eyvallah önerdiğin sistem için. fakat şuan için fazla vaktim yok uğraşamıyorum. en kısa zamanda kendim sistem toplayacağım...
quote:
Orjinalden alıntı: Broadwayci
Hocam benim önerdiğim sistem hoşunuza gitmedimi?
izmir de garantili fiyatlar şöyle yakın bir zamanda ben de araştırmıştım. amfi 505a 200 mid jbl 13cm 2 takım 240 30cm bass+kutu 160 kablo kit fly 40 ytl ortalama 100 lira da montaj ücreti alınıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: oktayuruk
izmir de garantili fiyatlar şöyle yakın bir zamanda ben de araştırmıştım. amfi 505a 200 mid jbl 13cm 2 takım 240 30cm bass+kutu 160 kablo kit fly 40 ytl ortalama 100 lira da montaj ücreti alınıyor.
Fiyatlar fena değil.İstanbuldada böyle hemen hemen.
quote:
Orjinalden alıntı: faktis
eyvallah önerdiğin sistem için. fakat şuan için fazla vaktim yok uğraşamıyorum. en kısa zamanda kendim sistem toplayacağım...
quote:
Orjinalden alıntı: Broadwayci
Hocam benim önerdiğim sistem hoşunuza gitmedimi?
Hocam uğraşılcak birşey yokki.Eğer beğendiyseniz söyliyiceksiniz firmaya onlar kargolayıp göndericekler bu kadar basit.
quote:
Orjinalden alıntı: faktis
hocam eywallah ankara dayım konya sokağı bayağı bi gezmek gerekiyo. fiyatlar çok değişken.. verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşk ederim...
arkadaşım ankarada isen sakın konya sokaktan filan almabüyük geçmişi olan güvenilir bir dükkandan al vede seni kandırırlar orda açarlar 2 ses bak bu kadar açtık bukadar çıkarıyo arabada daha fazla çıkarır filan derler kandırırlar sakın alma önerdiğimiz ürünlerin dışına çıkma buarada bende ankaradayım konya sokak tecrübelerim çok ondan diyorum ordan alma diye git güvenilir büyük bir dükkandan al
izmirde tavsiye edebileceğiniz biyer var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme