Bildirim
Komple Araç Kaplama - Nerede Yaptırmalı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yer bilmiyorumda mat renk çok güzel duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Renk çok güzel duruyor da merak ettiğim bir şey var, normal boyaya göre kaplamanın bir dezavantajı var mı ? -
boyamaktan daha iyi, boyarsan 2. elde değer kaybı tavan yapar. kaplamanın orijinal boyaya hiçbir zararı yok aksine orijinal boyayı korumuş oluyor. Fakat kaliteli yaptırmak gerek yoksa kalkma vs yapabilir, işçilik de çok önemli. -
yeri buldum da fiyat çok tuzlu. 3M'in fyrçalanmy? titanyum kaplamasyny istiyordum fiyaty 5000 tl'yi buluyor o yüzden vazgeçtim.
yoksa 10 numura duruyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Muss@
boyamaktan daha iyi, boyarsan 2. elde değer kaybı tavan yapar. kaplamanın orijinal boyaya hiçbir zararı yok aksine orijinal boyayı korumuş oluyor. Fakat kaliteli yaptırmak gerek yoksa kalkma vs yapabilir, işçilik de çok önemli.
Hocam kusura bakmayın öğrenmek için soracağım ama sorularım biraz garipsenecek türden
Yağmur yiyor mu bu kaplama ?
Sökmek istesek bu alttaki boyaya bir zarar verir mi ?
Güneşe karşı nasıl bir tepkisi var kaplamanın ? -
5 bin çok muş ya ama çok güzel duruyor.
Plastidip kaplama daha farklı birşey mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X