Şimdi Ara

Komedi Filmi Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu ana kadar yabancı olarak amerikan pastası ilk 3ünde bazı bölümler ve ayı teddy hariç gülmekten karnımın ağrıdığı bir film hatırlamıyorum.yerli de ise düğün dernek arog gora.
    şunu belirtmek istiyorum genelde bir filmi birden fazla izlemem ama hangover serisini 5ten fazla izlemişimdir.ama orada bile tek atımlık gülüş hariç devamı gelmiyor.
    superbad de oynayan şişman çocuğun oynadığı filmleri izlemiyorum aşırı yapmacık geliyor.project x,wall street(yarıda bıraktım) şimdi hatırlayamıyorum ama zohan 3 idiots mark wahlbergin polis olduğu bir film falan baya bir izledim.
    yerlilerde ali gundikli falan gibi recep ivedik(küçükken çok beğenirdim şimdi pek güldürmüyor) çakması filmler zaman kaybı geliyor.çakallarla dans serisini izledim hangover gibi eğlendiren ama kahkaha attıran türden değil.

rdj zach bradley cooper dwayne johnson ve avatarımdaki adam peter stormarein olduğu her filme daha fazla kredi veriyorum.yukarda dediğim gibi superbaddeki çocuk ayrıca christian bale filmlerini izlemiyorum.dicaprionun filmlerine de önyargılı başlıyorum.kendini beğenmiş gibi görünebilir ama sadece kendi tarzımı aktarmaya çalıştığım için yazdım bunları.

başka yerlerde forrest gump önerenler falan olmuş aman hocam yapmayın.sinema gurularından tarzıma uygun önerilerini bekliyorum.

• ''Şaşkın Dedektif''
     Komedi Filmi Önerisi
  • çıplak silah serisini izle 3 filmdir ve küçük adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''Bugün aslında dündü'' bill murray, harika komedyen 10 üzerinden 8
     Komedi Filmi Önerisi
  • Central Intelligence 2016
    Eddie the Eagle 2016
    bunları önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kesinlikle Önce Ahlak

''Şaşkın Dedektif''
     Komedi Filmi Önerisi

izlemiştim eğlenceli ama açıkçası hiç gülmedim.
  • hocam direk aç 'grimm kardeşler' izle bende ön yargılı baktım ama felaket eğleniceksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polisiye Film Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Avanqard kullanıcısına yanıt
    peter stormare varmış filmde hemen izliyorum.

izleme sonrası edit: sadece bir yerde kahkaha attım genel olarak stormare olmasa tamamını izlemeye katlanamazdım klişelerle dolu gerçekten kötü bir filmdi gülmekten umudu kestim bari sonunda güzel bağlasınlar dedim olmadı.stormare'in oyunculuğu muazzam(burda da).imdb puanını haketmişler daha bile düşük olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11numara -- 11 Aralık 2016; 5:27:26 >
  • artık kolay kolay komedi kalmadı e ben de en azından absürt komedi olsun dedim. k bakma artık ama cidden komedi olarak bende bulamıyorum pek bu aralar herkes ondan bahsetti en azında bi gülmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avanqard

artık kolay kolay komedi kalmadı e ben de en azından absürt komedi olsun dedim. k bakma artık ama cidden komedi olarak bende bulamıyorum pek bu aralar herkes ondan bahsetti en azında bi gülmüştüm.

bu konuyu açtıktan sonra laughdb diye bir siteye denk geldim.komedi filmlerini puanlamışlar ordan 1 tane izledim verdikleri puan sallama değildi.bu aralar yoğun olduğym için tazamadım konuya ama artık ordan bakıyorum komedi filmi için.

www.laughdb.com olması lazım sitenin adresi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sex is zero 1 ve 2 filmlerini tavsiye ederim...amerikan pastası tarzında bir kore filmi, bence çok daha başarılı
  • eskisi gibi artık komik film yapamıyorlar. Türk filmlerine hiç girmiyorum bile hepsi vasat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

eskisi gibi artık komik film yapamıyorlar. Türk filmlerine hiç girmiyorum bile hepsi vasat.

son cümlenin aynısını ben yabancılar için kuruyordum önceden ama türkiye de nasıl ki atademirerde komedyen cemyılmaz da yabancılarda da aynı şekilde komedyen haznemin sığ olmasından bana öyle geliyordu.misal will ferrel-jason sudeikis.

son olarak zevkler diyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.