Şimdi Ara

Köleler Vadisine Hoşgeldiniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gunde 1 2 oyun atar cikarim yemisim riotu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tonight We HUNT. kullanıcısına yanıt
    Profilinde rengar görmemden ötürü seni ciddiye alarak yazıyorum raporlama sisteminin düzgün çalışmaması ve senin bu denli oyuna karşı düşünmenin sebebi BİZ TÜRKLERİZ oyun kültürümüz yok oyunlara güya bağımlıyız bağımlı insan oyuna ve oyuncuya saygı gösterir ve gelişmeye çalışır bizde nerdee karşındaki adam senden daha iyi oynuyosa onu tebrik etmen lazım küfür değil Türkiye serverında tribunal neden açılmadı biliyo musun? Çünkü bizim insanlarımızın öfke kontrolü olmamasından ötürü oyundam çıkan birisi tüm serveri yanlış yargılardı ve serverda 2 günde bütün hesaplara ban atılırdı hatta diğer serverlara geçişimizle o serverlarda tribunal sisteminin kapanmasına yol açtık sana bi bilgi daha verim yılın 2 döneminde sadece Türkiye'ye geçişler ücretsizdir Türk oyuncusu kişiliğini karakterini düzeltsin gel bi daha konuşalım bu konuyu bu konuyuda bi şeylere sinir halinde açtığın belli hadi sen bunları düşün ben buralardayım kolay gelsin. Kimse ben kötüyüm demeden bi başkasına çamur atmasından gelişmek için kötü olduğunu kabul etmek zorundasın. İyi forumlar ^^

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sizin suçunuz değil arkadaşlar üzülmeyin. Bu, bu ülkeyi çok uzun yıllardır komplo teorileri ile yönetmeye çalışan kimi siyasilerin suçu. Zamanında televizyonda, sokakta, evde, arkadaş çevresinde böyle söylemlere maruz kalmayan biri böyle şeyler paylaşamaz. En çokta yalnız derece sisteminin masonlarda ki derece sistemine atfedilmesine güldüm. İnsan topluma yönelik bir şeyler karalamadan önce bence biraz araştırma yapmalı. Kaldı ki böyle uzun uzadıya bir şeyler gevelemeye gerek mi var ? Riotgames nihayetinde kazanç elde etmek isteyen bir ticaret şirketidir bundan dolayı da gelir amacı güttüğü için bu yönde politikalar uygulayacaktır. Velhasıl insanların başkalarının ufkunu açmaları için önce kendilerinin aydınlanması gerekiyor. Buda evde sabah akşam süte mısır gevreği katıp ekran başında kös kös oturmakla değil okumakla, araştırmakla olur.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Doğru gibi geldi

• sana bu adamı atarım:
    http://www.op.gg/summoner/league/userName=SKT%20T1%20Faker

ve açıklama beklerim.

Hadi açıkla bakalım. Hadi????
  • Konu sahibi kesinlikle doğru söylemiş bence. Geçen sene LoL'ü silip bıraktım. Son eşya değişiklikleri beni sinir etti ve oynanılamaz hale geldi oyun. Saçma sapan troll gibi görünen buildler işe yarıyor, tanklar tek atıyor vs. olmaması gereken şeyler. Oyunu bozdular. Zaten 1-2 sene falan oynadım, çok değil. O da olmasa daha iyiymiş.

Kesinlikle LoL'de gümüşü hakeden bir oyuncu değildim ama altın 2'yi geçemedim sanırım. Seri olayı çok saçma. 100 puan al, bir de serilerle uğraş.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.