Şimdi Ara

Kombi tavsiye lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kombiler hakkında hiç bir fikrim yok şimdiye kadar önceki evlerde vardı o nedenle araştırmam gerekmemişti. Şimdi yeni eve geçeceğim için mecbur kombi araştırmaya başladım . Benim bütçem 5000 TL , ev 3+1 , net 130-140 metrekare civarı . Bazı kişiler oda termostatı ve peteklere vana alınmasının önemli olduğunu yazmış . Yani bütçemin içine bunları da dahil edersem , tasarruflu sorun çıkarmayacak en mantıklı kombi ve oda termostatı hangisi olur ?

Ben daha önce Eca ve Termoteknik kombi kullandım , açıkçası ikisinden de memnun kalmadım. Bir arkadaşım buderus kullanmış pek memnun kalmadığını , bir parçasının değiştiğini , parçasının ve servisin çok pahalı olduğunu söyledi . Bu nedenle kombinin parçasının çok pahalı olmaması ve servisinin de önemli olduğunu söyledi.

Araştırdığım kadarıyla , demirdöküm nitromix , bosch 2300i veya 7000i (ikisi arasında ne fark var bilmiyorum) modelleri ön plana çıktı .

Tavsiyelerinizi bekliyorum .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bosch 2300 iyidir.demirdokumu eleyin.bosch 7000 pahali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkostu E kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler, bi de yukarda da yazmıştım oda termostatı falan varmış , ondan almak mantıklı mı eğer öyleyse hangisini tavsiye edersiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maxpayne_gs M kullanıcısına yanıt
    Alacağınız kombinin oda termostadlarini araştırın derim önce.Bu arada Baymak Duo tech 7 yıl garantiliymis bu aralar.
    Fiyat performans olarak ta warhamus kombileri araştırın özellikleri çok iyi diyorlar warhamus akillli oda termostadi da çıktı recowa diye.Yine Bosch unda akillli termostadi var fakat daha pahalı diye biliyorum.On off termostadlar genelde burun kombiler ile uyumlu.modulasyonlu olanlar kendi markaları ile uyumlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.