Şimdi Ara

Kombi Problemi ve Yeni kombi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar; evdeki baymak energy 240fi kombim geçen sene ocakta kart arızası verdi ve kartı tamire götürüp bağlantılarını yenilettim, düzeldi, geçen seneki problemi 75 tl atlattım.. bu sene yine ocak ve yine arıza verdi, arızasıda şu; kalorifer petekleri ısınırken, kullanma suyu vermiyor.. yani kullanma suyunu açtığımda hiçbir tepki vermiyor, ateşleme yapmıyor.. sebebi ne olabilir? yüksek bir masraf çıkarırımı?

eğer yüksek bir masraf çıkarsa 200 TL ve üzeri, bosch classic plus kombi almayı düşünüyorum, fiyatı 1475 TL 3 yıl garantili..

diğer tüm ev eşyalarım bosch ve hepsinden oldukça memnunum, servisi falan harika. kombi hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim..

evim 2+1 70 metrekare giriş kat güney köşe daire tek cephesi ve üstüm dolu

• sorunda belli çözümüde conta ve ntc deyişecek 90 tl ist içi fiyat
     Kombi Problemi ve Yeni kombi tavsiyesi
  • Üç yollu vana üst kapak değişti ve sorun halloldu. 70 liraya patladı. bilmiyorum pahalımı ama neyse artık zaten.. petekleride temizledi usta.. bu arada kombimin çok iyi olduğunu, değiştirmemi tavsiye etmediğini söyledi usta.kombimin ayarında bir kombi piyasada 1800-1900 olduğunu,içinde bakır kullanıldığını söyledi, yeni kombilerde plastik daha çok kullanılıyormuş, ayrıca yeni kombiye yıllık 60 lira, eski kombiye 100 lira masraf edersin dedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingoftheeagles -- 19 Ocak 2012; 9:08:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingoftheeagles

Üç yollu vana üst kapak değişti ve sorun halloldu. 70 liraya patladı. bilmiyorum pahalımı ama neyse artık zaten.. petekleride temizledi usta.. bu arada kombimin çok iyi olduğunu, değiştirmemi tavsiye etmediğini söyledi usta.kombimin ayarında bir kombi piyasada 1800-1900 olduğunu,içinde bakır kullanıldığını söyledi, yeni kombilerde plastik daha çok kullanılıyormuş, ayrıca yeni kombiye yıllık 60 lira, eski kombiye 100 lira masraf edersin dedi..

doğrudur değiştirmene gerek yok..

bende star bridge kullanıyorum çok memnunum.
  • Merhaba bir sorum olacak sizlere.Vaillant kombi geçen sene banyo yaparken foşur foşur kaynar su veren kombi bu sene eziyet ediyor.Banyo yaparken önce suyu sıcak veriyor yaklaşık 15-20dk içinde bazen 10-15 dk içinde su direk soğumaya başlıyor.Kapatıyorum tekrar açıyorum bu seferde tam ısınacakken ılımaya başlıyor öyle gidiyor ama soğuğa yakın bir ısıda devam ediyor. Sonra aklıma burası geldi.Burada 1-2 konuyu okumuştum.Onları da denedim ama olmadı. Ne yapmalıyım yardım eder misiniz? Soğukta banyo yapmak eziyet oldu..Bu arada filtreler falan değişti.
  • bunun farklı sebepleri olabilir vck serisi ise üç yollu vana vuw serisi ise türbün pompa ntc arızalı oolabilir bakmak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.