2023 YKS gireceklere tavsiyelerim [KEMALETTİN KAMU] (2. sayfa)

-
-
en ortadakide bu yıl gireceklere olan mı hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam 25-30 arası ayt netim vardı lti varken bu süreçten sonra olası orta-orta üstü ayt mat sınavında 35 üstüne çıkılır mı
-
40’a yakın yapmaya çalış. Benim 22’de 34 Ayt Matematik netim vardı. 12 Ayt Fizik netim vardı. Ona rağmen hamda 90 bin sıralama geldi. Durumun vehametini kavra.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eayım ben hocam
-
Bu başlık iyi olmuş. Katkıda bulunacak herkesin fikirlerini burada paylaşması yararlı olabilir. Çünkü kafalar karışık...
çok güzel analiz olmuş, elinize sağlık sayın hocam.
-
hocam öncelikle konu için teşekkürler
buraya yazıyorum 19 21 arası bir matematik gelicek
İroni veya abartı değil dediniz ama 90 OBP + 110 TYT + 78 AYT ile YKS 2020'de bile 1 K ham 1.8 K yerleştirme gelmiş. 😦
Ea için mi Sayısal için mi hocam
Say tabiki hocam
Evet Sayısal.
Hocam ayt matematikte karaağaç var hocamın önerisiyle almıştım. Sizce bu kitabı çözdükten sonra fasiküllere mi geçmeliyiz yoksa 2 kaynaktan mi gideyim matematiği . Alanım TM
Hocam çalışmaya yeni başladıgım için edebiyatı Mart sonu - Nisan başı gibi başlamayı düşünüyorum çok mu geç olur ? Bu arada MEB kazanımı dediğiniz tam ne oluyor ?
Hocam bende karaağaç var dershane hocamın onerisiyle almıştım. Karaagaçla orjinal ikilisiyle mi gideyim yoksa orijinalden başka kaynak mi alayım ?
Bence bu yıl ters köşe yapacaklar.sınav sandığımız kadar kolay olmayacak.bir yerden vuracaklar
hocam ayt matta karekok bitti sence 345 alayim mi
tyt matta 3D ve 345 bitti msü hho istiyorum konularim genel olarak bitti (mf)
biyotik ayt
aydin ayt kimya
345 ayt fizik cozuyorum onerileriniz nelerdir
Hocam bazı sebeplerden dolayı yeni yeni çalışmaya başladım. Tyt matematikte 3 4 5 Miray ve mert hocanın soru Bankası var sizce zor soru görmek için orjinal almama gerek var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X