http://popotour.cynosure.info/ Arkadaşlar bu sitedünya turlarımızı organize ediyor bizim için. Gerçekten çok kullanışlı bir olay Saatlerce tek tek dünya turu hazırlamaktansa birkaç küçük işlem ile programınızı hazırlayabilirsiniz. Hazırladıktan sonra gereken şey listeyi kopyalayıp listede belirlenen tarihlerde belirtilen şehirlerde konserler ayarlamak. Bunun içinde Camia=>Sıralamalar=>Mekanlar=>Barlar kısmında o şehrin barlarını görebilirsiniz... Not:Sitenin bir eksiği var. Son eklenen şehirler yok. İzmir, Varşova gibi... Sorularınızı, sorunlarınızı bu konuda belirtebilirsiniz...
kardeş çok çalışıon
çok güzeel süpersin ah bide şehre varmadan konser düzenleyebilsek
quote:
Orjinalden alıntı: wandy
çok güzeel süpersin ah bide şehre varmadan konser düzenleyebilsek
onuda konuda belirttim ya. Sıralamalardan şehre gitmeden konser düzenleyebilirsin...
hım şimdi gördüm sağolama ben 5inde vip olucam hiç bir yere kıpırdamam
valla ben vip ikende konserlerdeydim. Konserler ceoluktan bile çok kazandırıyor Haftada 6000-7000 civarı gelir geliyor
Bunlar tur planı organizatörleri. Ama v2 geldiğinden beri şehirler arası yollar kalktı. Yani istediğimiz şehirden istediğimize gidebiliyoruz tur aracı ya da kişisel aracımızla. Ama yine de güzergahları kısa tutması bakımından işe yarar.
Çok süper
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme