Şimdi Ara

KOMBİDE ARİSTON MU BAYMAK(novadens) Mİ ikiside yoğuşmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkiside yoğuşmalı kombi hangisi daha iyi kombi kalitesi olarak hangisi daha kullanışlı ve kaliteli

• http://www.ariston.com/tr/YO%C4%9EU%C5%9EMALI_KOMB%C4%B0/GENUS_PREMIUM_EVO

GENUS PREMIUM EVO da bu özellikler var

Geniş modülasyon aralığı
    Tam (kademesiz) alev modülasyonu
    Oda sıcaklığına göre modülasyon yapan yani 3 tam modülasyonlu
    Dış hava sıcaklığına göre çalışabilme
    Modülasyonlu (kademesiz) sirkülasyon pompası
  • Bende kombiyi Ariston alacağım gibi, haftaya netleşecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavifatih -- 22 Ocak 2015; 2:18:22 >
  • Ilman bir bölgede yaşıyorsanız ve serviste sorun yoksa Ariston Genus Premium EVO + Sensys oda termostatı + dış hava sensörü üçlüsünü tercih edebilirsiniz. Diğer sorduğunuz kombi Novadens Extraysa maalesef kendi panel harici oda termostatı ve dış hava sensörü desteği yok, oda termostatı fazla sorun değil zira kendi paneli oldukça başarılı ama dış hava sensörü takılamaması büyük handikap (bana göre).
  • Yok ılıman bi yerde değiliz Karasal iklim olan biyerdeyiz İç anadoluda zaman zaman geceleri -20 leri falan da görüyoruz
  • rabbani1903 R kullanıcısına yanıt
    Bölgenizdeki servisleri araştırın, yaygın ve sorunsuz olanın kombisini tercih edin.
  • ya aslında benim kombim başka marka ama arkadaş alacak kararsız onun için sordum teşekkürler bilgi için
  • rabbani1903 R kullanıcısına yanıt
    Genelde Baymak servisi daha düzgün olabiliyor ama ben ikisi arasında seçim yapacak olsaydım Ariston'u alırdım ve yanına muhakkak Sensys oda termostatı ve dış hava sensörü de ilave ederdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.