Şimdi Ara

Köle olmak için bu kadar uğraş vermek ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam kurulu bi düzen olmasından nefret ediyorum. ya düşünebiliyor musunuz: adam senin hangi ülkeye gidip gidemeyeceğine karar verebiliyor, tamamen insanlık için yaratılmış topraklarda sınır diye bi şey var. zevkin için bi şeyi yapabilmen için sana yaş sınırı koyuyor. sürekli aynı saatler içerisinde aynı yerde aynı işi yapıp aynı maaşı almak zorunda olmamız mı desem ne bileyim daha yüzlerce şey var. Ve tamamen bizim hakkımız olan şeyi (özgürlüğü), sınırları olmayan bir dünyayı şuan yazacak olursam "kardeşim hangi ütopyada yaşıyorsun" diye onlarca tepki alabilirim. Çünkü artık insanlar buna alışmış ve gözleri olması gerekeni görmüyor. Bense bu düzeni kuranların -doğanın işleyişi gereği- cezalarını bulacaklarını bildiğimden kendi hallerine bırakıyorum. Ne güzel demiş Barış abi;

Kurulmuş saat gibi
    Çalışıyor bu dünya
    Kimler geldi kimler geçti
    Hala aynı rüya

Yalan olmuş sözler yalan
    Bu düzeni bozuk dünya yalan
    Kelle koltuk altında
    Gidiyoruz bu yoldan

Bırakın yeter be
    Her gün aynı şeyler
    Bu düzeni kim kurmuşsa
    Gün gelir elbet biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B7838E9A8 -- 28 Temmuz 2018; 23:31:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim ülkenin hali bu ben sadece hayatta kalabilmek adına gelecek planları yapmaya başladım.Özel sektör varya ah o özel sektör adamın g*tünden kan alırlar 2 bin lira için , kendi adıma aileden 5 kuruş sermaye kalmayan biri olarak hayatta kalmak adına özelin değil devletin kölesi olmaya hazırım.Yanlış anlaşılmasın devlet şartları çok iyi demiyorum ama özel sektörde kafa yormaktan hasta olan insanlar gördüm ,stresli kankam her adam kaldıramıyor.
  • Köle değilsiniz, değiliz. İnsanlığın belli bir seviyeye gelebilmesi için yıllardır mücadeleler veriliyor sistemler bozuluyor krallıklar yıkılıp yeni devletler doğuyor. Kısaca arkadaşım biz de medeniyet de yapım aşamasında oluş sürecinde şu an, yapabileceğimiz en iyi şey kendimizi geliştirip daha fazla görmek daha fazla olmak anlamak...

Hazır bir hayata konup sabahlara kadar oyun oynamaktan başka bir vasfı olmayan onu da beceremeyen koca g*tlü beyinsizin teki olmadığım için mutluyum. Hakkınıza sahip çıktığınız medeniyeti güzelleştirdiğiniz sürece kimse sizi köle yapamaz, her çalışmanız kendi isteğinizle yapıldığı sürece sizi geliştirir. Şu sınav için çalışmaları yoğunlaştırdığım 2 aylık odaklanma durumu hayatımın en güzel dönemiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9C04F1B8 -- 29 Temmuz 2018; 0:1:37 >
  • Nihayet beni anlayab biri.

• Naysö N kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.