Şimdi Ara

Kombi Kahve Makinesi (DeLonghi BCO 264) öneri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
22.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı olsun cihazınız. Benimki bco 264 modeli içinden kağıt filtreler çıktı sadece. Kullanımı ile ilgili ayrıntılı bilgi bulursanız benimle de paylaşırsanız memnun olurum
  • Bende bco264 aldım. Filtre olarak kağıt filtre çıkıyor paketten. Ayrıca filtre karafını alttan ısıtmalı yazıyor. Tchibo mağzasından espresso aldım. Kahve çekirdek olduğu için hemen orada çektiler. Kullanma kılavuzu gerçekteb berbat. Kendi sitesinde en azında resimlerin olduğu bir pdf döküman mevcut. Bugün kurcalamaya başlıyorum. Bozmazsam neler yaptığımı yazarım :) genelde herkes sorup kaçmış bu işi bir netliğe kavuşturalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryhonel

Bende bco264 aldım. Filtre olarak kağıt filtre çıkıyor paketten. Ayrıca filtre karafını alttan ısıtmalı yazıyor. Tchibo mağzasından espresso aldım. Kahve çekirdek olduğu için hemen orada çektiler. Kullanma kılavuzu gerçekteb berbat. Kendi sitesinde en azında resimlerin olduğu bir pdf döküman mevcut. Bugün kurcalamaya başlıyorum. Bozmazsam neler yaptığımı yazarım :) genelde herkes sorup kaçmış bu işi bir netliğe kavuşturalım

nereden kaça aldınız acaba?
  • Pardon Arkadaşlar biraz vakit geçmiş :D Teknosa'nın sitesinde 399 TL yazıyordu ve sadece ArenaPark-Halkalı/İstanbul da kaldığını söylediler. Bana 1 adet gözüküyor demişlerdi ancak rafta iki adet vardı. Hoş stokta gözüken mağzalarda da kalmamıştı :D Sonuç olarak gittim aldım ancak kasada 285 TL ödedim. Belki de tek kaldığı ve teşhir olduğu içindir. Teşhir derken kapalı kutusunda rafta duruyordu. Eksiksiz ve sıfır üründü yani. Cihaz gerçekten çok başarılı hemen detaylara geçeyim;

Öncelikle cihaz filtre kahve ve espresso olarak iki ayrı bölümden oluşuyor. Her iki bölümünde su hazneleri ayrı. Espresso tarafında bir de Cappucino vs. için buhar borusu var. Soğuk sütü bu boru yardımıyla ısıtıyor ve köpürtüyorsunuz. Hem filtre kahve hem de espresso bölümlerinin ayrı ayrı açma kapama düğmesi mevcut. Yani siz su haznelerini doldurup makineyi fişe takıyorsunuz ve saati güncel saat e ayarlıyorsunuz. Makine sürekli elektriğe bağlı çalışıyor. Siz hangi tür kahve yapmak isterseniz o vakit ilgili bölümü düğmesinden açıp çalışır hale getiriyorsunuz. Yani kattle gibi çalıştıracağım zaman fişe takayım gibi bir durum yok. Filtre kahve kısmı zaten basit. Filtre kahve yapacağınız zaman kağıt filtrelerden birini hazneye yerleştirip kahvenizi koyuyorsunuz. Üst kısımdan aroma ayarını sert ile yumuşak arasında ayarlayıp düğmeye basıyorsunuz ve işlem tamam. Espresso bölümü biraz daha çetrefilli ama pek keyifli :D Bir adet potları yerleştirdiğiniz kollu bir aparat var. iki adette tek fincan ve iki fincanlık potunuz var. Bu potlara çekilmiş kahve çekirdeğinden yapılmış espressonuzu dolduruyorsunuz ve espresso ile filtre kahve bölümünün arasındaki plastik yuvarlak parçaya doğru bastırıp espressonu sıkıştırıyorsunuz. Bu olay çok önemli :D sonra aparatı sol taraftaki su akıtan yuvarlak kafaya takıp çeviriyorsunuz. Burasıda biraz güç istiyor. hemen sol üstte bulunan düğmeyi orta simgeye getirip makinein arkasından espresso bölümünü açıyorsunuz. Makine espresso yapmaya hazır olduğunda OK yazan yeşil ışık yanıyor. Bir ya da iki fincanı yan yana musluklarınaltına koyuyor ve düğmeyi sağa çeviriyorsunuz. 1.6 Dizel motor çalışmaya başlıyor :D tırsmayın biraz bekleyin bir süre sonra espressonuz bardaklara akmaya başlıyor. 20-30 sn. aktıktan sonra düğmeyi tekrar orta konuma getirebilirsiniz. İşlem tamam. Eğer Cappucino yapacaksanız soğuk sütünüzü bir cezvede hazır bekletiyorsunuz ve düğmeyi bu kez sola çevirip buhar simgesine getiriyorsunuz. Makinenin size bakan en sol köşesinde plastik bir boru var. Bunu kendinize çekip sola çevirin ve yine OK yeşil ışığının yanmasını bekleyin. Işık yanınca boruyu süt cezvesine sokun ve borunun hizasında makinenin üstünde bulunan buhar düğmesini artı yönünde çevirmeye başlayın. Sütünüz hem ısınacak hem de köpürerek hacmi iki katına falan çıkacak. Afiyet olsun :D Makineyi ilk çalıştırdığınızda aparatları sudan geçirin ve bu anlattıklarımı kahve kullanmadan sadece su ile yapın. Hatta kahve yapma işleminden sonra espresso aparatını takmadan boşa su akıtın sanki espresso yapıyormuş gibi ve borudan buhar üfletin. Böylece makinenizde bakteri ve kahve artığı kalmamış olur. Bol bol youtube videosu izleyin. Cafelerde para verdiğimiz hemen hemen tüm kahve çeşitleri espresso dan yapıldığından bu makine ile istediğinizi yapabilirsiniz. Bu arada kahve potlarını yerleştirdiğiniz kollu aparatın başparmağı hizasında bir aksam var. Bu aksamı kaldırıp ileri ittiğinizde işi bitmiş kahve potunu sabit tutmanıza yarıyor ve içindeki kahveyi ters çevirip boşaltmanızı kolaylaştırıyor. O halde ben bir americano alayım :D

• Arkadaşlar benimde delonghi bco 264 alma niyetim var ama eco311R ve ec685M'yede gözü kayıyor.Bco 624'de ekstra filitre kahve özelliği var.Sorum şu Bco 624'te filitre kahve haric diğer exresso latte yaparken bir sorun oluyormu?Sizce hangisini alayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürün şuan stoklarımızda mevcuttur.https://www.cafemarkt.com/kombi-espresso-kahve-makinesi-bco264b adresinden alabilirsiniz. İsterseniz hepsiburada, n11, gittigidiyor mağazalarımız üzerinden de satınalma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.