Şimdi Ara

Komik bulursunuz umarım!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

offf offff allah sonumuzu hayır etsin bu ne herugn birbirinden sacma seyler nomad in guzel bi temizlik yapma zamanı geldi anti-velet fan kılap yani su bebelere bi çizik plz

evet dedigin gibi nomad temizlik yapması lazım ama sizin gibileri temizlemesi lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: heredot_t

quote:

offf offff allah sonumuzu hayır etsin bu ne herugn birbirinden sacma seyler nomad in guzel bi temizlik yapma zamanı geldi anti-velet fan kılap yani su bebelere bi çizik plz

evet dedigin gibi nomad temizlik yapması lazım ama sizin gibileri temizlemesi lazım

katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: silkroad_cu

quote:

Orjinalden alıntı: heredot_t

quote:

katılıyorum

destegin icin saol

bak aklıma ne geldi gel bizde senle modaya uyalım bunlara karşı bi fan club kuralım ama ismin sen koy nasıl fikir(nede olsa simdiden 2 kisi olduk ve sayısı hızla artacaktır eminim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heredot_t -- 6 Eylül 2007; 9:51:46 >

• olabilir aslında anti herkese velet diyenler fan clup
  • kurabilriz ama cok buyuk bi sorun bunu uygun resim bulabilecegimizi sanmıyorumama isim super
  • buluruz zamanla resmi neyse konuyu kirletmeyelim sahibine de ayp oluyo pm den konuşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur Dent -- 6 Eylül 2007; 10:10:01 >
  • ok haklısınaetasli95 kusuruma bakma sanada ayıp oldu
  • yok be ne ayıbı.bu arada only4you ben sadece fikrinizi söylemenizi istedim.ya beğendim yada beğenmedim!!!!böyle konuşmak benden çok seni bebe gösterir
  • ilk resimde kötüydü buda kötü
  • İnsanlar bir şeyler yapmaya çalışıp kendilerini gösteriyorlar.Bu çok doğal bir şey herkes kendi çapında da olsa bir şeyler ortaya koymak ve bunu paylaşmak ve tabiki takdir edilmek ister.Daha görür görmez bu hali düşünün ve kendinizi diğer kişinin yerine koyun.Siz olsaydınız ne denmesini isterdiniz?Kötü olabilir ama bu işte de bir emek var neticede.Bu emeğin değerini bu işe vakit ayıran bilir ve kendi açısından önemlidir. Hepimiz aynı şeyleri sevmez hepimiz aynı şeyleri yapamayız.Ama yaptıklarımız laf olsun diye yapmıyorsak bizim için değerlidir.
    Filozofça bir yazı oldu.Kalın sağlıcakla.
  • ben biraz güldüm buna devam et yorumlara dikkat et gülülen esprililere bak (nomadınkiler hariç o aaaa dese bile millet gıralsın.gif diyo zaten ama güzellere dikkat et(bari abartmayalımda sonra ban yeriz ))
  • ya arkadaşlar ne güzel yarkan sssini ne yapmış ben hiç sevmedim harcadığın zamana yazık. lütfen böyle şeyler yapmayalım komik olmuyor
  • İdare eder
  • Güzel
  • güzel olmuus bea
  • güzel olmus yaw

heredot_t bende gelirim kılaba :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.