Şimdi Ara

Kolayca rank atlamanız için (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Mümkünse supportunla gir. Tek giriyorsan mümkün mertebe kda kasıyor gibi oyna. Shut down almak dışında risk alıp kill kovalama. Ölmemeye çalış. Mid gamede güçlü adcsileri oyna. Basitçe bunları önerebilirim.

Alıntıları Göster
    Sağol da sadece safe oynayıp farm yaparak plattan çıkılmıyor. Haritaya etki etmek gerekiyor onu da hiç yapamıyorum nişancıyla. Ben güçleneyim latede tflerde taşıyayım mantığı hele bu metada hiç mümkün değil. Belki de oynamamak lazım bi süre adc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BlazeR ` myth kullanıcısına yanıt
    Lane açısından düşünürsek supu çok iyi oynuyorum ama adcde o kadar iyi değilim yalnız adcyi late gamede efsane oynarım bunun sebebi ne olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Sağol da sadece safe oynayıp farm yaparak plattan çıkılmıyor. Haritaya etki etmek gerekiyor onu da hiç yapamıyorum nişancıyla. Ben güçleneyim latede tflerde taşıyayım mantığı hele bu metada hiç mümkün değil. Belki de oynamamak lazım bi süre adc

Alıntıları Göster
    Adc şu an taşımıyor bence senelerdir adc oynuyorum aşırı feedlenmediysen taşıma şansın yok. Top lane hiç oynamam adc ti bırakıp yorick ve illaoi oynamaya başladım 2-10 feedlesem bile makro yaparak oyun kazanıyorum. En azından 2-10 illaoi yada yorick milletten tek yemiyor şu an adc tek yediği gibi taşımıyorda.

• Türkiye sunucusu ekstra mental güç istiyor.

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lol ozledim laaa internetim gelsinde oynayam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evde oynamak daha zevkli knaka

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xprowler

Evde oynamak daha zevkli knaka
    İnternet cafede oynamak bence daha zevkli hatta Lol cafelerde daha iyi. Arkadaşların ile toplanıp gittiğin zaman daha da zevkli oluyor. Bazen ucak çaplı iddia sonucu 2v2 oynuyoruz sonsuz uçurumdan çok zevkli oluyor

• Ben internet cafelere gide gide orda bir ortam yakaladım ve her gittiğimde tanıştığım kişilerle karşılaşırsam Lol oynamadan ayrılmıyoruz Hiçbir şey için geç değil ama biraz şartların göstergesi gibi biraz çekingen davranılıyor bazı durumlarda

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Dostum NA' de 150 ping oluyor, nasıl oynuyorsun o şekilde ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.