Şimdi Ara

Kolon Kanser Olma Riskim Var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çarşamba günü tekrar kolonoskopi için gideceğim yarın tekrardan sıvı tüketim ve akşam m-x şurup ( ishal ediyor ) içeceğim dün perişan etti beni. Sabah lavmanı sıkıp doktora gideceğim.

Acaba lavman dışında başka birşey verir mi doktor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Edison

Arkadaşlar çarşamba günü tekrar kolonoskopi için gideceğim yarın tekrardan sıvı tüketim ve akşam m-x şurup ( ishal ediyor ) içeceğim dün perişan etti beni. Sabah lavmanı sıkıp doktora gideceğim.

doktor başka ilac vermez sen gerekeni yap sadece, yeter ki lavmanı yapabilsen aslanlar gibi gidip sağlam bir şekilde sağlığım yerinde diye moralin oldukça yükselecek keşke bugün halletmiş olsaydınız evinizde rahat edecektiniz bu arada sen zaten diyette olduğun için ishal durumun da var tamamen normaldır bağırsak hareketlerin düzene girmesi 3-4 gün sürebilir bunun için asla ishal giderici ilaçlar kullanmayınız doğal şekilde gecmesini sağlamaya çalışınız kolonoskopi sonrası günde 2 adet muz ishali gidermeye yardımcı olur
    Gidin kolonoskopi yaptırın sağlığın gecikmesi şakaya gelmez stress,huzursuzluk ,kaygı ve endişe yaşayacağınıza bir an önce yaptırın korkmanı gerektirecek bir durum yok zaten ameliyata girmiyorsun sadece kontrol amaçlı teşhis edilecek aha buraya yazıyorum yaptırdıktan sonra kendin diyeceksin korkulacak bir şey yokmuş diye....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 9 Eylül 2013; 22:42:04 >

• kanser hastası olmak için ailenden birinin kanser olmasına gerek yok. ayrıca, korkarsan eğer, kendini kanser edebilirsin.

insan vücudu kendi başına kanseri yenebildiği gibi kendi kendini kanser edebilir de

kolonoskopi %99.99 gibi bir oran veriyor teşhiste, neredeyse en etkili kanser teşhis yöntemi. aslında onlarca amaç için yapılıyor hatta genelde kanserin teşhisi için yapılmaz.

bir doktorum olacaksam eğer kolon kanseri olayım demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakma Zippo -- 9 Eylül 2013; 22:43:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

Arkadaşlar çarşamba günü tekrar kolonoskopi için gideceğim yarın tekrardan sıvı tüketim ve akşam m-x şurup ( ishal ediyor ) içeceğim dün perişan etti beni. Sabah lavmanı sıkıp doktora gideceğim.

doktor başka ilac vermez sen gerekeni yap sadece, yeter ki lavmanı yapabilsen aslanlar gibi gidip sağlam bir şekilde sağlığım yerinde diye moralin oldukça yükselecek keşke bugün halletmiş olsaydınız evinizde rahat edecektiniz bu arada sen zaten diyette olduğun için ishal durumun da var tamamen normaldır bağırsak hareketlerin düzene girmesi 3-4 gün sürebilir bunun için asla ishal giderici ilaçlar kullanmayınız doğal şekilde gecmesini sağlamaya çalışınız kolonoskopi sonrası günde 2 adet muz ishali gidermeye yardımcı olur
    Gidin kolonoskopi yaptırın sağlığın gecikmesi şakaya gelmez stress,huzursuzluk ,kaygı ve endişe yaşayacağınıza bir an önce yaptırın korkmanı gerektirecek bir durum yok zaten ameliyata girmiyorsun sadece kontrol amaçlı teşhis edilecek aha buraya yazıyorum yaptırdıktan sonra kendin diyeceksin korkulacak bir şey yokmuş diye....

Sağol hocam

İnan kolonoskopiden korkmuyorum gidip olmak istiyorum ama o lavmanı yapamadığım için gidemedim. Doktor lavmanı biz burda yaparız deselerdi giderdim ama evde yap dediği için ve yapamadığım için gitmedim.Sanma ki korktuğum için gitmiyorum.

huzursuzluk kaygı endişe hepsi var bu aralar. çarşamba gitmeye karar verdim yarın yine sıvı tüketip aksam ishal surubu içececeğim sabah lavman yapmaya çalışıp gideceğim doktora

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

kanser hastası olmak için ailenden birinin kanser olmasına gerek yok. ayrıca, korkarsan eğer, kendini kanser edebilirsin.

insan vücudu kendi başına kanseri yenebildiği gibi kendi kendini kanser edebilir de

kolonoskopi %99.99 gibi bir oran veriyor teşhiste, neredeyse en etkili kanser teşhis yöntemi. aslında onlarca amaç için yapılıyor hatta genelde kanserin teşhisi için yapılmaz.

bir doktorum olacaksam eğer kolon kanseri olayım demişti.

Neden acaba öyle demiş doktor merak ettim

• Ailende kanser olan kimse yoksa % 50 yırttın demektir (ama % 100 değil bak)
    Rahat ol, telaşa kapılma, ama tedbiri de elden bırakma..
    Her çıkan şey kanser değildir.. Benim babam kanserden öldü.. Onun verdiği korkuyla hemen gidip başımın üzerindeki minik topçuğa baktırdım.. Uyduruk bir et beniymiş sadece.. Ama baktırmasaydım senin gibi içim içimi yiyecekti..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Ailende kanser olan kimse yoksa % 50 yırttın demektir (ama % 100 değil bak)
    Rahat ol, telaşa kapılma, ama tedbiri de elden bırakma..
    Her çıkan şey kanser değildir.. Benim babam kanserden öldü.. Onun verdiği korkuyla hemen gidip başımın üzerindeki minik topçuğa baktırdım.. Uyduruk bir et beniymiş sadece.. Ama baktırmasaydım senin gibi içim içimi yiyecekti..

Allah rahmet eylesin hocam

Çarşamba gideceğim inşallah

• hocam bende senin gibi kafaya takan biriyim valla bu gerçekten çok kötü bir huy. bazı insanlar var nekadar rahat vallahi ohh. benimde midemde sorun var doktor doktor geziyorum valla. aklında klmasın her tetkikini yaptır baktır kafandan gitsin o düşüncelerle yaşamak zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pavlovunköpeği

hocam bende senin gibi kafaya takan biriyim valla bu gerçekten çok kötü bir huy. bazı insanlar var nekadar rahat vallahi ohh. benimde midemde sorun var doktor doktor geziyorum valla. aklında klmasın her tetkikini yaptır baktır kafandan gitsin o düşüncelerle yaşamak zor

2 dk iyiyim sonra aklıma kötü şeyler geliyor nasıl bir psikoloji bar anlamadım

• en kolayı.

• quote:

en kolayı.

Tedavisi yok hocam

• quote:

quote:

en kolayı.

Tedavisi yok hocam

yahu alınma ama sen ne korkakmışsın ayrıca bilgi kaynağın ne inci falan mı

• quote:

quote:

quote:

en kolayı.

Tedavisi yok hocam

yahu alınma ama sen ne korkakmışsın ayrıca bilgi kaynağın ne inci falan mı

Ölüm den değil de ölcegini bilmekten korkar insan bende öyle yim

• bu kadar korkak olunmaz. hele seninki tamamen kuruntudan ibaret. kanser olsan bile tedavisi var. hele kolon kanseri içlerinde en kolayı. ama sen bu korkaklıkla baştan kaybediyorsun.

• quote:

bu kadar korkak olunmaz. hele seninki tamamen kuruntudan ibaret. kanser olsan bile tedavisi var. hele kolon kanseri içlerinde en kolayı. ama sen bu korkaklıkla baştan kaybediyorsun.

Babamın başı ağrısı gece uyuyamam nesi vat bisey okur mu diye. Böyle bir insanım maalesef

• kafana bu konuları takmadan, kendini strese daha fazla sokmadan, fazlası ile üzülmeden önce git yaptır ve öğren.

insanların sağlığını bozan en büyük gerçeklik stres, sinir, hassas duygular, depresyondur. hasta olmayan bir adam bile kendini bu şekilde şartlayarak hasta edebilir. o yüzden bi an önce git ve hallet bu işi
  • Arkadaşlar ishal yapan şurup içmiştim dün ilk çıkışta zorladım biraz ve haliyle kan görmüştüm ardında su gibi çıktığı için bişi yoktu az önce gittim tuvalete ishal gibi çıktı sayılır ama kan vardı. Dün yara kanadığı için mi kanadı acaba? Birde bugün lavmanı yapcam diye bayağı zorladım anüsü bayağı acımıştı ondan mı oldu acaba?

bu sorular beni öldürecek

• Mesajım bulunsun bendede var bu illetten

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Mesajım bulunsun bendede var bu illetten

anal fissür mü var_

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Mesajım bulunsun bendede var bu illetten

anal fissür mü var_

Çatlak var işte adı neyse bilmiyorum. Dr. Ya yediklerine yaşam tarzina dikkat edersin ya da ameliyat ol dedi. Bende ne dikkat ediyorum nede ameliyat oluyorum . Her tuvalete çıktığımda inliyorum yalan yok

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.