Şimdi Ara

Komik bi olay resimli anlatım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: redlion999

quote:

Orjinalden alıntı: rms

GULMEK İSTİYOSAN KOMİK SİTELERE TOPİK AÇ ADI USTUNDE BİLGİ FORUM BUU GULMEK İSTEYEN BAŞKA ŞEYLEREDE YAPABİLİR SENİN GEREKSİZ TOPİN İHTİYACI YOKKKKK ARKADAŞIM

öncelikle bu konu silk roadda geçiyo..insanlar oynadıkları oyundaki komik olayları okumak isteyebilir...ama emin ol eğer silkroad onlinedaki komik olaylar die bi bölüm açılırsa söz oraya yazıcam bidahakine

bence red haklı da once bu kadar komiini gormemishtim

• quote:

Orjinalden alıntı: tekilah22

quote:

quote:

GULMEK İSTİYOSAN KOMİK SİTELERE TOPİK AÇ ADI USTUNDE BİLGİ FORUM BUU GULMEK İSTEYEN BAŞKA ŞEYLEREDE YAPABİLİR SENİN GEREKSİZ TOPİN İHTİYACI YOKKKKK ARKADAŞIM

öncelikle bu konu silk roadda geçiyo..insanlar oynadıkları oyundaki komik olayları okumak isteyebilir...ama emin ol eğer silkroad onlinedaki komik olaylar die bi bölüm açılırsa söz oraya yazıcam bidahakine

teşekkürler

• EZİĞE BAK NUKE DİYECEĞİNE ALEV ADUKEDİ DİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 5 Eylül 2006; 10:08:26 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tekilah22

quote:

quote:

teşekkürler

ama yalan deil ondan baskha kimse dememis gereksiz topic die diyen varmı yoo o zmn suscak

• koptum ya

• quote:

quote:

suç sendeki açıklama yapıyorsun, geç pas geç görme...

Okudum yazıyı, adam bence kesin içmiş, gülmekten kırıldım sabah sabah. eline sağlık
  • @HioNeTaCKo

tamam tartışma olduda lütfen bukadarda yapma..eğer msjındaki küfürleri silersen çok iyi olur..rica ediyorum

@yamyam_şerif

ya cvp vermezsem buseferde haksızsında susuyosun der bunlar
  • allah böle insanlara akıl fikir versin yazık o adama zuhahahahahaha
  • quote:

@HioNeTaCKo

tamam tartışma olduda lütfen bukadarda yapma..eğer msjındaki küfürleri silersen çok iyi olur..rica ediyorum

@yamyam_şerif

ya cvp vermezsem buseferde haksızsında susuyosun der bunlar

+1
  • Güzel ve eğlenceli bir topiç.

Fakat kendini bilmek bir kaç kişi yüzünden konunun güzelliği kaybolmak üzere.

Beyler lütfen yapılan ve harcanan emeklere kendi uğraşınızmış gibi bakınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevilSoul -- 6 Eylül 2006; 2:54:49 >
  • allahın lameri bee hacklicem dior.orda bissürü güvenliği boşuboşuna dikmişler sankem
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoulRever

Güzel ve eğlenceli bir topiç.

Fakat kendini bilmek bir kaç kişi yüzünden konunun güzelliği kaybolmak üzere.

Beyler lütfen yapılan ve harcanan emeklere kendi uğraşınızmış gibi bakınız.

ya tamam o olay unutuldu fazla deşmeyelim
  • haklısın hehe
  • gulmekten yerlere yattım
    ne iş ya bende isterim turkten lazım olunca mesela kurda 600k lazım dı borc veren olmadı 2 gunde traderlik yaptım kazandim 750k+ weapon elixsir anmada yuzsuzluk yapmışım ama borctu belirtmek isterim ve surda bunu belirtmek isterim tekrar tekrar
    (xian) da K_A_D_İ_R tesekkur ederim bana 100k verdi lvl 5 iken ama ben oasisteyim vefalı olmak lazım tekrar tekrar tesekkurler
    falan ama yok deincede anlaması lazımmmm..........

• bu rms bence Tr_matrix_Tr olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: haadeess

bu rms bence Tr_matrix_Tr olabilir

hehe o açıdan hiç düşünmemiştim ama yok yaw okadarda deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: deinoncyhus

gulmekten yerlere yattım
    ne iş ya bende isterim turkten lazım olunca mesela kurda 600k lazım dı borc veren olmadı 2 gunde traderlik yaptım kazandim 750k+ weapon elixsir anmada yuzsuzluk yapmışım ama borctu belirtmek isterim ve surda bunu belirtmek isterim tekrar tekrar
    (xian) da K_A_D_İ_R tesekkur ederim bana 100k verdi lvl 5 iken ama ben oasisteyim vefalı olmak lazım tekrar tekrar tesekkurler
    falan ama yok deincede anlaması lazımmmm..........

oldu olacak mirasını sana bıraksaydı heheehe

• bu tür yalancılardan nefret ederim yalan söylediğini oda biliyor bende biliyorum daha ne uzatıyorsun inanmicaksınız ama ben burda okuken bile sinriler içinde kaldım
  • Baba koptum ya böle saftirikler oyunda olduğu sürece insan sıkılmaz be

• ne mallar war ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.