sOn zamanlarda gordugum en kotu assas skıll dızısı
hayırlı olsun
kendi skill dizişim skillerin iyi kötü dizilişi yoktur herkes nasıl oynuyorsa nasıl beceriyorsa öle dizmelidir
quote:
Orjinalden alıntı: NotPower
arkadaşlar yan çarıma +7 raptor alıcaktım ama 100-150m açığım vardı adamın birine sordum 1gb daha istedi fakat bende yok bende lf basıp maradonda dolanırken içimden bi kecon kesim belki kekuri ring çıkar dedim
ilerledim bi baktım kocaman bi kecon
2 skill attım öldü bi baktım kekuri ring koptum gülmekten ya içimden geçiyordum gerçek oldu çok bişey değil ama sizinle paylaşmak istedim
şaka bi yana hayırlı olsn raptoru alabildnmi bari?
hayırlı olsun dostı-um ^^
abi bune ya bizde öle şans olcak nerde adam bi gidem kesem demiş kukurikukakaya raşlatmış(adını tam bilmiom)benn hergün gezerim bulamam çok ballısın hayırlı olsun
Sen asassın warrior mu açacaksın.
fearr hangi server?
xıgenon? dıme
cyhaper mı tanıdık geldide
Xigenon
İnsan İron Neck İster Yada Baska Bişey
Şaka Şaka Bazen bendede oluyo uqgrade ederken allahım +8 clevar olsun dıyom basarken bazen oluyo sevınıyom
benmde 10gb ye ihtiyacım var bende eslantı bi geziyim en iisi belki sendeki şans bizede vurur kardeş hayırlı olsun
BALA BAK BALA...
hayırlı olsun
kakakiri kuekraka mı ney onu hiç söyleyemem hayırlı olsun
HAYIRLI OLSUN
keconu 3 skillemi aldınn
quote:
Orjinalden alıntı: NotPower
arkadaşlar yan çarıma +7 raptor alıcaktım ama 100-150m açığım vardı adamın birine sordum 1gb daha istedi fakat bende yok bende lf basıp maradonda dolanırken içimden bi kecon kesim belki kekuri ring çıkar dedim
ilerledim bi baktım kocaman bi kecon
2 skill attım öldü bi baktım kekuri ring koptum gülmekten ya içimden geçiyordum gerçek oldu çok bişey değil ama sizinle paylaşmak istedim