Baby's Day Out (Bebek Firarda) muhtemelen izlemişsindir ama yinede burada bulunsun
Efsanedir o üstad birçok kez izledim teşekkürler yine de
quote:
Orijinalden alıntı: *Okyanus
ben kesinlikle Sabit Kanca derim yeni cıktı ve şuan rekorlar kırıyor
Onu izledim sinemada çok teşekkürler yine de
quote:
Orijinalden alıntı: Mar00N
diktatör
Alaaaddiiiiiiin ! İzledim usta sağol
quote:
Orijinalden alıntı: sıradanbirisi
You don't mess with the Zohan-Zohan'a bulaşma
Adam Sandler
Adam Sandler büyük oyuncu ya müthiş filmleri var. Zohan'ı da izledim sağolun
Orijinalden alıntı: tayfn1907
film başlarken anlattığı hayat hikayesi çok iyiydi olimpiyatlar filan izlemediysen bunlarıda izle avrupa muhabbeti - euro trip favorilerimdendir korkunç bir film özellikle üçüncü film
Korkunç bir film 3 ü izledim ama diğerlerine bakmadım kanka. Güzele benziyorlar hemen indireyim onları teşekkür ettim
Jim Carrey! Aradığım filmi buldum sanırım eyvallah kardeş
Teşekkürler bayan
Teşekkkürler bayım. Bunu da indiriyorum hoşuma gitti
A Haunted House filmini izle pişman olmazsın !
quote:
Orijinalden alıntı: cannycvs
quote:
Orijinalden alıntı: MERT*
Baby's Day Out (Bebek Firarda) muhtemelen izlemişsindir ama yinede burada bulunsun
Rica ederim. Ha bide bir film var fantastik-komedi tarzı, arkadaşım izlemiş banada filmin komik sahnelerini gösterdi, çok güldüm, izlemediysen izle derim bence güzel film
Rica ederim. Ha bide bir film var fantastik-komedi tarzı, arkadaşım izlemiş banada filmin komik sahnelerini gösterdi, çok güldüm, izlemediysen izle derim bence güzel film
Jim Carrey tanrı oluyor o film değil mi bu ? Bunu da izledim ya çok güzel. Bir de Yes Man var onun gibi filmler bulabilirsem çok mutlu olacağım :(
quote:
quote:
quote:
quote: