Abilerim ablalarım ben bu forumda baya araştırdım. Sağolun çok yardımcı oldunuz kitap tavsiyeleri olsun.Sınav taktikleri olsun ama kabul etmek gerek her hastanın ilacı ve farklıdır burdaki tavsiyelerde gördüğüm şey 5 bine -bine girdiyse zaten 4 yıl boyunca çalışmış kişilerin oturmuş sistem etrafında son yıl cila yaparak başarıyı elde etmesidir.BEN BURDA OTURMUŞ SİSTEMLE DEĞİL SON YILDA KAZANAN KİŞİLERDEN YARDIM İSTİYORUM.ki bu forumdaki 98 lilerin düşünceside budur.Yardımcı olmak isteyenler için ve bu önerilere kulak asacak 2016 ygs adayları için benim durumumu özetleyeyimki yardım sonucu arkadaşlarımında kafasında bişeyler şekillensin.Ben 3 yıl tam olarak yatmadım.11 de biraz tutundum.sbs 460 tabanlı bi okuldayım not ort yıllara göre 80-83-90....kitap tavsiyesi??????? program tavsiyesi??????? yazın ne yapmalı ne bitirmeli yardımlarınızı bekliyorum::::::::yıl içinde iyiki yapmışım ve ya pişmanlıklarınız varsa ders çıkarmak açısından söylerseniz teşekkür ederim:::::::mf 4 istiyorum sayısalcıyım
LÜTFEN YARDIM EDİN
GENEL Bİ KONU VE KOMPLE BİR KONU OLSUN DİYE KENDİMDEN ÇOK BAHSETMEDİM
dh de 2 yıldır varım ygs dedik yazmadık lys dedik yazmadık sonuç dedik yazmadık şuan kararsızsınız tercihleriniz var ama lütfen yardım edin.bir kişi bişe yazarsa yukarı çıkar ve herkes yazar... bir sistemi olanların tavsiyesini değil son yıl kazananların tavsiyeni istiyorum...... herkese yardımcı olması dileğiyle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme