Şimdi Ara

Kolayı bıraktım aşırı susuyorum? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

8. Şişmanlık Hastalığını başlatmıştır ve bütün dejeneratif hastalıkların nedenidir.

yoo hiç şişmanlatmıyo ama
  • 2 seneye yakın oldu içmiyorum gayet mutluyum ice tea fln içiorm
  • nestea cool içmeni tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cunopi

Canım benim ecnebiii sulu şeyler içme bak hem anüs bağırsak zararı yapıyor.Sana tavsiyem git ismi lazım omayan bir yoğurt al sonra bunu bardağa koy az ama çok az su kat 1cm sonra içine şeker doldur.Afiyetle iç güzel bir gırgır içeceği susatmaz bu eskiden donu düşmüm ninem yapardı laaayynnn sende bunu yap.
    Hadi gulüm kafanı dakma böyle şeylere beynine giden damarlar dıkanır bu sefer beynim susuyor deme.
    Hadi bakayımmm get laynnn çık çık dışarı çık...

değişik birisin. Böyle yorumlar yazıp ilgi çekmeyi mi planlıyorsun ? Sadece merak ettim

• quote:

Orjinalden alıntı: DephroN

quote:

Orjinalden alıntı: Cunopi

Canım benim ecnebiii sulu şeyler içme bak hem anüs bağırsak zararı yapıyor.Sana tavsiyem git ismi lazım omayan bir yoğurt al sonra bunu bardağa koy az ama çok az su kat 1cm sonra içine şeker doldur.Afiyetle iç güzel bir gırgır içeceği susatmaz bu eskiden donu düşmüm ninem yapardı laaayynnn sende bunu yap.
    Hadi gulüm kafanı dakma böyle şeylere beynine giden damarlar dıkanır bu sefer beynim susuyor deme.
    Hadi bakayımmm get laynnn çık çık dışarı çık...

değişik birisin. Böyle yorumlar yazıp ilgi çekmeyi mi planlıyorsun ? Sadece merak ettim

Evet gulüm ne oldu anormal bir durummu var yeni reytıngg amcanız ben cunopi espri sıçar makinası gibi sıçarım maksat stresten uzaklaştırmak milleti muazzamı.
    Yoksa gabız dayanır anüse çıkmak isster kapı açılmaz halbuki beyine sinya gider aç diye ama açılmaz o halde bir fitil alınır kıçtan sonra açılmyana kapı dar ağaına çıkmış kelle gibi ağzı açılır ve tatataaaa isahl işte öyle gulüm fazla geveşlememe konuyu dağıtma.

• quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

falan filan...

bu metin dosyası olarak masaüstünüzde veya belgelerim kalsöründe,doğru tahmin ettim mi?.meraktan sordum...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.