Şimdi Ara

KOMEDİ önerin Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • izleyecek komedi bulamıyorum bu aralar, otobüs yolcuğunda izlemek için...
    otobüste dram izlenmiyor, çok önerilen bir film vardı, Fences-Çitler, film güzel ama gözler dolu dolu sürekli, millet histerik sanacak diye zar zor izledim bitirdim de gözlerimi sildim yüzümü yıkadım

komedi diye indirdiğim birkaç film de hiç komik gelmedi, örnek: Yeraltı 1995, film çok saçma, komik olsun diye yaptıkları belli ama gülümsetmedi bile şahsen. bir de 3 saate yakın süresi var, bitiremedim. mr bean tarzı sümüğüyle komedi yapmaya çalışanları hiç sevmem, o adama gülmüyorum iğreniyorum aksine.

çok bilinen filmleri izlemişimdir zaten. yerli yabancı her türlü öneri olur ama bizimkiler plajda yok dersane çıplak türü saçma sapan filmler olmasa iyi olur.

misal: Ailecek Şaşkınız, yakalndın-tag 2018 ve hangover tarzı filmler iyiydi.

• Hocam the office dizisini izle başka hiçbir filme ihtiyacın kalmaz
  • Ahmet Meşin A kullanıcısına yanıt
    Bakayım hocam, teşekkürler

Dizi de aklıma geldi ama Friends, how I met your mother gibi dizileri pek sevmedim. Güzel komedi bulmak zor zaten. Doctor who izliyordum yarım kaldı, beğendiğim halde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hayatımda izlediğim en fazla sezonu olan dizi benş sardı hatta bittikten sonra 2 hafta falan boşluğa düştüm. Umarım beğenirsin
  • Airplane
    The Naked Gun
    Monty Python Holy Grail
    Monty Python Life of Brian
    Shaun of the Dead
    Hot Fuzz
    The World's End
    The Guard
    Due Date

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İdiokrasi, bazı yerlerde saçmalıklar olsa da çok gülmüştük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sierra 117

Airplane
    The Naked Gun
    Monty Python Holy Grail
    Monty Python Life of Brian
    Shaun of the Dead
    Hot Fuzz
    The World's End
    The Guard
    Due Date
    TEŞEKKÜRLER HOCAM. pitonları bilmiyorum sanırım, bakarım kısmetse. diğerlerini izlemiştim sanırım.
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam. geçen yıl izlemiştim sanırım ben de, komedi kısmı kötü değildi güldürüyor dediğiniz gibi.
  • Emir Kusturica'nın yeraltı filminden bahsediyorsanız o film saf komedi değildir, yönetmenin ve Bosna Hersek'in geçmişine biraz vakıf olmak gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Emir Kusturica'nın yeraltı filminden bahsediyorsanız o film saf komedi değildir, yönetmenin ve Bosna Hersek'in geçmişine biraz vakıf olmak gerek.
    Evet hocam o film. komedi kategorisinde görünce indirdim de zaten yarıya kadar izleyince amaç komediden başka belli oluyor. ama komikmiş gibi çekilen sarhoş dövüş sahneleri falan da hiç komik gelmedi bana o sıkıntılı yanı oldu. saf komedi değil ama HİÇ KOMİK DEĞİL, tabii bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 28 Haziran 2019; 19:50:5 >
  • Bowfinger (1999) izle

Alışılmışın dışında bir film. Bayılacaksın

KOMEDİ önerin Lütfen

KOMEDİ önerin Lütfen

KOMEDİ önerin Lütfen

KOMEDİ önerin Lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 28 Haziran 2019; 20:41:35 >

• Nacho Libre (2006)
    Step Brothers (2008)

Çok eğlenceli filmlerdir

• up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangover sevdiysen partrondan kurtulma sanatı serilerini izle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.