Bildirim
Kombili sisteme dışardan sıcak su verebilirmiyiz.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kombiye gerek bile kalmaz tek başına soba bile yeter ama odun kömüre para vermiyorsan doğalgaz kurulu sistemde doğalgaz daha ucuza gelebilir. kullanım suyunu açtığında kombinin giriş hattı kapanacağından soba yanarken sobadaki su kaynayacağı için düzenleme yapmak gerekir. tesisata kombiye veya bütçene göre değişik şekillerde yapılabilir
-
Cevabın için teşekkür ederim. Benim evim 3 katlı normalde kombi ile ısınıyor ama ben şömine tipli sobayı keyfi yakıyorum çok güzel oluyor. Hemde ısındığını hissediyorsun. Bu yüzden hazır soba yanıyorken kombi sistemindeki suyu sobadan nasıl geçirebilirim diye araştırma yapıyorum. tavsiyeniz olursa öğrenmek isterim. İnternette araştırdım ama çok derme çatma yapılar var daha estetik daha görünmez bir sistem yapma arayışındayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X