süper ya nereden buluyorsunuz ollum böyle şeyleri devamını bekliyoruz
ABi bu lwl kaçın görevi????
walla süper ya keleşli healer a koptum hele
adam %/100 montaj yazmış hll olsun zuhahaaha
İYİ İŞŞ KELEŞLİ TEROROİST
Amboleos manyaksın,süpersin! Bide şu boğalı resimde NOTİCE:BULL ESCAPED
Ha beyler bide GÖZLEME GÖREVİnde MYDONOS arıyos ya O İTEM daha çok "MANAV AMCA" diye bi yarAtık var yeni eslantta ondan çıkıyo. bıyklı falan mavi kıyafetli Bİ AMCA. Onlardan 3 tane kes en az 1 tane düşer. Bu arada Party ile kesin.Amca manyak damage koyuyo.Elinde bi Biber var onla saldırıyo.Elindeki biberin ACILIK DAMAGE ı:900bana bi vurddu ağzım yandı.Tek atar buffsız giderseniz dikkatli olun.AGZIM HALA YANIYO!!
quote:
Orjinalden alıntı: MC_ORCUN
Ha beyler bide GÖZLEME GÖREVİnde MYDONOS arıyos ya O İTEM daha çok "MANAV AMCA" diye bi yarAtık var yeni eslantta ondan çıkıyo. bıyklı falan mavi kıyafetli Bİ AMCA. Onlardan 3 tane kes en az 1 tane düşer. Bu arada Party ile kesin.Amca manyak damage koyuyo.Elinde bi Biber var onla saldırıyo.Elindeki biberin ACILIK DAMAGE ı:900bana bi vurddu ağzım yandı.Tek atar buffsız giderseniz dikkatli olun.AGZIM HALA YANIYO!!
bu resımdekı adam benden degıl ama ıscılık benım paınt yuzunden kotu oldu ama sıze manzaralı knıght
quote:
Orjinalden alıntı: tobold
quote:
Orjinalden alıntı: mtuzel
zuahauzhuaz bu montaj zuahauhzuaz walla cok komiksiniz olm bosu bosuna nie böle konu actınız %1000.....0000 MANTAJ KARDEŞİM!!!!!!
montajmı hadi canım sende nerden çıkardın
quote:
Orjinalden alıntı: super gunes
bu resımdekı adam benden degıl ama ıscılık benım paınt yuzunden kotu oldu ama sıze manzaralı knıght
Evet o resimdeki adam senden değil benden :d
YAKISIR
Yanında çay varmı be
Bu biraaz dandik ama oyuna giremediğim için görüntü alamıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: amboleos
Bu biraaz dandik ama oyuna giremediğim için görüntü alamıyorum
Akşam akşam koparttınız beni gülmekten ya helal olsun...
beyler bu resimleri nasıl böyle küçük yolluyonuz altında etiket dosya, ufaltılmış önizleme yazıyo.Söyleyin bi tane de ben yollıcam.Oyuna giremedim gerçi ama elimdeki resimi değerlendirmeye çalıştım...