Şimdi Ara

Koleksiyon için oyun kutusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar koleksiyon yapmayı seviyorum psn den aldığım oyunların kutusu yok haliyle cdsiz dışında oyun resmi bulunan kutu satın alabiliyor muyuz bilidğiniz yer var mı İnternetten boş kutu satana denk geldim ama sadece kutu satıyor oyun resmi yok

• Dostum psn den oyunu alıp daha sonra arşiv için kutusunu ayrı almaktansa, direk kutulu halde internetten yada spotçulardan oyunu alman senin için daha uygun olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriminaI

Dostum psn den oyunu alıp daha sonra arşiv için kutusunu ayrı almaktansa, direk kutulu halde internetten yada spotçulardan oyunu alman senin için daha uygun olur

Öyle yapıyorum ama ucuza denk gelip bir kaçtane psn den almıştım onlar için diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

quote:

Orijinalden alıntı: CriminaI

Dostum psn den oyunu alıp daha sonra arşiv için kutusunu ayrı almaktansa, direk kutulu halde internetten yada spotçulardan oyunu alman senin için daha uygun olur

Öyle yapıyorum ama ucuza denk gelip bir kaçtane psn den almıştım onlar için diyorum

Onun içinde Gittigidiyor.com'daki ps4 oyunu satanlara bi danış.Uygun fiyata belki oyunun sadece kutusunu satabilirler.
  • Oyunun cover 'ını çıkarmanı sağlayan programlar var yazıcıdan çıkarıp boş kutuya koyabilirsin.
  • Hazır bulabilir misin bilmiyorum ama ben boş kutu alıp coverını kendim baskı alıp yapmıştım çok da hoş olmuştu. PC için yapmıştım PS4 için de olur sanırım.

Özetleyecek olursak googlea mesela fifa 14 diyelim, fifa 14 ps4 cover yazıp görsellerden kaliteli ön yüz ve arka yüze sahip olan coverı indiriyorsun. Resim boyutunu ps4 kutu boyutuna göre ayarlayıp kalitesi düşük olmayan bir kağıda baskı alıyorsun. Sonra kağıdı kutuya yerleştiriyorsun olup bitiyor 1tlye baskı almıştım ben bir kırtasiyeden boyut ayarlamasını falan da yapmıştı sağolsun adam zaten oyuncuymuş hafiften muhabbet ederek yaptırıyordum :)

Resmin kaliteli olmasına dikkat etmen gerek sadece yoksa baskı alıp kutuya koyunca hafif bir blur oluyor çakma duruyor Hatta yabancı bir forum vardı coverlar paylaşıyorlardı ya da istek yapabiliyordun falan ama hatırlayamadım aklıma gelirse editlerim

Edit . Hatta şöyle örnek atayım bunları kendim yapmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 17 Ağustos 2014; 14:30:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Hazır bulabilir misin bilmiyorum ama ben boş kutu alıp coverını kendim baskı alıp yapmıştım çok da hoş olmuştu. PC için yapmıştım PS4 için de olur sanırım.

Özetleyecek olursak googlea mesela fifa 14 diyelim, fifa 14 ps4 cover yazıp görsellerden kaliteli ön yüz ve arka yüze sahip olan coverı indiriyorsun. Resim boyutunu ps4 kutu boyutuna göre ayarlayıp kalitesi düşük olmayan bir kağıda baskı alıyorsun. Sonra kağıdı kutuya yerleştiriyorsun olup bitiyor 1tlye baskı almıştım ben bir kırtasiyeden boyut ayarlamasını falan da yapmıştı sağolsun adam zaten oyuncuymuş hafiften muhabbet ederek yaptırıyordum :)

Resmin kaliteli olmasına dikkat etmen gerek sadece yoksa baskı alıp kutuya koyunca hafif bir blur oluyor çakma duruyor Hatta yabancı bir forum vardı coverlar paylaşıyorlardı ya da istek yapabiliyordun falan ama hatırlayamadım aklıma gelirse editlerim

Edit . Hatta şöyle örnek atayım bunları kendim yapmıştım

Baskıyı nasıl yaptırdın kuşe kağıdına mı normal mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Koleksiyon ve Normal oyunlar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok kuşe kağıt normal kağıt kalitesiz durur.

Ps4 kutusunun boyutunu inç olarak falan bulursun internette ya da cetvelle ölçüp çevirerek falan ayarlarsın

A4 kuşe kağıda basıp arta kalan yerleri güzelce kesiyorsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 17 Ağustos 2014; 14:34:08 >
  • quote:

Yok kuşe kağıt normal kağıt kalitesiz durur.

Ps4 kutusunun boyutunu inç olarak falan bulursun internette ya da cetvelle ölçüp çevirerek falan ayarlarsın

Hepinize teşekkür ederim ilgilendiğimiz için muhabbetim olan bi kırtasiye var istediğim gibi bastırabilirim sanırım oradan eğer yapabilirsem konuyu ss lerle süslerim seninkilerde çok güzel olmuş bu arada

• quote:

Yok kuşe kağıt normal kağıt kalitesiz durur.

Harika olmuş Bunun için özel yacımı lazım yoksa her yazıcıda olurmu ?

• Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Normal yazıcı olsa gerek kırtasiyede yaptırmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 17 Ağustos 2014; 14:39:34 >
  • [Deleted by Admins]

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.