bu yazı sayesinde öğrendim ki ''Ankarada deniz yok!''
ankara sırf ayazı için bile gelinip görülecek bi şehirdir
izmirdeki 8 yıldan sonra ankarada olmanın ne kadar acı verici olduğunu yaşayanlar bilir...
Bu yazıyı yazan ve buraya getiren arkadaşlardan Allah razı olsun her maddede yarıldım, 10 sene izmirde kaldıktan sonra iş sebebiyle ankarada yaşıyorum neredeyse her maddeyi yaşadım.
madde 13: kaybolursanız kimseye asla ve kat a yol sormayın. sorduğunuz her yüz kişiden kırkı gitmemeniz gereken yönü, otuzu bambaşka bir tarafı gösterir, kalan otuz da bilmiyorum abi ben buraların yabancısıyım der. karanfil sokak ta sağlık bakanlığı nerede diye sorarsınız, adamı kocatepe camii ne çıkarırlar, yapmadıkları şey değildir. harita edinin.
şunu daha önce bilmek isterdim.eryaman 4. etabın içindeyken 4.etabı sordugum adam "bilmiyorum ki hocam ben de yabancısıyım"dediginde,"eeh madem öyle biraz yürüyüm bari" diyerek 5.etaba yatay geçiş yapmazdım.neyse böyle böyle ögrenicez artık..
madde 4: çinçin mahallesi denilen yere gece gitmeyin. gündüz de gitmeyin. illa gidecem ben gezerim görürüm hoplarım zıplarım diyorsanız, en fiyakalı, en pahalı giysilerinizi giyin, telefonunuzu boynunuza asın öle gidin
çok süper deneyin kesin
Gaziye okumaya gidiyorum 5 sene hayatımda İzmirde ve yazları Trabzonda geçti. Bakalım inşallah çabuk uyum sağlarım alışırım.
Şaire sormuşlar Ankara'nın en çok neyini beğeniyorsun diye: "İstanbul Yolu'nu" demiş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme