Bildirim
Köln - Kaiserslautern maçı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kaiser yeni hoca ile çıkıyor maça
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bende Köln e oynayacağım birazdan -
herkes deli gibi kolne oynuyorsa ciftesans Kaiserslautern almak lazım :) -
Valla Köln'e sağlam girdim ben.
Tüm kuponlarda var, bir de 35 lira tek maç, beraberlikte iade girdim 1.52'den.
İspanya'dan da çok umutluyum handikapla geçer. -
Kaiserslautern'de forvetde Ujah ve Idrissou yok.Ben Köln'e verdim güveniyorum.Oran yüksek değil.Verilen 1.85 normal. -
evet beyler macda dakika 83 0-0.
mac patliyor gibi hadi bakalim
Ve evet benim gibi 1 verenler yatti mac sona erdi 0-0.
Herkes 1 e yuklendi ve mac patladi yine
quote:
Orijinalden alıntı: the jackal
herkes deli gibi kolne oynuyorsa ciftesans Kaiserslautern almak lazım :)
Hic aklımda yoktu bu maca oynamak ,baslıgı acan arkadasa ve yorum yapanlara tesekkurler.mac onu ve canlıdan almıstım ,haftasonu kasası cıktı :) yuklenilen mac patlar,tersine oynayın uzun vadede kar elde edersiniz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the jackal -- 20 Eylül 2013; 21:34:51 >
-
bu maç yüzünden 33 tl kazanmadım.Karabük maçına 0-1 gol verdim dakika 75 maç 0-0 araya banko olarak bu maçı vermiştim.M'gladbach'ta yener yine tek takım yüzünden yatarız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Butterflyman
bu maç yüzünden 33 tl kazanmadım.Karabük maçına 0-1 gol verdim dakika 75 maç 0-0 araya banko olarak bu maçı vermiştim.M'gladbach'ta yener yine tek takım yüzünden yatarız.
Bende tek bu mactan yaticam diye uzulurken Rosengorg gol yedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X