quote:Orijinalden alıntı: Maniac_Turk quote:Orijinalden alıntı: Bugraloji benim köpeğimin adı ; armenia..ingilizce söyleyince tiki geliyor millete hemde ayrı bir anlamı var problem olmuyor yani o ismi koyduğumdan dolayı armenia'nın ermenistan olduğunu bilmiyorsun sanırım bence çok iyi biliyor
quote:Orijinalden alıntı: Fashionalityquote:Orijinalden alıntı: Maniac_Turk quote:Orijinalden alıntı: Bugraloji benim köpeğimin adı ; armenia..ingilizce söyleyince tiki geliyor millete hemde ayrı bir anlamı var problem olmuyor yani o ismi koyduğumdan dolayı armenia'nın ermenistan olduğunu bilmiyorsun sanırım bence çok iyi biliyorAlıntıları Göster konu güncel beyler, bende aynı şeyi istiyorum, biraz yatacılığımızı kullanalım buyrun beyler meydan sizin
quote:Orijinalden alıntı: SS10konu güncel beyler, bende aynı şeyi istiyorum, biraz yatacılığımızı kullanalım buyrun beyler meydan sizinAlıntıları Göster stayla olabilir
quote:Orijinalden alıntı: Bugraloji benim köpeğimin adı ; armenia..ingilizce söyleyince tiki geliyor millete hemde ayrı bir anlamı var problem olmuyor yani o ismi koyduğumdan dolayı Gelin beyler gelin ırkçı buldum.
quote:Orijinalden alıntı: HimuraKenquote:Orijinalden alıntı: Bugraloji benim köpeğimin adı ; armenia..ingilizce söyleyince tiki geliyor millete hemde ayrı bir anlamı var problem olmuyor yani o ismi koyduğumdan dolayı Gelin beyler gelin ırkçı buldum.Alıntıları Göster zırzop fondip salya vileda kamil zencefil axess kıllı torpil zippo feyk kartuş yetermi şefim
quote:Orijinalden alıntı: pick-nick zırzop fondip salya vileda kamil zencefil axess kıllı torpil zippo feyk kartuş yetermi şefim helal ama daha çok kurt köpeğine gidicek bi isim lazım, bi kaç tane var aslında orda
quote:Orijinalden alıntı: SS10quote:Orijinalden alıntı: pick-nick zırzop fondip salya vileda kamil zencefil axess kıllı torpil zippo feyk kartuş yetermi şefim helal ama daha çok kurt köpeğine gidicek bi isim lazım, bi kaç tane var aslında ordaAlıntıları Göster Tard koy
quote:Orijinalden alıntı: BaDRuLemachete maşet diye okunur pala demekAlıntıları Göster abaza koy. " abaza gel olm "
quote:Orijinalden alıntı: n201sakkaroz,glikoz,maşa,çakı,memati,piknik tüpü,amele,satılmış,satanist evlat köpek koy.
quote:Orijinalden alıntı: gettakepçükAlıntıları Göster kızlara hava atmak için köpek bakanlardan biri daha