Şimdi Ara

koleksiyonn iibişey..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • koleksiyonn sahiplerii neler var elinizde puldan baska

ben vcd koleksiyonu yapıyorum mesela suan yaklasıkk 100 e yakın vcd var elimde
    pekii ya siz??

• telefon kartı var.
  • Divx+vcd+dvd aşağı yukarı 2000-2500 tane film var.
  • ben kitap ayracı biriktiriyorum.çok hoşuma gidiyo.bir de johnny depp hakkında herşeyim var.(bir nevi arşiv de denebilir)aynı şekilde teoman hakkında da.
  • Pul koleksiyonum var. Valla var kafa bulmuyorum. Babam biriktiriyormuş zamanında. Zampara adammış.

Bir de Çizgiroman koleksiyonu yapıyorum. Bir aralar da aldığım leman'ları toplardım. Soba yaksanız bir kış ısınırdınız. Bir gün sinirlendim baktım elimi nereye atsam leman çıkıyor. Götürüp bi sahafa verdim hepsini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draugnar -- 9 Aralık 2004, 14:54:18 >
  • divx kolleksiyonu yapıyorum.ama elimde az film var.
  • bende ayraç koleksiyonu yapıorm ne zaman bi kitapçıya girsem üç dört tane kitap ayracı almadan çıkmam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sos veya som hilesi warmış!
    18 yıl önce açıldı
    pul nerde satılır
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • leman+lombak+penguen+L-Manyak+LeVeL kolleksiyonları

200'den fazla film

150'den fazla kaset

daha bi sürü şey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yetiraku -- 10 Aralık 2004, 17:27:31 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 14 Nisan 2005, 2:31:00 >
  • vcd , divx koleksiyonu .... ikisinden de 100'er tane var herhalde...
    bir de küçükken çokomel folyolarını koleksiyon yapardım..
  • bende sarki kolaksiyonu yapiyorum..bi hayli var saymadim ama...
  • bende cakmak koLeksiyonu zippo oLanLardan , PuL koLeks. , Divx koLeks. , Mp3 arsivi , Yabancı - Turkce ALbum koLeks. , bide dershaneden tarafından sagLanan cozuLmemis test'Ler koLeksiyonu
  • BENDE DE divx koleksiyonu var 90 a yakın film var elimde vizyon filmleri eskişehir lilerle takas yapmayı düşünüyorum
  • bide bend4e liv tyler posterleii varr ama fazla diill..
  • eski para koleksiyonum var ve 119 adet madeni 40 a yakin kagit para var.cok ugrastim zamaninda toparlayabilmek icin.simdi o kadar zman ayiramiyorum.hatta elimdeki paralardan biri 2000 dolar ediyo die hurriyette murat bardakcinin kosesinde cikti ben de hemen satmaya yeltendim ama megersem o belli bi tarihte uretilenler icinmis cok nadir bulunuyormus benmkisine 10 milyon verdiler.saglam bi koleksiyonum var yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: power animal

Divx+vcd+dvd aşağı yukarı 2000-2500 tane film var.

vay abi ne diyorsun ya ciddi misin? hayran kaldım vallahi
  • quote:

Orjinalden alıntı: power animal

Divx+vcd+dvd aşağı yukarı 2000-2500 tane film var.

ohaaaaaaaaaa.....!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.