Şimdi Ara

Kombiyle sikintimiz var yardimci olur musunuz????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bizim kombi ile ilgili bir sorunuzmuz var yardimci olabilirseniz sevinirim.Biz gecen sene kombi taktirdik ama bir turlu tam anlamiyla isindigimizi dusunmuyoruz.Evimiz adanada 5. Kat ve 160 metrekare ve 9 metre arti banyada petek var ve kombimizin markasi buderus. Bu sene yalitim yapildi.Ama 45 derecede calismasina ragmen evi istmiyor ayrica 1 ay 37 derecede calismasina ragmen ve 230 tl fatura geldi.Alt kattaki komsumuz 40 derecede calistirmis evde sortla geziyorlarmis ve 100 tl fatura gelmis ne yaptiysak cozum bulamadik ne yapabiliriz yardimci olur musunuzü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• liebeundhass L kullanıcısına yanıt
    petekleriniz tam ısınıyorsa,yani tesisatta dolaşan su da sıkıntı yoksa bütün petekler sirküle oluyorsa,muhtemelen petek metrajınız düşük geliyor
    aynı kombiyle kazan sıcaklığını 45c yerine 5'er derece arttırın önce 50c sonra 55c'de ısınıyorsanız petek metrajınız az
    ortalama 100m2 net ısıtılacak evlerde 7metre civarında petek olması gerekir tabii evin bulunduğu şehir,cepheler ve evin yalıtım durumu ve alt-üst kat durumuna göre (+ -) petek metrajı 1-2mt değişebiliyor,buna göre eğer evinizde ısıtılacak net alan 160m2 ise 9metre petek az
    ayrıa tasarruflu ısınmada kombi en son sıradadır kombi odaklı düşünmeyin

önce yalıtım
    daha sonra tesisat kalitesi
    en son petek metrajı

ile kaliteli ısınma olur,bunu tamamlayacak kombi ve sıcaklık kontrol elemanlarıdır (termo vanalar+oda termostatı+dış hava sensörü)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.