Şimdi Ara

KOMEDI DUKKANINA VEDA!!!TOLGA CEVIK.......... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok iyi oldu çünkü Tolga Çevik hep aynı tarzda güldürmeye çalışıyor.Ara sıra araya süper espriler yerleştirse de genellikle yönetmenle atışması ve yanlış anlayıp saf ayağına yatmasıyla popüler olmaya çalıştı.İlk başta gayet işe yaramıştı ve bende çok gülmüştüm ama artık çok saçma geliyor,espriler dışında gülünecek kısım yok bence.Askerde patates soymaktan vakit kalırsa yeni tarzlar düşünür
  • quote:

Orjinalden alıntı: Numan

Müdür n'aptın ya

Aynen öyle Müdür ne yaptın? :(
  • "alo naaptin"
  • Askere gitsin, bırakın ya
  • Nefret ediyodum ztn programdan keşke bitse bu kadar salak şeye gülen insanları anlayamıyorum
  • Yuh yaş 35 olmuş halen askere gidecek müdür harbiden n'aptın sen ya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: amet

Nefret ediyodum ztn programdan keşke bitse bu kadar salak şeye gülen insanları anlayamıyorum

nedemek İstiyorsun .

Evet Biz gerizekaliyiz Bole Salak Seylere Gulup Egleniyoruz Sen neler yapıyorsun .

Bidahakinde Birsey yazarken izleyen Kitleyi Goz onunde Bulundur Lutfen. Kimse senin Begenmedigini Baskasi da Begenmicek diye Bir Kaide . Ve Bizim Sanatina Saygı duydugumuz Seyleri Burda Bu sekilde Karalama .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 9 Şubat 2009; 4:22:38 >
  • O anlamda demedim yanlış anladın beni bnce hç komik değil ve gülmeye o kadar ihtiyacı varki insanların buna gülüyorlar anlamında yazmıştım.Yanlış anlaşıldıysa kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Àhmet -- 9 Şubat 2009; 6:48:16 >
  • Türkiye'de durum komedisini en güzel yapan kişilerden birisi beğenerek izliyorum. Güle güle gidip gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozwizard7

quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

Çok iyi oldu çünkü Tolga Çevik hep aynı tarzda güldürmeye çalışıyor.Ara sıra araya süper espriler yerleştirse de genellikle yönetmenle atışması ve yanlış anlayıp saf ayağına yatmasıyla popüler olmaya çalıştı.İlk başta gayet işe yaramıştı ve bende çok gülmüştüm ama artık çok saçma geliyor,espriler dışında gülünecek kısım yok bence.Askerde patates soymaktan vakit kalırsa yeni tarzlar düşünür

yönetmene laf sokayım espri yapayım diye iyice seviyesiz espriler apmaya başladı .
    küçüklerde seviyor onu böyle yapmaması gerekir kuzenimle izliyodum şu lafı kim nasıl açıklasın!!=parmak boşluk yarat dedi yönetmen cevap=nereye miydi nasıl mıydı ne.(anlayan anladı anlamayan bidaHA DENESİN)

ilk sene daha güzeldi bence iki kişiyken tamamlıyorlardı brbirlerini.kriz falanda ver diyerek 6 ay ara verilebilir bence

• Tolga Çevik TV8 deyken müdür ile daha bir bombaydı TRT1 de ki çok komik değil şahsen programda bayılıyorum izlerken ama BKM Mutfak daha kaliteli skeçler açısından daha çok güldürüyor kahkalarla gülmeyi uzun zamandır beceremediğim halde BKM de ara sıra kahkalar atabiliyorum.
  • Yüzü eskitmemek lazım. Ne sebeple olursa olsun doğru karar.
    Bu şovun daha çok orta yaş üstü kişilerce beğenildiğini düşünüyorum.
    Annem bayılıyor mesela.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @pi

quote:

Orjinalden alıntı: kral_murat

hacılar bölmek gibi olmasın ama komedi dükkanınında hayko cepkinin katıldığı bölümü nasıl bulurum. youtube'de yoktur :S

Tarihini hatırlıyor musun bölümün? Ben de merak ettim simdi.

google video'da buldum ben

googlevideo 48. bölüm.

hayko komedi dükkanı yaz bulursun

• en büyük asker
  • Hayırlısı olsun biraz sevmiştim ama sonra cıvıttı bazı konularda izlemedim fazla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blue Dragon

Çok Güzel Hareketler Bunlar'a kaldık demek ki artık.

ben pek izlemiyodum zaten hep çok güzel hareketler bunlar izliyodum.Çok güzel hareketler bunlar bence daha güzel ki çok güzel hareketler bunlara kaldık yanlış bi cümle olur...
  • quote:

quote:

Çok iyi oldu çünkü Tolga Çevik hep aynı tarzda güldürmeye çalışıyor.Ara sıra araya süper espriler yerleştirse de genellikle yönetmenle atışması ve yanlış anlayıp saf ayağına yatmasıyla popüler olmaya çalıştı.İlk başta gayet işe yaramıştı ve bende çok gülmüştüm ama artık çok saçma geliyor,espriler dışında gülünecek kısım yok bence.Askerde patates soymaktan vakit kalırsa yeni tarzlar düşünür

yönetmene laf sokayım espri yapayım diye iyice seviyesiz espriler apmaya başladı .
    küçüklerde seviyor onu böyle yapmaması gerekir kuzenimle izliyodum şu lafı kim nasıl açıklasın!!=parmak boşluk yarat dedi yönetmen cevap=nereye miydi nasıl mıydı ne.(anlayan anladı anlamayan bidaHA DENESİN)

ilk sene daha güzeldi bence iki kişiyken tamamlıyorlardı brbirlerini.kriz falanda ver diyerek 6 ay ara verilebilir bence

Evet Salih abi(İsmi yanlış hatırlıyor olabilirim) ile birbirlerini çok güzel tamamlıyorlardı ve Salih abi araya küfür sokmadan düzgün komedi yapıyordu.Zaten ayrılmasının sebebi de ona verilen paranın Tolga'dan çok daha az olmasıydı.Ah be keşke az parayla da kalsaydı

• quote:

quote:

quote:

Evet Salih abi(İsmi yanlış hatırlıyor olabilirim) ile birbirlerini çok güzel tamamlıyorlardı ve Salih abi araya küfür sokmadan düzgün komedi yapıyordu.Zaten ayrılmasının sebebi de ona verilen paranın Tolga'dan çok daha az olmasıydı.Ah be keşke az parayla da kalsaydı

Salih Kalyon'la birlikte olan bölümler kesinlikle çok çok daha iyiydi.

• tv 8 den bu yana her bölümü izlerim ama 1-2 gün geçtikten sonra aklımda kalmıyor akılda kalıcı espriler yok anlık espriler jest mimiklerle güldürüyor cokda güzel yapıyor hayırlısıyla gitsin gelsin kaldığı yerden devam etsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.