Şimdi Ara

Komik Bir Kıyaslama Olacak ama..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaslar seat leon almayı düşünüyoruz.belki güleceksiniz ama ciddi tereddütlerim oldugundan tercihen en cok,bu kıyaslamayı yapacagım 2 arabayı da bilenlerin yorumlarına ihtiyacım war. ''Leon-Clio Symbol''(şekil vs. kıyası değil segment muhabbetine girmeyelim)

Suan 2008 model dizel sedan clio symbol extreme kullanmaktayız.sanırım 65 bg diye geçiyor ama ara hızlanmaları vs. oldukça yeterli geliyor bana agresifleşince.65bg olduguna inanamıyorum.top speed olayında da sayısız leon top speed videosu izledim 1.6 leon 'bana göre' şekli ve duruşundan dolayı çok şey beklediğimdenmidir çok ağır hızlanıyor sanki ya da bizim symbol ona denk diyebilirim.bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?Yine suan elimizde olan symbol e kıyaslarsak 2009 2010 makyajlı leon 1.6 alıp(yerinde durdurmayacagım için benziniyle basa cıkamayacagımdan) lpg taktırsak bizi hem performans hem de yakıt olarak üzermi?Henüz koltuguna dahi oturmadıgımdan bi fikrim yok o yüzden mazur görün.Teşekkür ederim.

• Oyle Youtube'dan video izleyerek karar verilmez arkadasım. Bı seat bayisine gidip test sürüsü yap ondan sonra senin yorumlarını alalım.
  • Clio dizel olduğu için tork patlamalarında size çok hızlıymış gibi geliyor ama 65bg dizel bir aracın 102bg bir benzinli karşısında hiçbir zaman şansı yok. Belki yokuş yukarı yapılacak yarışta Clio 0-100de başarılı olabilir ama ne uzun yolda ne düzlükte şansı yok. 1.6 Leon'lar 8v 1-2-3. viteslerde iyi kaçıyor ama işte diğer 1.6 lara göre fazla yakıyor. Zaten yeni sistem sıralı LPG'ler performansta hiçbirşey fark ettirmiyor.

Yani gönül rahatlığıyla Leon alabilirsiniz performans olarak Clio'dan daha iyidir, yakıt LPG ile halledilir. Zaten diğer tüm disiplinlerde Leon'un rakibi olamaz. Mesela yol tutuş, konfor, kalite, stabilite, denge, frenler, dayanıklılık, malzeme kalitesi vs vs vs.
  • 1.6 leon pek gitmiyor kabul ama 65hp clioya geçilicek kadar da değil. top speed te de 0-100 de de leon önde.
  • yorumlar için tesekkürler.kendi vereceğim karar en saglıklısı olacak tabiki
  • Leon Clio yu süpürür.Nerden mi biliyorum?Çünkü çoook süpürdüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.