Şimdi Ara

Kombi seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: disintegration

Altus AL 24 KH Plus 24 kombisini baymak arçelik/beko/altus için üretiyor
    baymak eco5 ile aynı özelliklerdedir,malzeme kalitesi aynı fiyat dilimindeki cihazlara göre iyidir ama minimum ısıl gücü yüksek modülasyon aralığı dar mütevazi özelliklerde bir cihazdır

Minimum ısıl gücü yüksek olması ,, 1 litre sıcak suya bile ihtiyacımız olduğunda , kombi yaklaşık atıyorum 10 litre ısıtılması için gerekli dozda yanıyor anladığım kadarıyla. sanırım şimdi daha iyi anladım.Teşekkürler hocam.
  • Modülasyon aralığını kombinin özelliklerinde yer alan ,, kullanım suyu sıcaklık aralığı: 30-60 tesisat suyu sıcaklık aralığı : 40-80 derece yazılan maddelerden anlıyoruz sanırım. bu yazdıklarım altusun verileri, bu durumda 30 derece minimum çok ta yüksek gibi durmuyor.
  • quote:

Altus AL 24 KH Plus 24 kombisini baymak arçelik/beko/altus için üretiyor
    baymak eco5 ile aynı özelliklerdedir,malzeme kalitesi aynı fiyat dilimindeki cihazlara göre iyidir ama minimum ısıl gücü yüksek modülasyon aralığı dar mütevazi özelliklerde bir cihazdır

Ferroli ile ilgili mesajınıza da rastladımda, sormak istedim,, tek eşanjör ve üç yollu vanasız olunca bir kombi, eksi miz ne olur acaba? Yani çift eşenjörün şu katkısı var, üç yollu vananın bu katkısı var diyebileceğimiz ne özellikleri var?Ve bu özellikler çokmu gerekli bir ev kombisinde?Yani belli bir süre sonra, tüh ya keşke çift eşanjörlü alsaydı dermiyiz yada , birde 3 yollu vanamız olsaydı keşke dermiyiz.:)

• cumhur45 kullanıcısına yanıt
    kendi evimde tek esanjorlu kombi kullaniyorum
    tam 4 kis sezonu gectl
    3yollu vana yok.dert yok
    kombinin soguk su girisine ekosu kirec onleyici kelepce taktim.kireclenme yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kendi evimde tek esanjorlu kombi kullaniyorum
    tam 4 kis sezonu gectl
    3yollu vana yok.dert yok
    kombinin soguk su girisine ekosu kirec onleyici kelepce taktim.kireclenme yok

Teşekkürler hocam :) sanırsam ferroliyi alacağım.Kiracı kullanacak. ve ne kadar az parça o kadar az arıza olarakta düşünüyorum.
  • cumhur45 kullanıcısına yanıt
    ferroli domiproject d 1000liralık ucuz kombilerde önerilecek ilk cihazların başındadır aynı özelliklerde başka donanımlı cihaz yok
    minimum ısıl gücü 7.2kW ve modülasyon aralığı %30 - %100 (birçok cihaz 9-10kW ve mod aralığı %45 ve yukarısında)
    bitermik eşanjör ve 3 yıldız kullanım suyunda (birçok cihaz 2 yıldız)
    kullanım suyunda eco ve comfort özelliği var (aynı fiyat diliminde cihazların %99unda bu özellik olmaz)
    modülasyonlu oda termostatı ve dış hava sensörü takılabiliyor (anakartı gelişmiş)
    güneş enerjisi sistemleri ile uyumludur,karışım vanası takarak kombine edilebiliyor (çek valfa gerek kalmıyor)
    yerli üretimdir:düzce ferroli fabrikasında üretiliyor
    http://www.ferroli.com.tr/uploaded_files/file/domiproject_D_web.pdf
    çevremde bütçesi az olan yakınlarıma önerdiğim ilk cihazdır

Kombi seçimi Kombi seçimi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.