Şimdi Ara

KOMİTESİ OLACAKLAR GELIN DERTLEŞELİM ( 1.sınıf TIP) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: staffburnout

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

Benimde 3 ay sonra internluk bitiyo. Acile geçiyorum1 aya.

hayırlı olsun hocam , ne diyorsunuz halime geçebilir miyim sınıfı

Takma kafaya geçersin. Bu şekilde geçiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarihçi

quote:

Benim bilekte üç haftadır ağrı var. Ama ilk günlerden beri şişlik ya da morarma yok. Ne oldu acaba.

Hocam muayene edip gerekirse film çekmek lazım. Hi de çarpma falan oldu mu? Icak yada soğuk fayda ediyor mu? Hareketle artıyo mu?

• quote:

quote:

quote:

Benim bilekte üç haftadır ağrı var. Ama ilk günlerden beri şişlik ya da morarma yok. Ne oldu acaba.

Hocam muayene edip gerekirse film çekmek lazım. Hi de çarpma falan oldu mu? Icak yada soğuk fayda ediyor mu? Hareketle artıyo mu?

Zaten Sadece aşağı ya da yukarı bilek hareketi yapınca ağrı oluyor. Çarpma vs olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten Sadece aşağı ya da yukarı bilek hareketi yapınca ağrı oluyor. Çarpma vs olmadı.

Bu fizik tedavi yada ortopedi doktoruna görünün derim

• Benimde Halk Sağlığı ve Kadın Doğum vizem var
  • Kardeşim ne yap ne et sınıfı geçmeye bak. Ben de geçen sene kaldım. Zaten 6 sene stresli bir fakülte bir de sınıfta kalınca hiç çekilmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakb23

Kardeşim ne yap ne et sınıfı geçmeye bak. Ben de geçen sene kaldım. Zaten 6 sene stresli bir fakülte bir de sınıfta kalınca hiç çekilmiyor.

75- 80 - 80 alip finalden de 60 alirsam gecebiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: staffburnout

quote:

Orijinalden alıntı: burakb23

Kardeşim ne yap ne et sınıfı geçmeye bak. Ben de geçen sene kaldım. Zaten 6 sene stresli bir fakülte bir de sınıfta kalınca hiç çekilmiyor.

75- 80 - 80 alip finalden de 60 alirsam gecebiliyorum

Zor ama gerekirse ders dışı her şeyi bırak. Mutlaka sınıfı geçmeye bak öyle diyeyim sana. Durumun o kadar kötü değil umutsuz olma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakb23 -- 29 Mart 2016; 20:11:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 7 komite varmis iyiymis. Bizde 4 komite var 3.su haftaya ayni bende senin gibi pertim.
    Ne yapip ne edip 60 almam lazim. Vallahi tip mi sectik omur torpusu sectik belli degil.
    Aynen bende biyolojiyi sevmezdim. Simdi her sey ezber. 2 oturunca sıkılıveriyom. Simdi bile onumde atlas varken forumdayim

• burakb23 kullanıcısına yanıt
    66 -66-66 alip finalde 70 alirsam geciyorum bu daha gercekci gibi ama finalde nasil 70 alirim bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tur1st

7 komite varmis iyiymis. Bizde 4 komite var 3.su haftaya ayni bende senin gibi pertim.
    Ne yapip ne edip 60 almam lazim. Vallahi tip mi sectik omur torpusu sectik belli degil.
    Aynen bende biyolojiyi sevmezdim. Simdi her sey ezber. 2 oturunca sıkılıveriyom. Simdi bile onumde atlas varken forumdayim

gecme notu kac senin ort. kac ?

• Ortalamam 57 hocam. Gecme notu 60. 3. Komiteden haftaya cakarsam durumum senden vahim olur:)
    Ve cok hazirliksizim. Ne yapacaksam su son kalan 8-9 gunde yapacagim.

• 1 sene mezuna kaldigim yil suna cok yaniyorum. Tip fakultesi ve zorluklarini arastirip ona gore bi bolume kafa yorsaymisim simdi cok daha huzurluydum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tur1st

1 sene mezuna kaldigim yil suna cok yaniyorum. Tip fakultesi ve zorluklarini arastirip ona gore bi bolume kafa yorsaymisim simdi cok daha huzurluydum.

aynen millet yatiyor biz ise daha 1.sinifta bile gerim gerim geriliyoruz be

• Ya 2 ortalama gerek benim 1 50 falan. Komite sistemi çok saçma ve zorlayıcı. Tamamen gereksiz

• 1 hafta kaldı 4.komiteye umarım ortalamamı yükseltirim.Ortalamam yaklaşık 80.Okuduğum tıp fakültesi yeterince iyi değil.Sizce bu ortalamayla hangi iyi üniversitelere geçebilirim yardım lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackwarrior95

1 hafta kaldı 4.komiteye umarım ortalamamı yükseltirim.Ortalamam yaklaşık 80.Okuduğum tıp fakültesi yeterince iyi değil.Sizce bu ortalamayla hangi iyi üniversitelere geçebilirim yardım lütfen.

hocam coguna gecebilirsiniz diye biliyorum iyice arastirin, tebrik ederim

• Hocam teşekkür ederim sağolun araştırmaya devam ediyorum,büyükşehirler olsa çok iyi olacak.Sizin hangi tıptı bu arada?

• quote:

Orijinalden alıntı: blackwarrior95

Hocam teşekkür ederim sağolun araştırmaya devam ediyorum,büyükşehirler olsa çok iyi olacak.Sizin hangi tıptı bu arada?

Cukurova tip hocam gelmeyin buraya ya cok acimasizlar her yil 80 90 kisi sinifta kaliyor

• Yok hocam düşünmüyorum zaten Çukurova'yı.İstanbul,Ankara ya da Antalya'dakilere başvuracağım,hangisi kabul ederse artık.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.