Hagi isterse uzaylı olsun, isterse size göre Dünyanın en iyisi olsun. Zerre kadar umrumda değil. Alex gelip 7 senede mükemmel ötesi olağanüstü işlere imza attı. Hagi'nin ne yaptığı umrumda değil.
aynen kariyere bakıcaksak roberto carlos bu lige gelmiş geçmiş en iyi fubolcudur.
ALEXSANDRO DE SOUZA FENERBAHÇE :27 GOL
MAMADOU HAMİDOU NİANG = 42 GOL FENERBAHÇE :15 GOL
GS :39 GOL
ikisin toplamı 1 gsden fazla edyor ama dediğiniz gibi istatistik hiç birseydir
durup dururken komplekse niye girdiniz
quote:
Orijinalden alıntı: mur@t_fb
ALEXSANDRO DE SOUZA FENERBAHÇE :27 GOL
MAMADOU HAMİDOU NİANG = 42 GOL FENERBAHÇE :15 GOL
GS :39 GOL
ikisin toplamı 1 gsden fazla edyor ama dediğiniz gibi istatistik hiç birseydir
Kendi kendine cevabını vermişsin aslında
Bırakın gecmişi artık anı yaşayın
quote:
Orijinalden alıntı: K.a.a.N
quote:
Orijinalden alıntı: @TETİKÇİ
quote:
bana göre alex ile kıyaslanması hagi'ye hakarettir.
yapma ya niye bir açıkla bakim
videolar, istatistikler, dünyaca tanınma, aldığı ödüller, oynadığı takımlar, başarıları, onun hakkında dünya futbolcularının ne söylediği bunları yazmaya kalksam roman olur. sana kısaca şöyle özetleyim: bazı başarılar yereldir. örneğin köyde bir çiftçinin fazla hasat alması. bu tüm köyde konuşulur ama köyden dışarı çıkmaz. örneğin: alex-türkiye bazıları da evrenseldir. örneğin uzaya çıkmak. tüm dünyada konuşulur. örneğin: hagi-DÜNYA
peki sen dünyaca tanınma diyorsun aç roberto carlosun kariyerine bak şu anda dünyanın en iyi sol beki olarak gösteriliyor he ben alex hagiden iyi demiyorum nasıl karşılaştırılmaz o ilginç adam şampiyonlar liginde asist kralı oldu bu senin terimine göre dünyaca değil mi hagiyle kıyaslarım ama kesinlikle en iyidir diye birşey demedim tek anlamadığın hagiye nasıl hakaret o ilginç dünyaca ünlüden bahsedersek bende sana roberto carlos derim
quote:
quote:
quote:
quote:
videolar, istatistikler, dünyaca tanınma, aldığı ödüller, oynadığı takımlar, başarıları, onun hakkında dünya futbolcularının ne söylediği bunları yazmaya kalksam roman olur. sana kısaca şöyle özetleyim: bazı başarılar yereldir. örneğin köyde bir çiftçinin fazla hasat alması. bu tüm köyde konuşulur ama köyden dışarı çıkmaz. örneğin: alex-türkiye bazıları da evrenseldir. örneğin uzaya çıkmak. tüm dünyada konuşulur. örneğin: hagi-DÜNYA
peki sen dünyaca tanınma diyorsun aç roberto carlosun kariyerine bak şu anda dünyanın en iyi sol beki olarak gösteriliyor he ben alex hagiden iyi demiyorum nasıl karşılaştırılmaz o ilginç adam şampiyonlar liginde asist kralı oldu bu senin terimine göre dünyaca değil mi hagiyle kıyaslarım ama kesinlikle en iyidir diye birşey demedim tek anlamadığın hagiye nasıl hakaret o ilginç dünyaca ünlüden bahsedersek bende sana roberto carlos derim
ben carlosa bir şey demedim ki evet çok kaliteli bir futbolcuydu zaten dünyaca tanınır. başarıları evrenseldir. sen hakan ünsal ile roberto carlos'u kıyaslayabilir misin? carlos ile h. ünsalı kıyaslamak da carlosa hakarettir. hakan ünsalı türkiyede bilen bilir fakat ünü yurt dışına çıkamamıştır. bunu anlatmaya çalışıyorum. buyrun 20. yüzyılın en iyi futbolcuları listesinde carlos var (saygı duyuyorum) alexi göremiyorum. haginin KIYASLANABİLECEĞİ oyuncular aşağıdadır.
# Player 1 Pelé 2 Diego Maradona 3 Johan Cruijff 4 Franz Beckenbauer 5 Michel Platini 6 Alfredo di Stéfano 7 Ferenc Puskás 8 George Best 9 Marco van Basten 10 Eusébio 11 Lev Yashin 12 Bobby Charlton 13 Ronaldo 14 Bobby Moore 15 Gerd Müller 16 Roberto Baggio 17 Stanley Matthews 18 Zico 19 Franco Baresi 20 Garrincha 21 Paolo Maldini 22 Kenny Dalglish 23 Gabriel Batistuta 24 Éric Cantona 25 Gheorghe Hagi # Player 26 Romário 27 Jairzinho 28 Zinédine Zidane 29 Ruud Gullit 30 John Charles 31 Lothar Matthäus 32 Gordon Banks 33 Jürgen Klinsmann 34 Dennis Bergkamp 35 Karl-Heinz Rummenigge 36 Gary Lineker 37 Giuseppe Meazza 38 Rivelino 39 Didi 40 Ian Rush 41 Peter Schmeichel 42 Paolo Rossi 43 George Weah 44 Michael Owen 45 Just Fontaine 46 Duncan Edwards 47 Dino Zoff 48 Hristo Stoichkov 49 David Beckham 50 Tom Finney # Player 51 Rivaldo 52 Claudio Caniggia 53 Tostão 54 Frank Rijkaard 55 José Luis Chilavert 56 Kevin Keegan 57 Paul Gascoigne 58 Roger Milla 59 Michael Laudrup 60 Andriy Shevchenko 61 David Ginola 62 Glenn Hoddle 63 Sócrates 64 Roberto Carlos 65 Alan Shearer 66 Daniel Passarella 67 Davor Šuker 68 Dixie Dean 69 Sándor Kocsis 70 Juan Alberto Schiaffino 71 Christian Vieri 72 Mario Kempes 73 Johan Neeskens 74 Luigi Riva 75 José Nasazzi # Player 76 Günter Netzer 77 Alessandro Del Piero 78 Carlos Valderrama 79 Ricardo Zamora 80 Enzo Francescoli 81 Edgar Davids 82 Francisco Gento 83 Jim Baxter 84 Falcão 85 Ryan Giggs 86 Sepp Maier 87 Zbigniew Boniek 88 Pat Jennings 89 György Sárosi 90 Giacinto Facchetti 91 Alan Hansen 92 Raymond Kopa 93 Bryan Robson 94 Matthias Sammer 95 Ladislao Kubala 96 Neville Southall 97 Gérson 98 Paulo Futre 99 Preben Elkjær 100 Bebeto
Kim ne derse desin ben Alex derim bu karşılaştırmaya.Alex'in Fener'e katkısı nerdee Hagi'nin Galatasaray'a nerde..Ama Hagi dünya çapında Alex'den daha fazla tanınmış biri.
Bu ayrımı yapabilsek sorun ortadan kalkacak aslında.
quote:
Orijinalden alıntı: Eser.
Kim ne derse desin ben Alex derim bu karşılaştırmaya.Alex'in Fener'e katkısı nerdee Hagi'nin Galatasaray'a nerde..Ama Hagi dünya çapında Alex'den daha fazla tanınmış biri.
Alexin FB'e katkısı nedir? Hagi'nin ki ortada 14 KUPA.
quote:
Orijinalden alıntı: WickedDogg
quote:
14 kupa takıma mal edilecek bir istatistik bence.
Burada iki kişiyi karşılaştırıyoruz,dolayısıyla kişisel istatistikleri baz alıyorum ben.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: WickedDogg
quote:
14 kupa takıma mal edilecek bir istatistik bence.
Burada iki kişiyi karşılaştırıyoruz,dolayısıyla kişisel istatistikleri baz alıyorum ben.
Tamam ver bakayım kişisel istatistikleri.
quote:
Orijinalden alıntı: Balotelli
Alex takımına bir Avrupa kupası getirene kadar Türkiye'ye gelen en iyi yabancı Hagi'dir. Bundan bariz bir fark olabilir mi?
Tabi ya Hagi kazandırdı Uefa kupasını.Ulen nasıl bir düz mantıktır.O zaman ki Gs kadrosunu hiçe sayıyorsun farkında olmadan. Hagi uluslararası arenada daha büyük bir isimdir bunu tartışmam ama şunu da tartışmam takımına katkı olarak fayda olarak ALEX öndedir.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
ben carlosa bir şey demedim ki evet çok kaliteli bir futbolcuydu zaten dünyaca tanınır. başarıları evrenseldir. sen hakan ünsal ile roberto carlos'u kıyaslayabilir misin? carlos ile h. ünsalı kıyaslamak da carlosa hakarettir. hakan ünsalı türkiyede bilen bilir fakat ünü yurt dışına çıkamamıştır. bunu anlatmaya çalışıyorum. buyrun 20. yüzyılın en iyi futbolcuları listesinde carlos var (saygı duyuyorum) alexi göremiyorum. haginin KIYASLANABİLECEĞİ oyuncular aşağıdadır.
# Player 1 Pelé 2 Diego Maradona 3 Johan Cruijff 4 Franz Beckenbauer 5 Michel Platini 6 Alfredo di Stéfano 7 Ferenc Puskás 8 George Best 9 Marco van Basten 10 Eusébio 11 Lev Yashin 12 Bobby Charlton 13 Ronaldo 14 Bobby Moore 15 Gerd Müller 16 Roberto Baggio 17 Stanley Matthews 18 Zico 19 Franco Baresi 20 Garrincha 21 Paolo Maldini 22 Kenny Dalglish 23 Gabriel Batistuta 24 Éric Cantona 25 Gheorghe Hagi # Player 26 Romário 27 Jairzinho 28 Zinédine Zidane 29 Ruud Gullit 30 John Charles 31 Lothar Matthäus 32 Gordon Banks 33 Jürgen Klinsmann 34 Dennis Bergkamp 35 Karl-Heinz Rummenigge 36 Gary Lineker 37 Giuseppe Meazza 38 Rivelino 39 Didi 40 Ian Rush 41 Peter Schmeichel 42 Paolo Rossi 43 George Weah 44 Michael Owen 45 Just Fontaine 46 Duncan Edwards 47 Dino Zoff 48 Hristo Stoichkov 49 David Beckham 50 Tom Finney # Player 51 Rivaldo 52 Claudio Caniggia 53 Tostão 54 Frank Rijkaard 55 José Luis Chilavert 56 Kevin Keegan 57 Paul Gascoigne 58 Roger Milla 59 Michael Laudrup 60 Andriy Shevchenko 61 David Ginola 62 Glenn Hoddle 63 Sócrates 64 Roberto Carlos 65 Alan Shearer 66 Daniel Passarella 67 Davor �uker 68 Dixie Dean 69 Sándor Kocsis 70 Juan Alberto Schiaffino 71 Christian Vieri 72 Mario Kempes 73 Johan Neeskens 74 Luigi Riva 75 José Nasazzi # Player 76 Günter Netzer 77 Alessandro Del Piero 78 Carlos Valderrama 79 Ricardo Zamora 80 Enzo Francescoli 81 Edgar Davids 82 Francisco Gento 83 Jim Baxter 84 Falcão 85 Ryan Giggs 86 Sepp Maier 87 Zbigniew Boniek 88 Pat Jennings 89 György Sárosi 90 Giacinto Facchetti 91 Alan Hansen 92 Raymond Kopa 93 Bryan Robson 94 Matthias Sammer 95 Ladislao Kubala 96 Neville Southall 97 Gérson 98 Paulo Futre 99 Preben Elkjær 100 Bebeto
eğer ki alexle hagiyi kıyaslamak hakan ünsal ile carlosu kıyaslamak gibiyse zaten konuşmaya gerek yok yanlış anlama verdiğin örneğe istinaden dedim ya kardeşim ben kulübüme gelmeden önceki başarıyı ne yapim çok başarılı olsada bana bir şey katmamışsa ben o futbolcuyu napim alex dediğiniz adamı zaten avrupada tanıyan yok dimi oyüzden bize gelmeden önceki sezonda real madrid istedi he hagi alexten daha ünlüdür ona lafım yok ama türkiyede bana göre en çok katkıyı alex verdi fakat arkasındaki adamlar çok kötüydü ondan başarılı olamadık zaten adamlara baksana maldonado josico galatasaray aldığı uefa kupasındaki kadrosu mükemmeldi tabii ki hagi gibi bir oyuncu iş yapar o kadroya alexi koysan inan bana hiç bir farkı kalmaz fenerbahçenin kötü kadrosuna rağmen alex neler yaptı bu bile yeterli değil mi alexin iyi futbolcu olduğunu kanıtlamaya al daha geçen hafta 5 gol attı avrupada çeyrek finale çıkartan alex ve şansımızdı.alex avrupada konuşulan bir futbolcu merak etmeyin alın daha geçenlerde italyan basını alexi milli takıma alın diyodu.dediğim gibi ününü tartışmıyorum ama alex sizin bildiğiniz gibi avrupada basit olarak tanımlanan bir futbolcu değil hatta brezilyada eski kulübünde stadın yanında alexin ismi vardır katkılarından dolayı şu anda ismi aklıma gelmiyor ama kulüpten bir çok futbolcu çıktı ama yinede alexin orada yeri ayrıdır
birde o listede roberto carlosun 64.olması imkansızdır araştırın görün
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme