Şimdi Ara

KOMEDİ YA :))) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne güzel işte Raptor u almışsındır umarım
  • Hayirli olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fighter_

sOn zamanlarda gordugum en kotu assas skıll dızısı

hayırlı olsun

kendi skill dizişim skillerin iyi kötü dizilişi yoktur herkes nasıl oynuyorsa nasıl beceriyorsa öle dizmelidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: NotPower

arkadaşlar yan çarıma +7 raptor alıcaktım ama 100-150m açığım vardı adamın birine sordum 1gb daha istedi
    fakat bende yok bende lf basıp maradonda dolanırken içimden bi kecon kesim belki kekuri ring çıkar dedim

ilerledim bi baktım kocaman bi kecon

2 skill attım öldü bi baktım kekuri ring koptum gülmekten ya içimden geçiyordum gerçek oldu çok bişey değil ama sizinle paylaşmak istedim

http://img527.imageshack.us/img527/7404/resimhahahha1jg8.png

yoo 3 skill atmışsn

şaka bi yana hayırlı olsn raptoru alabildnmi bari?

• hayırlı olsun dostı-um ^^
  • abi bune ya bizde öle şans olcak nerde adam bi gidem kesem demiş kukurikukakaya raşlatmış(adını tam bilmiom)benn hergün gezerim bulamam çok ballısın hayırlı olsun
  • Sen asassın warrior mu açacaksın.
  • fearr hangi server?
  • xıgenon? dıme
  • cyhaper mı tanıdık geldide
  • Xigenon
  • İnsan İron Neck İster Yada Baska Bişey

Şaka Şaka Bazen bendede oluyo uqgrade ederken allahım +8 clevar olsun dıyom basarken bazen oluyo sevınıyom
  • benmde 10gb ye ihtiyacım var bende eslantı bi geziyim en iisi belki sendeki şans bizede vurur kardeş hayırlı olsun
  • BALA BAK BALA...
  • hayırlı olsun
  • kakakiri kuekraka mı ney onu hiç söyleyemem hayırlı olsun
  • HAYIRLI OLSUN
  • keconu 3 skillemi aldınn
  • quote:

Orjinalden alıntı: NotPower

arkadaşlar yan çarıma +7 raptor alıcaktım ama 100-150m açığım vardı adamın birine sordum 1gb daha istedi
    fakat bende yok bende lf basıp maradonda dolanırken içimden bi kecon kesim belki kekuri ring çıkar dedim

ilerledim bi baktım kocaman bi kecon

2 skill attım öldü bi baktım kekuri ring koptum gülmekten ya içimden geçiyordum gerçek oldu çok bişey değil ama sizinle paylaşmak istedim

http://img527.imageshack.us/img527/7404/resimhahahha1jg8.png

o sırada saat kaçtı ve hangi gündü bun dermsin bana pmden istersen burdan yaz

• Resmen bal bn hergül kecona koxp kuruom ama bitürlü düsmoyor allh tan baska bişi isteysey din belki olcaktı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.