Şimdi Ara

Komik Knight Online Resimleri (Son resim:Moradon Yanıyor) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
0
Favori
70.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • agalar ne montajı ya bu teyzeden gözleme alıyon canın fulleniyo + sana buff basıyo 1500 lük bu arada fire resistance veriyo 80 lik:))= (AGA NULARA İNANANVARMI YAAAA ADAM NEYE GÜVENEREK BÖLE KONU AŞÇMIŞ ANLAMADIM) ((ben buna g..tümle gülerim ama ))

• quote:

Orjinalden alıntı: amboleos

Bi tane daha

seni uzun süredir göremedik.Ama cidden güzel olmuş...
  • chatteki son yazı kopardı resmde çok süper
    quote:

Orjinalden alıntı: amboleos

Bi tane daha

• gerçekten mükemmel olmuş eöeğe saygı
  • muhahahahah çok matrak valla çok gzl olmuş tebrikler

• abi yeni resimlerini bekliyoruz
  • Son Dakika Haberi!!!!
    Czdeki muhabirimiz Rouge_venom'un yaptığı açıklamaya göre bugunkü Karus katliamından 35kişi sağ kurtulmus ama onlarında kafasına meteor atılarak sehit olmuslardır tum karus halkının czye gelmesi ve elmoradlar için tek yumruk olmasını Söyleyen Karus Kralları "imkanlarımız elverdikce el morad townuna baskın yapıyoruz su aralar tum serverlerde Olağan ustu hal ilan edildi ve herkese krallık butcesinin el verdigi surece +1-+2 raptor, shard, scorpion shield gibi benzeri itemler ve lvllere gore setler dağıtılacak" dediler bu olağan ustu toplantının haberii alan elmorad kralllarıda "" demekle yetindiler

quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

işte karusun zenginlerinden biri; yorucu bir günün ardında evine geliyor ve haberleri izliyor...

• elınıze saglık super tek kelımeyle
  • Gereksiz ; )
  • nesi gereksiz manyak mısın çok manyak yaw ben çok beendim şahsen özellikle de rakı sofrasını devamını beklerim iyi çalışmaa
  • Gerçekten emeği geçen herkeze çok teşekkürler bizi çok güldürdünüz allah da sizi güldürsün
  • ehuhuhuhuh
  • devamını bekliyoruz kardeş
  • abi ben bu görewle kastım zaten ne sanıonız

• ya yapan arkadaşlara bişey sorcam photoshopla mı yapıyosunuz neyle yapıyosanız banada öğretir misiniz photoshopu yazın öğrenmeye çalıştım ama öğrenecek adam bulamadım ama resimlere koptum onu söyliyim
  • ya beyler gerçek ten hepinize saolun bizi güldürdünüz için cok tesekkur ederim...kopardınız hekeszi ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cakiroglu_

Son Dakika Haberi!!!!
    Czdeki muhabirimiz Rouge_venom'un yaptığı açıklamaya göre bugunkü Karus katliamından 35kişi sağ kurtulmus ama onlarında kafasına meteor atılarak sehit olmuslardır tum karus halkının czye gelmesi ve elmoradlar için tek yumruk olmasını Söyleyen Karus Kralları "imkanlarımız elverdikce el morad townuna baskın yapıyoruz su aralar tum serverlerde Olağan ustu hal ilan edildi ve herkese krallık butcesinin el verdigi surece +1-+2 raptor, shard, scorpion shield gibi benzeri itemler ve lvllere gore setler dağıtılacak" dediler bu olağan ustu toplantının haberii alan elmorad kralllarıda "" demekle yetindiler

quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

işte karusun zenginlerinden biri; yorucu bir günün ardında evine geliyor ve haberleri izliyor...

buda güsellllll

• Montajsız bi resim herhangi bi macro falan kulanmadım

• COMING SOON
  • beyler bu resim öncedende var dı zaten ama güzel genede ama by-ram bey daha ii lerini yaptı ve gösterdi site de ben ona teşşükür ederim
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.