bu resmi sen yapmadın baska yerlerde de görmüşdüm alıntı yazsaydın
lütfen editleyip alıntıdır yazarmısın
Resimleri ben yaptım Kusura Bakma kendi resmim için alıntıdır yazamam
alın bu da bednen
quote:
Orjinalden alıntı: Cyr1c
onlar m le satılıo
yog gb ile töbe töbe
muahua süper 10 üzerinde 9 veriorum
puhahahahahahhahahaahhaha
pugeheheheheheh
muhahahha bu arada yeniyim
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetkb
Gozlemecı teyze swıtte atmıs .Sımdı amma hamur acar ha o swııtle .surumden koseyı doner
o gözlemeci teyzeyi gecince kokoreççi amca var o görev daha zor ama
yaa öle bi görev var ben gördüm :P
güzel olmus ama a maydonozu nerden bulcaz onuda yaz
SUPER :)
quote:
Orjinalden alıntı: amboleos
Acıklama Topic Altındaki Bazı İyi Montajları burda toplamaya çalıştım. Bu işi bilen seven varsa resimleri bekliyoruz
Amboleos
Npc (Gözlemeci Teyze)
+7 Keleş atc: 165 +50 chaos dmg +80 flame dmg
cyhperda satıyom 999.999.998 m ye
Ko deki Lunarlarda yeni bir event var Oyun sahasına boga salınıyor. Kırmızı donlu rougeler dikkat (Chat ekranına dikkat!)
Civciv Jet Lee
by_ram
^^^^CRAZY^^^^
ARkadaşlar bu açıklamyı yapmak zorunda kaldım Bu topicte yer alan ve üste bir kısmını gördünüz resimler büyük kısmı (1-2 tane var başkarınki) amboleos ve by_ram e aittir. Geçende başıma buna benzer bi olay geldi. Kendi resimin bana ait olamadını baya idda ettiler. Topic açılış zamanı bellidir. Resimler baya yayılmış bilgilendirmek için yazmak istedim keşke Donanım haber forum falanda yazsaydık ama artık geçti
quote:
Orjinalden alıntı: tobold
quote:
Orjinalden alıntı: mtuzel
zuahauzhuaz bu montaj zuahauhzuaz walla cok komiksiniz olm bosu bosuna nie böle konu actınız %1000.....0000 MANTAJ KARDEŞİM!!!!!!
montajmı hadi canım sende nerden çıkardın
Buna gülüyorum ama gülmemin nedeni %100 Montaj dien bi arkadaş var
quote:
Orjinalden alıntı: Russian
Buna gülüyorum ama gülmemin nedeni %100 Montaj dien bi arkadaş var
onu bende hatırladım nerdeydi acaba ilk sayfaamı
AMBOLEOS BACK!
Tatil de bile rahat yok
Yorucu bir cz nin ardından tatil için Bahamaları seçen Mage dev deniz kaplumbalarında fırsat bulup rahat rahat tail yapamadı. /town çekmeğe çalıştı ama 6 m exp gitmesine mani olamadı. Yakınlarda Resser da olmayınca zavallı mage saatlerce kızgın kumlardan serin sulara boyum boyunca yattı.