraya koyuyon silahı kulak memesi kıvamına gelene kadar astral basıyon sonra çay kaşığı kadar laki pavdır koyup "acc. elixir" basınca -4 oluyo silah...

• böyle saçma şeylere inanmayın yha şansın varsa tutar ben 64 lük sos bowuma +5 basmak için 60 tane elixir patlattım ama tutmadı en sonunda astralla yaptım ama bazı ları 5 elixir le +5 yapıo yani şans işi...
  • + basma tamamen sans isidir. Kilit plz
  • BENCE TAMAMEN ŞANS İŞİDİR
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.