Kemal Sunal'ın Tosun Paşa,Şabanoğlu Şaban,Süt Kardeşler,Meraklı Köfteci,Gerzek Şaban,Sakar Şakir filmleri felaket komiktir.Adam resmen bunlarda kendini aşmış!!!!
Ayrıca Salak ile Avanak,Hayvan Dedektifi
dostmusun düşmanmı (jean reno)
quote:
Orjinalden alıntı: somali
bruce allmighty. doğru yazdım inşallah.
katılıyorum gercekten süper bi film.türkçesi de aman tanrım ama değil
köy'e git yeter
hababam sınıfı serileri.....yenileri değil tabiiii.........kemal sunal, tarık akan ,şener şen olduğu bölümler....
Gorayıda unutmayalım arkadaşlar..........
Austin Powers in Goldmember Bedazzled(Şaşkın) Mean Machine(Sıradışı Sanıklar) Dumb and Dumber (Salak ile Avanak)
var mı bu filmleri izlemeyen?
Anlat Bakalım... ßenCe Komik ßir Film ßu filmin 2 Side wAR izLeyeßiLirSin... ßiLirSiniz Robert De Niro
WHITE CHICKS
Ben, Kendim ve Sevgilim Jim Carrey nin bir filmi tavsiye ederim.
Kimse " Rat Race " dememiş galiba.... Mutlaka tavsiye ederim. Me, Myself and Irene (Jim carrey çoğu filmi..) Ice Age
Bir de Dustin Hoffman'ın bir filmi var dı. "Accidental Hero" diye. Eski biraz. Lanet bir herifi oynuyor. Adamın ilerisine uçak düşüyor. İstemeye istemeye milletin çıkmasına yardım ediyor. Devamlı ayakkabısını kaybettiğinden falan yakınıyordu. Çok güzel bir kara komedidir. Buna yakın tarz da Hudsucker Proxy va bir de.
boat Trip eurotrip Roadtrip
Dumb anda Dumber'ı tek geçerim ben
Liar Liar [Yalancı Yalancı]
Yine Jim Carrey oynuyor;hatta star ara sıra veriyor! Gerçekten iyi gülmüştüm!
quote:
Orjinalden alıntı: emremuslu
kung-pow shaolin soccer kung-fu hustle
manyak süper komedi filmleri öyle isimlerinin kung-fu lu olduğunu görüpde jackie chan filmleri gibi zannetme bu yazdığım filmler müthiş.....................
Uzak dogucuyuz galiba
Shaolin soccer gercekten harika. Kung-Pow un da su inekle dovus sahnesinin gectigi film oldugunu zannediyorum. Bi bulursam izliycem.
Bir de "water boy" diye bi film var. Onu da tavsiye ederim.
ali-g flimin adı baş belası... acaip bişi küfürlü filan..
quote:
Orjinalden alıntı: Chas
Dumb anda Dumber'ı tek geçerim ben
Gerçekten bu da mükemmel bir film. Jim Carrey'nin bütün filmleri komik zaten. Hayvan detektifi ve Salak ile Avanak en iyileri
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme