Şimdi Ara

'Komple Futbolcu' ne demekti beyler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben 25 yaşındayım ve fransa 98'den beri dünya futbolunu takip ederim.. benim gördüğüm en iyisi açık ara farkla zidane'dı. daha iyisi daha önce oynamış olabilir daha sonra daha iyisinin olmadığına dair kalıbımı basabilirim.
  • bu tanıma gerrard CUK diye oturuyor . Oyunun tek yönünü çılgınca oynayan diğer yönlerinde silik adamları örnek vermişsiniz çoğunuz . Bir örnek daha lazımsa lampard , belki xabi a.
  • Ekrem Dağ sağbek, solbek, sol açık, sağ açık, ortasaha Her yerde oynayabiliyor, 2 ayağını da kullanabiliyor ama en kötü şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 21 Nisan 2011; 22:03:44 >
  • Messi+Ronaldo=Ronaldinho..
  • Ben de Gerrard derim.
  • Futbolun ta kendisi dersek Ricardo Quaresma

Komple futbolcu olarak Zidane,Beckham,Gerard
  • Cihan Haspolatlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paintbox

Kaka, Ronaldo, Messi gibi örnekler verilebilir. Komple futbolcu tam olarak şudur;

'Komple Futbolcu' ne demekti beyler?

Daha iyisi bu gezegene gelmemiştir, gelmeyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

Cihan Haspolatlı

o zaman bende ali lukunku derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

Cihan Haspolatlı

o zaman bende ali lukunku derim

Lukunku defans oynamaz ama Cihan her yerde oynar.
  • Komple oyuncu demek bulunduğu mevkinin gerektirdiği tüm özelliklere sahip oyuncu demektir.

Forvette Baba Ronaldo (R9) Ofansif orta saha olarak Ronaldinho (R10) Kanatta kıronaldo (CR7) göbekte ise Zidane,Xavi

Defansta ise Puyol,Terry bana göre komple futbolculardır.

Messi dünyanın en iyisi ama en komple oyuncusu değil maalesef
  • Komple oyuncu Steven Gerrard'dır.
  • Ekrem Dağ
  • Schweinsteiger,Gerrard ve Pirlo'dur bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKIPPER84

Komple oyuncu demek bulunduğu mevkinin gerektirdiği tüm özelliklere sahip oyuncu demektir.

Forvette Baba Ronaldo (R9) Ofansif orta saha olarak Ronaldinho (R10) Kanatta kıronaldo (CR7) göbekte ise Zidane,Xavi

Defansta ise Puyol,Terry bana göre komple futbolculardır.

Messi dünyanın en iyisi ama en komple oyuncusu değil maalesef

Tüm özelliklere sahip diyip de Xavi yazmak? Çok yönlü olduğu çok açık ama fiziki açıdan aslında yeterli özelliğe sahip değil.
  • fiziki açıdan iyi olmakla kastın ikili mücadele ise dediğine katılırım.Ama yok oynadığı bölgede 90dk devamlılık ise xavi fizik olarak gayet yeterli....
  • Samuel Eto'o derim ben. Her maçta canını dişine takan, mücadeleyi asla bırakmayan, takım durduğunda takımı ateşleyen...

Santrfor, 2. Forvet, Orta sahanın solunda ve sağında, hatta solbek! (geçen yılki Barcelona maçını hatırlayın) Nereye koyarsanız koyun asla mücadele etmediğini koşmadığını göremezsiniz

Dünyada hiçbir oyuncuya değişmem

'Komple Futbolcu' ne demekti beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKIPPER84

fiziki açıdan iyi olmakla kastın ikili mücadele ise dediğine katılırım.Ama yok oynadığı bölgede 90dk devamlılık ise xavi fizik olarak gayet yeterli....

İkili mücadele. 90 dakika devamlılık kondisyon meselesi. Ona lafım yok. Ama mesela oraya yazdığın bir diğer masetro olan Zidane, Pepe'yi karşısında görünce fiziksel yetersizliklerden dolayı ezilmez mesela. Onu demek istedim Xavi açısından. Aynı eksi Xavi kadar çok yönlü oynayabilen Pirlo için de geçerli bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.