Şimdi Ara

kolay SMS yazabilen telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar biraz eski de olsa nokia 3310 kullanıyorum cok guzel ve hızlı msj yazılıyor,tusları cok yumusak ve ayrı olması msj yazmayı hızlandırıyor.
    Fakat sarj cok az gidiyor ve kulaklık kullanılmıyor ve hafızası yok.
    simdi bunun yerine 200Tl (250 tl de olabilir )ye kadar olan msj yazması kolay olan sarjı 3gunden fazla giden kulaklık kullanabilecegim birazda msj hafızası olan orta sekilli bir telefon arıyorum...
    nokia markası olması taraftarıyım

Tavsiye edebieceginiz modelleri bekliyorum simdiden cok tesekkurler...

• Nokia E63 her açıdan tatmin edecektir seni dostum ;)
  • cafein1982 cok tesekkurler tavsiyen icin fakat

350tl gibi bi rakam diyor artı cok buyuk bi telefon gibi geldi...klavye gibi degilde normal tus takımları olsa cok daha super olacak :D bu arada nasıl bisey aradıgım da iyice sekilleniyor...
    epeydir uzagım boyle cep telefon alım satım islerine iste en son nokia3310 almıstım yıllar once :D
  • çok temiz ikinci eller var arkadaşım o nedenle dedim 3,5mm jack vs gibi özellikler sayesinde müzik msn mesaj özellikleri tatmin edici ama sıfırı pahalı dediğin gibi .Simdiden hayırlısı olsun :)
  • cok teskkeurler efendim... alınık E63 :D
  • klavyeli modellere bakmalısın çok hızlı yazacagım diyorsan sürgülü modeller olabilir e61 e63 olabilir klavyesi büyük olsun diyorsan toshiba g900 yada nokia 5730 200-250 lira aralıgında araştırabilirsen 2 ci el garantililer bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiciQ -- 18 Ağustos 2010; 17:16:05 >
  • Aslında C5 sizin için biçilmiş kaftan ama fiyatı biraz limitinizin üzerinde.
  • E63 derim , hem fiyat iyi :)
  • merhabalar oncelikle tavsiyeleriniz icin cok tesekkurler...

Aslında klavyeli telefonlara karsı bi onyargım var tusları yakın olması hasebiyle bi tuşa tıklarken digerine de dokunma ihtimalin yuksek malum parmaklar birazcık da olsa etli
    hafta sonu bir magazaya gidip test ederiz artık.
    ben oyle internet,wi-fi vs cok ugrasan biri degilim malum 3310 gibi telefon sahibi olunca fakat e63 ikinci el 200-250 arası bulunabilcek bi rakam hemde artık digital dunyayı birazcık daha kesfederiz.bir arkadasımın IPHONE u vardı onu epey kullanmıstım ondan sonra butun telefonlar 3310 ayarında gelmisti ....
    E63 un bir suru ozelligi var fakat kullanıbilerlikacısından, hızı acısından nasıl acaba kullanan arkadas varmı?veya tavsiyelerinizi gozlemlerinizi yazabilir misiniz?

ozellikle E63 ün klavyesi kullanıslı mı,tuşlar birbirine cok mu yakın? bilgi ve tavsiyelerinizi bekliyorum cok tesekkurler

• toshibaG900 kızaklı bir telefon, bar tipi telefon istiyorum ben.nokia5730 da xpress muzik telefonu diye cıktı,,, sarjı az gidiyormus zaten ben oyle bi telefon istemiyorum benim aslında baktıgım telefon Nokia2630 fakat onun da hafızası 11MB birazcık fazla hafızası olsa direk alabileceğim telefon şirin hoş şık tuşları epey kullanışlı.... tavsiyelerinizi bekliyorum
  • valla sana önerebileceklerimi yukarda arkadaşlar yazmş parmaklarım etli diyosan 5730u tavsiye ederim hızlı yazarsın bildiğin bilgisayar klavyesi gibi :)
  • 6303 Classic diyorum başka da bir şey demiyorum sana .Telfonun şu anki fiyatı sandığım kadarıyla 250-290 TL arasında değişiyor.Telefon 3.2mp kameraya sahip.Çelik kasa,tuşları birbirinden ayrı yerlerdedir.1 yada 2 günde alışır ve çok hızlı mesaj yazabilirsin kendimden biliyorum .Ayrıca telefonun müzik çalarında ''Sterio Genişletme'' diye bir özellikte var ,müzisyenlerin hoşuna gidecektir.Kulaklık girişi evrenseldir.Mesaj ve telefon hafızası fazladır.Telefonun işletim sistemi yanılmıyorsam s40.Telefonlarla uzun zamandır uğraşmıyorum ama ben huzuru 6303te buldum.Hoşuna gideceğine kesinlikle eminim,hatta canın sıkıldıkça kurcalayacaksın ve mesaj atmak isteyeceksin.Benim önerim bu. . . .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.