Şimdi Ara

KOMBİ ve TESİSAT ÖNERİ SAYFASI [ANA KONU] (1594. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.999
Cevap
571
Favori
1.338.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15921593159415951596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Youtube'ta Ankara kombi pazarı kanalı var. Kanal sahibinin ustası var birkaç videoda izlemiştim. Bilgili birine benziyor.Kanal sahibi ile iletişime geçebilirsin videolarda telefonu var

Eolo star tek eşanjörlü bir kombi, eşanjör delinmesi tek eşanjörlü kombilerin kaderi, o eşanjör tekrar delinecek

Bütçe varsa son model paslanmaz çelik premix eşanjör, pirinç hidrobloklu kombilerden birini alın fiyatlar 17500 liradan başlıyor (Baymak lambert lpy compact)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disintegration kullanıcısına yanıt

Şu anda iyi çalışıyor. 30 DK aralıksız çalıştırdım sıcak suyu. Dalgalanma olmadı ısı da. Eşanjör dışarıdan alınırsa, idare eder kombide. 8 yıl oldu kombide arada. Yeni kombinin yoğuşma gideri yapılması gerekecek o biraz sıkıntı.kırıp dökmek gerekecek fayansları. Bu kadar süre gidiyorsa eşanjör, bence iyi süre.

Ablamın demirdöküm nitromix var. Anakart, pompa, VS Bi sürü parça değişti. İmmergas da, hiç parça değişimi olmadı şimdiye kadar.

• Windows 11 kullanıcısına yanıt

Ankara'nın şebeke suyu çok kireçli değil

avantajınız var.

Kireç & korozyon oksijen emilimi bunlar eşanjörün en büyük düşmanları

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • eski yoğuşmasız konvansiyonel veya halk tabiriyle yanlış bir ifade olsa da 'hermetik kombiler' verimsiz ama daha dayanıklıdır

özellikle çift eşanjörlü ve pirinç hidroblokluysa. yeni nesil premix yoğ kombilerde modülasyonlu fan ve modülasyonlu pompa var

hermetik kombilerde sabit fan ve klasik pompa var. olası arızalarda daha ucuza değişim olur. ayrıca eski kirli tesisatlara karşı biraz daha dayanıklı oluyorlar

Eca confeo plus, (lcd ekranlı)Eca proteus plus,DD nitron,DD atron, Baymak Baxi luna 3, Baymak luna 5, Baymak eco 5, Airfel digifel duo,Vaillant gibi kombilerden bahsediyorum

özellikle Eca,DD ve Baymak hatta Vaillant çift eşanjörlü kombiler tamir edilip ikinci elde çabuk satılıyor. sektörde büyük bir pazar var

Aynen , hermetikler daha sağlam. Baktılar çok sağlam, iklim , doğayı koruyalım diye yoğuşmalıları çıkardılar 

mesela yoğuşmalıda fan elektronik , gitti mi bi ton masraf.

ancak hermetik öyle değil. Bakımını yap kullan. En kötü revizyonla / sıfır takarsın

• Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt

yeni nesil premix yoğ kombilerde modülasyonlu fan ile birlikte sirkülasyon pompasında bile devre kartı var. eski klasik pompa ile modülasyonlu pompa arasında 2 kat fiyat farkı var . fanlarda da öyle eski sabit fanı sök muslukta yıka ama modülasyonlu fanı muslukta yıkayamazsın modülasyonlu fanın avantajı sessiz çalışır

yoğ paslanmaz çelik premix eşanjör ile hermetik kombilerdeki ana bakır eşanjör arasında 3 kat fiyat farkı var

revizyonlu temizini bulsam bugün alır ve Eca confeo plus kullanırım. öyle efsane bir kombidir

Katılıyorum. elektronikleştikçe en ufak arızada, kart arızası, ciddi maliyet.

• Merhaba. Mevcut kombi arızalandı artık iş göremez durumda. Yeni bir tane bakıyorum. 110m2 ev için 30k tl bandına çıkmaya gerek var mı sizce. Cok anlamıyorum kombiden fakat iyi diyebileceğimiz markalar nitromix, eca citius vb. 30k tl fiyata yakın. Baymak duo tech var gözüme çarpan 23 bin lira.

Ne almalıyım bana bi öneri yapabilir misiniz. Şu an şu markanın fiyatı çok iyi diyebileceğiniz bir kampanya vs. varsa çok makbule geçer.

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Eca'da citius yerine Proteus premix

DD'de nitromix

Baymak'ta Baymak duo tec compact,Baymak lunatec

Alarko üretimi: Arçelik Atria,Arçelik Massimus, Beko megalogic,Beko smart logic

Bu kombileri için Arçelik ve beko beyaz eşya bayilerinde fiyat alabilirsiniz

Hepsi 21000-28000 lira bandında

Daha düşük bütçeye 18000 liraya aynı kalitede Baymak lambert lpy compact var

Tercih sizin

• citius boşver, proteus premix e zorla bütçeyi..

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Baymak Duotec alırdım ben olsam.

bunların yıllık enerji tüketimi ile yakıt tüketimi hemen hemen aynı mı? yoksa bu verilere aldanmamak mı lazım? arabaların 100 kmde şu kadar yakar demesi ama hiç bi zaman yakmaması gibi bişey mi?

Teşekkür ederim hocam. 23-24 bandındakilerden birisini seçeceğim sanırım

• Windows 11 kullanıcısına yanıt

Hocam Lunatech e karar verdim aslında. Hangisi daha yeni

• Or_By O kullanıcısına yanıt

Hepsi kağıt üstünde değerler

Bu konunun ilk sayfasına bakın. Önerdiğim kombilerin modülasyon aralıklarını yazdım hem de kendim hesaplayarak

En geniş aralıkta modülasyon yapan kombiler Warmhaus

Bu mantığa göre Evinde Warmhaus kullanan herkesin faturaları düşük gelmesi gerekir

Ama reel hayatta öyle olmuyor birçok faktör devreye girer

Kombinin balkonda veya evin içinde olması bile yakıtı etkiler

Alt katında bebekli aile varsa bebek üşümesin diye kombiyi kapatmazlar bu bile senin yakıtını olumlu yönde etkiler

Daha 10 madde daha sıralayabilirim

Kombiler klimalar gibi değil

• Alarko üretimi Arçelik Massimus ve Beko Megalogic'i komponent kalitesi ve teknik özellikleriyle çok iyi cihazlar

Aynı şekilde Arçelik atria ve Beko smart logic te kaliteli kombiler

Kesinlikle öneririm. Hatta bütçe varsa +4yıl garanti de yaptırın

• Online Kombi - "Sıcacık Evler için Kombi Tüyoları.youtube
    Demirdöküm Nitromix tam yoğuşmalı kombi 51 desibel ses seviyesine sahiptir. ERP yönetmenliğine uygun Nitromix kombiler çevreyi korur ve düşük emisyon değerlerine sahiptir. 🚩Altınşehir Mah Menderes Sk No 56/A ÜMRANİYE / İSTANBUL ☎️ Telefon: (anadolu)- 0 216 212 52 98 - 0 212 945 40 87 (Avrupa Yakası ) ✅ WhatsApp: 0 555 975 50 50 🌐 İnternet sitesi : https://www.onlinekombi.com/ https://onlinekombi.com/demirdokum-nitromix-p24-yogusmali-kombi/ https://onlinekombi.com/demirdokum-nitromix-p28-yogusmali-kombi/ https://onlinekombi.com/demirdokum-nitromix-p35yogusmali-kombi/ Fan hızı kombinin sıcaklık ayarına göre kendisi otomatik olarak ayarlar. Frekans kontrolü pompa sayesinde elektrik tasarrufu yaptırır. Demirdöküm Nitromix tam yoğuşmalı kombimiz yüksek kullanım suyu verimliği sağlar. Veri sensörü sayesinde hem hızlı sıcak su verir hem de sudan tasarruf sağlar. Demirdöküm Nitromix tam yoğuşmalı kombimizde kendisini kanıtlamış paslanmaz çelik eşanjör vardır. Kombimizin kapasite seçeneklerine gelecek olur ise kombimiz 24 Kw - 28 kw ve 35 kw olarak üç çeşit üretilmiştir. Kombimiz GOOD DESIGN ödüllü tasarıma sahiptir. Kombimizin ölçülerine gelecek olur ise kombimizin boyutu 74 cm, genişliği 42 cm ve derinliği ise 31 cm olaraktan üretilmiştir. Kombimizin içerisini göstermek gerekir ise kombimizin anakartı ve ekran kartı kumanda ettiğimiz alanın hemen arkasında yer alır. Sonrasında üç yollu vana motoru, demirdökümlerde süre gelen yıllardır kullandığı üç yollu vana motoru. Keza yine aynı şekilde 3 yollu vana motorunun girdiği üç yollu vananın kendisi. Hemen yan tarafında Frekanslı ERP yönetmenliğine uygun devir daim motoru. Genleşme tankı 7 litre kapasitesine sahiptir. Yukarı kısmında ana eşanjör yer alır. Bütün suyun ve alevin yanmış olduğu mekandır. Alev oluştuğu zaman içerisindeki suyu ısıtır sıcak suya ya da radyatörlere gitmesini sağlar. Kombimizde modülasyonlu fan motoru var. Turbo fan motor. Modülasyonlu gaz valfi ve çift eşanjörlü olaraktan üretilmiştir. Hem sıcak suyu hem de kalorifer suyunu buradan geçirerekten musluğunuza gönderecektir. Kombimiz demirdöküm adenlerden veya kaliston dan süre gelen türbüne hala devam ediyor. Kombimizin çelik yoğuşma eşanjörü ana kazanı üst kısımlarda yer alır. Kombimizi montaj ettikten sonra bacası yukarı bakacak. Yukarıya baktığı zaman bacadan gelen yağmur ya da kar suyu içerisinden kazanın kenarından devam ederek yoğuşma giderine gidecektir. Ama kesinlikle bacası yukarıya bakmak zorunda. Demirdöküm Nitromix tanıtım videomuz kısaca bu şekildedir. Demirdöküm Nitromix ve daha birçok kombi ve konu hakkında detaylı bilgi almak için bizleri arayabilirsiniz. https://www.onlinekombi.com/ web sitemizi ziyaret edebilir YouTube kanalımıza abone olabilir videolarımıza layk atabilirsiniz. Hoşça kalın. #demirdökümnitromixkombi #çelikeşanjörlükombi #istanbulkombisatışmerkezi
    https://www.youtube.com/watch?v=CPgdOwr3fdc
  • Proteus premix 24kw için kurulum dahil nakit 35bin fiyat aldım, ay sonuna kadar bekleme şansım var fiyat konusunda nasıl?

• Kurt Knispel kullanıcısına yanıt

Anahtar teslim fiyat ise yani içinde proje veya bildirim belgesi dahilse siz sadece eca servisini çağırıp garantiyi başlatacaksanız fiyat normal

• dostlar ankara da kombi ömrünü doldurmuş, yeni kombi eca citius premix 24 modeli iyimidir. ne dersiniz. aklımızdaki diğer model demirdöküm nitromix 24 olan dı.

• 
Sayfa: önceki 15921593159415951596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.