daciaevdeeesüpürgeyle süpürürsen havası belki değişir,zaten dışarıda arasanda birşey bulunmaz
neden dışarıdan bişey bulunmasın ustam modifiyeye çok yatkın ve brodwey parçaları da uyuyo
mesela
mesela derken
quote:
Orijinalden alıntı: DJYALNIZLIK
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
quote:
quote:
daciaevdeeesüpürgeyle süpürürsen havası belki değişir,zaten dışarıda arasanda birşey bulunmaz
neden dışarıdan bişey bulunmasın ustam modifiyeye çok yatkın ve brodwey parçaları da uyuyo
mesela
mesela derken
yani brodwayın hangi parçası varki uysun( vazelin hariçhala gülmekyen yazamıyorumkusura bakma)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
mesela
mesela derken
yani brodwayın hangi parçası varki uysun( vazelin hariçhala gülmekyen yazamıyorumkusura bakma)
benim araba 2005 dacia mesela cam açma kapama tuşları uyuyor ve antenleri aynıymış ömrümde sadece 2 parça değiştirdim onuda hep brodwey parçaları getirdiler brodwey ve clio nun birleşimi bi araç 2 modelinde parçaları uyuyor bunlar sadece benim bildiklerim zaten kaportadan başka hiç birşeyi dacinın değil plaka lambasının yuvasında bilene renault simgesi var
ciddi anlamda arabayı tamamen söküp de yapmadığın sürece yapacağın ses yalıtımı sana yorgunluktan başka birşey sağlamaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme