Şimdi Ara

Komisyonun Rezilliği !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dünden beri etmediğim küfür okumadığım bela kalmadı bu soruları hazırlayan aptal komisyon üyelerine. Öyle sorular sorulmuş ki Sbs ye hiç çalışmasam heralde yine aynı puanı yapardım. Bilgi gerektiren soru yok denecek kadar azdı. Biz o kadar çalışalım bi sene hasta oluruz korkusuyla hiçbirşey yiyip içemeyelim, bi yere gitmeyelim siz bize çalıştığımızın karşılığını vermeyin ! Arkadaşlar dikkat ediyorum sınavdan iyi alanlar çalışkanlardan çok zeki olanlar. Sorular tam keskin zekalı öğrencilerin yapabileceği türdendi. Bu da bize büyük haksızlık oldu tabii. Allah bizi onlar kadar zeki yaratmamış ama onlardan çok daha fazla çalıştık. Günde 400 soru çözdüm ben. Dersanemde ilk 3 ten hiç düşmedim. Çok emindim iyi yapacağımdan. Ama bu kadar iyi bir öğrenci olup bu kadar çok çalışmama rağmen sadece zeka soruları soruldu ya Allah hepsinin belasını versin inşallah. Biz deneğiz arkadaşlar. Utanmadan 1 Milyon öğrenciyle dalga geçtiler yazık günah ailemin yüzüne bakmaya utanıyorum sınavlardaki onca başarılarımın ardından benden öyle iyi birşey bekliyorlardı ki... Hayatımı mahvetti ***ler çok açık ve net söylüyorum Allah inşallah bu itlerin cezasını verir !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EminUlker

Arkadaşlar dünden beri etmediğim küfür okumadığım bela kalmadı bu soruları hazırlayan aptal komisyon üyelerine. Öyle sorular sorulmuş ki Sbs ye hiç çalışmasam heralde yine aynı puanı yapardım. Bilgi gerektiren soru yok denecek kadar azdı. Biz o kadar çalışalım bi sene hasta oluruz korkusuyla hiçbirşey yiyip içemeyelim, bi yere gitmeyelim siz bize çalıştığımızın karşılığını vermeyin ! Arkadaşlar dikkat ediyorum sınavdan iyi alanlar çalışkanlardan çok zeki olanlar. Sorular tam keskin zekalı öğrencilerin yapabileceği türdendi. Bu da bize büyük haksızlık oldu tabii. Allah bizi onlar kadar zeki yaratmamış ama onlardan çok daha fazla çalıştık. Günde 400 soru çözdüm ben. Dersanemde ilk 3 ten hiç düşmedim. Çok emindim iyi yapacağımdan. Ama bu kadar iyi bir öğrenci olup bu kadar çok çalışmama rağmen sadece zeka soruları soruldu ya Allah hepsinin belasını versin inşallah. Biz deneğiz arkadaşlar. Utanmadan 1 Milyon öğrenciyle dalga geçtiler yazık günah ailemin yüzüne bakmaya utanıyorum sınavlardaki onca başarılarımın ardından benden öyle iyi birşey bekliyorlardı ki... Hayatımı mahvetti ***ler çok açık ve net söylüyorum Allah inşallah bu itlerin cezasını verir !

hedefin kaçtı kaç aldın kardeşim üzülme birşey olmaz herkes düşük aldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: tokhane

quote:

Arkadaşlar dünden beri etmediğim küfür okumadığım bela kalmadı bu soruları hazırlayan aptal komisyon üyelerine. Öyle sorular sorulmuş ki Sbs ye hiç çalışmasam heralde yine aynı puanı yapardım. Bilgi gerektiren soru yok denecek kadar azdı. Biz o kadar çalışalım bi sene hasta oluruz korkusuyla hiçbirşey yiyip içemeyelim, bi yere gitmeyelim siz bize çalıştığımızın karşılığını vermeyin ! Arkadaşlar dikkat ediyorum sınavdan iyi alanlar çalışkanlardan çok zeki olanlar. Sorular tam keskin zekalı öğrencilerin yapabileceği türdendi. Bu da bize büyük haksızlık oldu tabii. Allah bizi onlar kadar zeki yaratmamış ama onlardan çok daha fazla çalıştık. Günde 400 soru çözdüm ben. Dersanemde ilk 3 ten hiç düşmedim. Çok emindim iyi yapacağımdan. Ama bu kadar iyi bir öğrenci olup bu kadar çok çalışmama rağmen sadece zeka soruları soruldu ya Allah hepsinin belasını versin inşallah. Biz deneğiz arkadaşlar. Utanmadan 1 Milyon öğrenciyle dalga geçtiler yazık günah ailemin yüzüne bakmaya utanıyorum sınavlardaki onca başarılarımın ardından benden öyle iyi birşey bekliyorlardı ki... Hayatımı mahvetti ***ler çok açık ve net söylüyorum Allah inşallah bu itlerin cezasını verir !

Ben 475 ten aşağı almadım bugüne kadar ki hedefim daha da yüksekti ama şimdi aldığım 435-440. Anladın mı şimdi asinirimin sebebini ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tokhane

quote:

Ben 475 ten aşağı almadım bugüne kadar ki hedefim daha da yüksekti ama şimdi aldığım 435-440. Anladın mı şimdi asinirimin sebebini ?

Anliyorum kardesim aynı durumdayiz senle ama merak etme puanin güzel o puanla dahi cogu iyi liseye gidersin merak etme 450 yukarsindaki her lise iyidir istedigin meslegi kazanirsin calissan cok dert etme sukret 480 den 390 lara inenler var

• ben herzaman 420-450 arası alırdım şimdi 390
  • Ayni sekilde bende 400 soru cozdum ama bende ayni senin gibi m.ctim! Allah hepsinij belasini versin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.