Şimdi Ara

Kolay Dolum Kartuşta Dışa Akıtma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • epson sw515w kolay dolum kartuşları var. dolum sırasında bir miktar mürekkep kartuşun dış kabı arasına akıyor. dışarı taşıyor. köşelerden peçete ile çektiriyorum birazını. arada kalıyor neredeyse her dolumda yapıyor. dolumları enjektörle yapıyorum. ilk zamanlar bşr sıkıntı yoktu. ilk önce sarı yaptı sonra magenta siyahta da oluyor. resimde görüldüğünden daha fazla akıntı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolby44 -- 4 Ağustos 2012; 0:39:11 >

• o kartuşları bende kullanmıştım üstte 2 delik var arkada olan hava deliği buraya mürekkep basınca yan tarafa geçerken biraz taşma yapabiliyor buradan doldurmuş olabilirmisin yanlışlıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: zokur

o kartuşları bende kullanmıştım üstte 2 delik var arkada olan hava deliği buraya mürekkep basınca yan tarafa geçerken biraz taşma yapabiliyor buradan doldurmuş olabilirmisin yanlışlıkla

Yok o delikten doldurmuyorum. Normal tipali olandan dolduruyorum. Her zaman oluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolby44 -- 4 Ağustos 2012; 12:13:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki eski orjinal kartuşun çipini çıkarsam dolna kartuşun çipini taksam, küçük bir delik açsam mürekkebi doldursam olurmu acaba
  • hayır olmaz 1.si auto reset çip o kartuşa oyurmaz. 2.si delik açıp doldurursanız epson kartuşlardaki özel mürekkebi sürekli devir daim eden sistem devre dışı kalır ve sorun çıkabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.