Şimdi Ara

KOmpakt makina Tavsiyeleriniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: svideoz

hirotaro senin genel olarak sony karşıtı olduğunu zaten biliyoruz

Ben Sony'e karşı değilim.Ama henüz çömez olduğunu konularda,bu kadar SONY hayranı olmanızı anlamıyorum.Sony ile anlaşmanız falan mı var ki
    Camerasına birşey diyormuyum ya da müzik setlerine... Sony hakkında objektif davranamayan SONY hayranlarıdır,ben değil...
  • arkadaşlar bende kompakt makina alacagım gonul conon olsun istiyor ama benim butcem daha kısıtlı 450 tl ve kararsız kaldım daha oncede dsc t77 yi sormustum ama kimse ses wermemişti yokmu tawsiye arttıran yahuu dewam dewam... saolun
  • beyler bn fuji s5800 , nikon p60 we p5100 arasında kaldım netten uygun fiyata alabilceğim biyer biliomusunz??
  • bu aralar da teknoloji firmaları kriz yüzünden, doların iniş-çıkışı yüzünden hiç makina stoğu tutmuyor...Önceden mesela teknosanın dergileri şimdikinin 2-3 katı sayfada basılırdı, onlarca foto makinası olurdu, şimdi 3-5 model koyuyorlar.

Zaten makina seçmek zor, bir de ülkemizde bulmak hepten zor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOLDFALCON

arkadaşlar bende kompakt makina alacagım gonul conon olsun istiyor ama benim butcem daha kısıtlı 450 tl ve kararsız kaldım daha oncede dsc t77 yi sormustum ama kimse ses wermemişti yokmu tawsiye arttıran yahuu dewam dewam... saolun

yaw hiç düşünmeyin o fiyata gittiden bir fuji f60 alın birazdaha üstüne eklerseniz f100 alırsınız.
    ama siz sony t77 dediğinize göre makinada incelik ve tip arıyorsunuz gibi geldi.işte tipte çok iyi foto çekmiyor karar sizin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: netün

quote:

arkadaşlar bende kompakt makina alacagım gonul conon olsun istiyor ama benim butcem daha kısıtlı 450 tl ve kararsız kaldım daha oncede dsc t77 yi sormustum ama kimse ses wermemişti yokmu tawsiye arttıran yahuu dewam dewam... saolun

yaw hiç düşünmeyin o fiyata gittiden bir fuji f60 alın birazdaha üstüne eklerseniz f100 alırsınız.
    ama siz sony t77 dediğinize göre makinada incelik ve tip arıyorsunuz gibi geldi.işte tipte çok iyi foto çekmiyor karar sizin.

Fujifilm F100 ün fiyatı ne kadardır? herhangi bir bilginiz varmı varsa yazabilirmisiniz..
    birde sony dsc-w170 ten daha iyi olduğu söyleniyor ama fiyatı hakkında bilgim yok

• Se_co

f100 gold ve teknosalarda var benim bildiklerim.orda!da fiyatlar yüksek

gittide uygun fiyata satan kişiler var ama ordan alamam demiştiniz herhalde.

Se_co- 1 aydan beri araştırıyorsun herhalde karar veremedin zor yaww fiyatlar artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 2 Nisan 2009; 20:37:55 >
  • euronunda düşeceği yok gbi fiyatlar gercekten cok yüksek..
    fuji s5800 mü yoksa s8100 mü tercih edersiniz?? s100fs ztn ayrı bi kulwarda şuan alıncak gbi deil birde yok bu özellik yok şu özellik diyolar ama satış stratejisi oldugunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzed -- 2 Nisan 2009; 21:24:32 >
  • quote:

Se_co

Se_co- 1 aydan beri araştırıyorsun herhalde karar veremedin zor yaww fiyatlar artıyor.

walla hocam hiç sormayın hala araştırıyorum bir türlüde kararı veremedim gitti bu arada f100 diyeceğim ama gittigidiyor gibi sitelerden almam zaten çünkü ben yüzyüze görüşür öyle alırım yoksa yok.. internet üzerinden alışveriş yapmam hernekadar yapmasamda zaten kimin neyin nesi olduğunu bile bilmiyorum.
    yanlız gitti gidiyordaki iyide yanlız ben teknosada baktım maalsef bulamadım gitti.
    golda bir gün bakacam bakalım.
    tabi bunların ikisinide ayarlamayazsam düşünecem artık.

• quote:

Orjinalden alıntı: Se_co

quote:

Se_co

walla hocam hiç sormayın hala araştırıyorum bir türlüde kararı veremedim gitti bu arada f100 diyeceğim ama gittigidiyor gibi sitelerden almam zaten çünkü ben yüzyüze görüşür öyle alırım yoksa yok.. internet üzerinden alışveriş yapmam hernekadar yapmasamda zaten kimin neyin nesi olduğunu bile bilmiyorum.
    yanlız gitti gidiyordaki iyide yanlız ben teknosada baktım maalsef bulamadım gitti.
    golda bir gün bakacam bakalım.
    tabi bunların ikisinide ayarlamayazsam düşünecem artık.

gitti güvenilir bir site bende senin gibi düşünüyordum f 50 aldım.4 gün sonra geldi.
    önce satıcının profilini okuyup referanslarına bakmaklazım.mesajlşa biliyorsun.ürün eline geçmeden ödemeyi.onaylamıyorsun.kargoyla gelince ürünü beyenmessen geri göndere bilirsin.
    yalnız ürünün garantisi 1yıl usa burda yararlanamassın oda arıza şans işi onu göze almak gerekiyor.
    belki sende bunları biliyorsundur.bilgi açısından yazdım karar sizin.

• quote:

Orjinalden alıntı: byzed

euronunda düşeceği yok gbi fiyatlar gercekten cok yüksek..
    fuji s5800 mü yoksa s8100 mü tercih edersiniz?? s100fs ztn ayrı bi kulwarda şuan alıncak gbi deil birde yok bu özellik yok şu özellik diyolar ama satış stratejisi oldugunu düşünüyorum.

slr like makina olarak birde bunu inceleyin dediğiniz fiyattan biraz yüksek ama iyi makina s5800'de işinizi görür
    forumda s5800 ilgili konu var.
    http://urun.gittigidiyor.com/SIFIR-CANON-SX10-IS-ORJINAL-KUTUDA-TURKIYEDE_W0QQidZZ16703243

• yazılanlara biraz göz gezdirdim
    çok değişik fikirler var
    fakat Canonun A serisine tabiri cazise b.k atılmış
    A540 canonun geçen senelerde manuele izin veren ekonomik kompakt sınıfında KALİTE ve fiyat bakımından ulaşılmaz bir liderdi
    devamında tabiri caizse bu şahini doğan görünümlü şahine;doğan slx'e;doğan sl'e benzetmeye çalıştılar(A560-A570IS-A580)
    [örneklendirmemle ne demek istediğim anlaşılmıştır umarım :) ..]
    bu strateji bilinçsiz insanlarda başarılı oldu(yüksek mp falan) ama işe bilinçli bakarsak bu üretilen modeller arasında yine günümüzde ekonomi sınıfı manuel'li kompaktta lider A570IS'dir
    devamında dslr makinalara geçişle beraber hem verilen para çöpe atılmaz hem de ayarlara hakim olunur...
    mantıksız cümleler kurup yanlış yönlendirme yapmaya gerek yok

• yok ben tipden ziyade özellik cekim kalitesi ve son aradıgımda taşınabilirlik bunlar f100de ise neden olmasın...
  • quote:

yok ben tipden ziyade özellik cekim kalitesi ve son aradıgımda taşınabilirlik bunlar f100de ise neden olmasın...

Tabiii fiyat 900 liraysa o cihazı nasıl alabilirim?
    valla canonda var ama bakacam artık..
  • @hirotaro "Ama henüz çömez olduğunu konularda,bu kadar SONY hayranı olmanızı anlamıyorum" nası yani kim çömez? bu savın nedenini paylaşta bizde bilelim! 2005 ve öncesinde sony fotoğraf makinesi konusunda cidden kötüydü ancak şuan gayet iyi fotoğraf makineleri üretiyor sony den hiçbir menfaatim yok öyle olsa sony nin yerine samsung lcd tv önermezdim
  • sonuç olarak fuji 100 diyoruz yane ölemi ahalii
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se_co

quote:

yok ben tipden ziyade özellik cekim kalitesi ve son aradıgımda taşınabilirlik bunlar f100de ise neden olmasın...

Tabiii fiyat 900 liraysa o cihazı nasıl alabilirim?
    valla canonda var ama bakacam artık..

panosonic fs3
    canon a570 işini görür bir incele
  • Tamam netün hocam bunlarıda yarın goldda ve teknosada inceleyeceğim zaten persaller ömür durağı carrefour ve golda uğrayacağım.

yarın onları görebilirsem bakacam fiyatlarına.
  • Fotoğraf Meraklılarının DİKKATİNE !!!

Fotoğraf Makinası almak isteyen arkadaşlar fırsat ayağınıza geldi
    Nikon p6000 1100 tl
    Nikon P80 700 tl
    Sony H50 700 tl
    Amerika garantili sıfır Dijital fotoğraf makinaları uygun fiyatlarla alıcılarını beklemekte
    Bilgi Almak için Erdem ÖZKAn Yani bana bu numaralardan ulaşabilirsiniz

Cep : 0536 715 84 34

iş : 0224 360 36 00

e@mail - msn : erdemozkan83@hotmail.com

Bursalı arkadaşlar Makinaları Görüp inceleyebilirler
    satışa sunulan link
    http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_type]=0&b=1051795

studyo MODA
    MODA Fotğrafçılık

• henüz elime ulaşmamış canon powershot sx 200 ıs dijital fotoğraf makinası siparişim var.birkaç güne kadar elimde olacak.ilerleyen günlerde merak edenlere elimden geldiğince bilgi vermeye çalışırım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.