Şimdi Ara

kOMİC kO ^^ BİRAZ EĞLENİNßÆ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bayıldı m gülmekten
  • Good Good Eline Sağlık...
  • super

• quote:

Orjinalden alıntı: manindark

temel yurt dısından gelen bi misafirini bindirmiş kayığa istanbulu gezdiriyomuş adam kız kulesini görmüş demişki;
    -cok güsel yaa ne akdarda yapıldı bu?
    temel: 4 sende demiş!
    turist: bizimkiler 2 sende yapar demiş

temel bozulmuş.bi süre sonra adam galata kulesinii görmüş peki bu ne kadarda yapıldı demiş
    temel:gülerek 2 sene demiş
    turist: püff bizimkiler 1 sende diker

temel kızmaya baslamıs adam ayasofyayı görmüş aa buda güsel ne kadar zamanda demiş
    temel: 1 sene demiş adam yine alaycı bi şekilde
    turist: hehehe bizimkiler 5 ayda yapardı demiş

temel iice kızmış turist bogaz köprüsünü görmüş bu ne kadar zamanda yapıldı demiş temel hangisi demiş şu köprü demiş

temel: aha daha dün yoktu bu ne arada yaptılar yaa....

koptum herkesin eline amağine sağlık

• 4Ever mokoko
  • Ölene Kadar mokoko süperr
    5k werip elmorada attılar alıntı istersen belirt onu diğerlerini bilmiyorum ama
  • eline sağlık emeğe saygı dilmi
  • Stiletto yanar söner dururdu
    Silahlarım boyna heba olurdu
    Upgrade Scroll ile hani +9 olurdu
    Silahımı geri verin ağalar

zuaahahahaha
  • ELLERİNE SAĞLIK !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSLaN_JR

söliyimde belki bazı arklar okumuştur 2 . şiir alıntıdır
    1. sini kendim yazmıstım

ölümüne mokoko

bunu senmi yazdın
    biraz az at bee o çooktan vardı ben yanlış anladıysam özür diyerim belkide mokokoyu kastetmedin ama onun senin yazmadığın belli
  • konuyu devam ettırıp mokoko fan clup kuralım arkadaslar ben aSLaN_JR
  • okuyan arklar up lasın pls
    eğlenın bıras 5 kasımda açmıstım konuyu bayadır forumun tozlu sayfalarına hapisolmus 121 . sayfdan upladım
    MOKOKO fan clup kuralım
  • okuyonuz UP lamıyorsunuz ama olmuyo ha
  • okuyupta uplamayan kim
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSLaN_JR

MOKOKO
    Adamim biri ormandan avlanirken yamyamlara yakalanir. Yamyamlar adami kendi kabilelerine götürürler ve sonra kabile reisi gelir adama "ölüm mü mokoko mu" diye sorar. Adam bir an düsünür ölüm desem ölücem makok diyimde belki kurtulurum "mokoko" demis. Kabile reisi arkasini dönmüs ve "oooo mokoko" demis kabiledeki bütün yamyamlar adami bir güzel becermisler. Sonra adami serbest birakmislar. Adam ayni yerde tekrar avlanmaya çikmis yamyamlar yine bunu yakalamislar.
    Kabileye götürmüsler reis gelmis yine buna “ölüm mü mokoko mu” diye sormus. Adam bu sefer de mokoko dersem gene beni düzerler diye düsünmüs,onun yerine ölürüm daha iyi demis. “ölüm” cevabini vermis. Reis arkasini dönmüs ve demiski "ooooooo ölene kadar mokoko."

OKUYAN ARK.LAR Bİ ELİNE SAĞLIK DESE YETER

Mokoko hikayesi benim bildiğim kadarıyla şöyle:

Bunlar bir gemide yolculuk yaparken gemi batıyor.Sonra bunlar bir adaya çıkıyorlar.Adada o kabiledeki insanlar bunları yakalıyor.Reislerine götürüyorlar.Daha sonra kabilenin reisi bunlara soruyor:'Ölümmü mokoko mu?'.Bütün yolcular ve kaptan dışında gemide çalışanlar ölümün ne olduğunu bilip mokokonun ne olduğunu bilmediklerini söyleyerek hepsi mokoko diyorlar.(Olanlar oluyor.Bu kısmı geçiyorum.)Ve en son sıra geminin kaptanına geliyor.Kaptan şerefli gururlu namuslu biri olduğu için mokokoyu kabul etmeyip ölümü tercih ediyor.Reisde: "O zaman ÖLENE KADAR MOKOKO"

• mokoko nun bir sürü versiyonu var benım bıldım bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aMiraL_ -- 5 Ocak 2008; 14:21:12 >
  • Hepsi birbirinden güzel ya . Tebrik ederim herkesi neşem yerine geldi
  • Up!
  • gsl olmus ama bıraz uzn
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.